Dara Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Mam durona 1400 puszczonego na magistralce 185 gf4mx440se na 310/390 odpalam NFS:underground zapuszczam wyscig i co sredni framerate podczas wyscigu to 50 fps ale gdy spadnie do 35 gra zwalnia - nie skacze , tylko spowalnia zaraz potem gdy fps wzrosnie do 70 gra dostaje kopa i zaczyna chodzic szybciej niz powinna co to jest? jak to ustawic zeby gra chodzila caly czas w tej samej predkosci a nie NA MAXA vsync wlaczony ! dx9.0b + detki 45.23 nigdy sie z takim czyms nie spotkalem zawsze jak framerate spadal to gra zaczynala klatkowac a tu poprostu mi zwalnia aby pozniej wystrzelic nienormalna predkoscia do przodu bez sensu tak sie nie da grac ps. wyglada to jak GTA z wylaczonym Frame Limiterem (jesli wiecie o co mi chodzi) Co poradzic na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dara Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 problem rozwiazany trzeba bylo tylko ruszyc glowa wylaczylem AGP Fast Writes i gra znowu skacze przy niskim fps! o to chodzilo ;) cya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 trzeba bylo wywalic temat a nie odpisywac samemu sobie ze poradziles sobie z problemem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 po co ma wywalac ,jak ktos bedzie mial problem to odrazu rozwiazanie znajdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 u mnie mialem takie cos - rozwiazalem w prostszy sposob - podnioslem detale na ful i nigdy nie spada ponizej 30fps ale tez nie rosnie powyzej 45 :) 1024/768 4xAAAi full detale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...