Amen Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Ostatnio do swojej kolekcji dolączylem wymienioną wyzej plyte i procek w wersji box oczywiscie jak to ja postanowilem "wycisnąc" ile się da... niestety nie mam pojęcia jak zwiększyc napięcie na tej plycie... poprostu nie widzie nigdzie zworeczek, ani nic.... moze ktos wie???? Bardzo prosilbym o pomoc.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 1. Dlaczego nie zajrzałeś do instrukcji? 2. Napięcia CZEGO? 3. Co każe Ci przypuszczać, że będzie się je zmieniało zworkami, a nie w biosie? 3. O ile pamiętam na tej płycie nie można zmieniać napięcia NICZEGO, ale mogę się mylić, więc patrz punkt 1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 jak masz przelotke to mozaesz zamalowac styki. jak masz w biosie to tam. celek 500 daremnie sie kreci bo to koniec produkcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amen Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A wiec ne mam instrukcji a jak sciagnalem pdfa ze strony solteka to jakies krzaki same mam i nic nie wiem ze sie daaremnie kreci wiem, ale mozna z niegoo wiecej wyciagnac naprawde chce zmienic napiecie do procka a tak przy okazji... jest mozliwosc odblokowania mnoznika poprzez drut-moda pod celkiem??? i nie mam przelotki bezposrednio pod socketem leci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Jakie krzaki? Ja ściągnęłem, i było dobrze. Co do mnożnika na intelu: było wiele razy. NIE DA SIĘ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 musisz poszukac schematow laczenia nozek - ale szczerze mowiac do PPGA to jeszcze nie widzialem mimo to powinny byc tak jak sa do Slot1 pozostaje jeszcze vmod plyty,ale to powinien zrobic ktos doswiadczony generalnie bez podnoszenia napiecia na 550MHz powinien pojsc ,po podniesieniu napiecia na 2.4v 600MHz bedzie ciezko przekroczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amen Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Będe szczery..... Jestem psycholem nie chodzi tu tak bardzo o wydajnosc, bo pracuje na athlonie 550@ 700 i mi to w zupelnosci wyystarcza(ja poprostu nei gram tak tak) ale chodzi o to zeby go wykrecic i wyciagnac jak najwiecej stabilnych mhz chlodze go WC calkowicie wlasnej konstrukcji i blokiem wodnym wlasnego pomyslu ktory daje dosc dobre osiagi... a poza,tym komp 500 mhz na 448 mbram jak dla mnie calkowiciew wystarcza jedyne co to mi zaczyna brakowac dysku (barracuda 4 60 gb) no ale nioewazne bo odbiegam od tematu tak wogóle, to zauwazam, ze coraz mneij jest osób które kręcą dla sameo kręcenia... i robia cos dla satysfakcji.. -kupuja gotowe zestawy WC itd ja wole wszystko zrobic sam i dlatego chce przykrecic tego procka...poprostu dla samej przyjemnosci kręcenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 to w takim razie ekstremalne o/c zobacz jaki masz regulator napiecia i rzuc oznaczenia na forum ,a jeszcze lepiej znajdz sam specyfikacje ukladu zrob vmoda ,zarzuc 2.7v i sprawdz ile wycisniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...