Encik Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Witam!! Moge kupic za 350 zl 2 plyty glowne - nie wiem jaka wybrac 1. Abit NF7 rev 2.0 2. Soltek SL-75FRN2-L Chce osiagnac FSB ok 200 na Thortonie 2000+ z odblokowanym mnoznikiem. Z gory dzieki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Chce osiagnac FSB ok 200 na Thortonie 2000+ z odblokowanym mnoznikiem.Do tego celu, kazda z tych plyt bedzie za dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 A masz jakieś pytanie? Na obydwu nie powinieneś mieć problemu z 200MHz magistralą. A wątki o obydwu płytach masz - poczytaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encik Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Ok!! Troche juz czytalem - mam modem i tylko 30h miesiecznie a o kazdej jest przeszlo 50 stron.. Pytam jeszcze raz - ktora plytke byscie wzieli za 350 zl?? Musze wiedziec do jutra do ok 10 rano. Dodam ze przeczytalem gdzies ze Abit ma problem z SB Live - a nie chcialbym z niego rezygnowac.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Witam ziomala :wink: Ja brałbym Abita - sam niedługo wymieniam swohjego epoxa na tego abita, a co do live'a to chyba trzeba go wsadzic w PCI3 i jest git. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...