Skocz do zawartości
BeStMaN

SB LIVE 5.1 digital + Media Tech MT345 Bolero 5.1 Platinium

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

jest problemik po podłczeniu tego zestawu nie gra głośnik centralny w zadnych mp3, cd-audio w niczym nie gra i juz. w testach oprogramowania creative głóścik gra ale tylko w tych testach w niczym innym. widziałem kiedyś na forum podobny problem ale nie mogę się do niego dokopać. jeśli ktoś jest w temacie proszę o pomoc . z góry dzięki. Marek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam!

jest problemik po podłczeniu tego zestawu nie gra głośnik centralny w zadnych mp3, cd-audio w niczym nie gra i juz. w testach oprogramowania creative głóścik gra ale tylko w tych testach w niczym innym. widziałem kiedyś na forum podobny problem ale nie mogę się do niego dokopać. jeśli ktoś jest w temacie proszę o pomoc . z góry dzięki. Marek.

SZUKAJ!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuje wszytskim za wyjaśnienie sprawy... a pan panie SpiderMAN

no cóż... zależało mi na szybkiej odpowiedzi jak nie mam czasu siedzieć godzinami na necie i szukać odpowiedzi... jeśli nie potrafi pan pomóc lub nie chce proszę sie nie wypowiadać bo tylko zniechęca pan początkujących użytkowników forum do jakiej kolwiek polemiki... bo zaraz znajdzie sie jakiś głupio-mądry co nie odpowie im na pytanie więcej nawet nie ma takiego zamiaru... tylko odesle na gogle...

mam nadzieje że nikogo nie uraziłem

pozdrawiam Marek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...