BeStMaN Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 witam! jest problemik po podłczeniu tego zestawu nie gra głośnik centralny w zadnych mp3, cd-audio w niczym nie gra i juz. w testach oprogramowania creative głóścik gra ale tylko w tych testach w niczym innym. widziałem kiedyś na forum podobny problem ale nie mogę się do niego dokopać. jeśli ktoś jest w temacie proszę o pomoc . z góry dzięki. Marek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 witam! jest problemik po podłczeniu tego zestawu nie gra głośnik centralny w zadnych mp3, cd-audio w niczym nie gra i juz. w testach oprogramowania creative głóścik gra ale tylko w tych testach w niczym innym. widziałem kiedyś na forum podobny problem ale nie mogę się do niego dokopać. jeśli ktoś jest w temacie proszę o pomoc . z góry dzięki. Marek. SZUKAJ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 tia dobrze powiedziane :-D central gra z dvd i innych zrodel 5.1, nie gra z mp3 to tyle i SZUKAJ SZUKAJ no no :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeStMaN Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 więc reasumując... dźwięk z centralnego będe miał tylko w filmach dvd ? .. gry, mp3 , divx, płyty audio odpadają ?. Marek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemopek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Tak no chyba że masz muzykę w formacie 5.1 co się też czasem zdarza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeStMaN Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 dziękuje wszytskim za wyjaśnienie sprawy... a pan panie SpiderMAN no cóż... zależało mi na szybkiej odpowiedzi jak nie mam czasu siedzieć godzinami na necie i szukać odpowiedzi... jeśli nie potrafi pan pomóc lub nie chce proszę sie nie wypowiadać bo tylko zniechęca pan początkujących użytkowników forum do jakiej kolwiek polemiki... bo zaraz znajdzie sie jakiś głupio-mądry co nie odpowie im na pytanie więcej nawet nie ma takiego zamiaru... tylko odesle na gogle... mam nadzieje że nikogo nie uraziłem pozdrawiam Marek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Mozesz miec centralny w divx, mp3 i tak dalej , na sterach kx project , zreszta na jakis modyfikowanych Creativa tez mozna , ale ja ich nie uzywam wiec nie pomoge . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemopek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Jeszcze zauważyłem jedną rzecz mam wszędzie głośnik centralny aktywny. Zainstalowałem nowe sterowniki do Audigy EAX 4.0 może to coś aktywowało centralny głośnik. Nigdy mi nie grał a teraz :) Ma ktoś coś podobnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...