LECHWOS Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 finding module dependecies taki oto komunikat przy starcie linuxa i nic zwiecha 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nie rekompilowales przypadkiem jajka ? a google co mowi ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 mam to samo co kolega wyzej, dzisiaj zainstalowalem mandrake 9.1 i taki zonk moze ktos pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Też to mam. Miałem na PLD 1.0, MDK 9.1, a teraz na Slacku 9.1. Najlepsze jest to, że nie mam pojęcia co to jest, ale trwa strasznie długo... Jak miałem PLD też myślałem że to zwiecha, ale po kilkunastu (parę razy nawet więcej) sekundach komp ruszał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 na razie sciagam mandrake`a 9.2 zobaczymy czy to cos da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Panowie, to nie tak, ze zaraz trzeba innej wersji szukac, to nie Windows. I will use google... http://forums.devshed.com/archive/33/2003/10/2/72541. Moze nie ma tam odpowiedzi jednoznacznej, ale przynajmniej wiadomo, co robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Panowie, to nie tak, ze zaraz trzeba innej wersji szukac, to nie Windows. I will use google... http://forums.devshed.com/archive/33/2003/10/2/72541. Moze nie ma tam odpowiedzi jednoznacznej, ale przynajmniej wiadomo, co robic. no nie, nie przez to zmieniałem dystrybucje :) :). Zmieniałem z ciekawości - chciałem sprawdzić czym się różnią (dla mnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 no qrde znowu to samo na madrake 9.2 znowu sie pytam wie ktos czym to jest spowodowane i jak to zrobic ?? rece opadaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ciekawe czy ktos ten link zapodal sobie... Zacznijmy od poczatku, naciskaliscie Ctrl i C? To czasem pomaga. Generalnie pewnikiem chodzi o jakies pokrecone zaleznosci miedzy modulami, moze jakis skrypt startowy sie zamotal. Jest to zwiazane z konkretna konfiguracja, bo ja ostatnio instalowalem mandrejka pokrejka i nie mialem zadnych problemow. Stawiam, ze to nie jest zwis systemu (mozna to sprawdzic, naciskajac chocby Num Locka, przy twardych zwisach z reguly nie dziala) tylko zapetlenie albo zamotanie sie jakiegos skryptu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 no wreszcie zadziałało przeszło dalej :D a dla ludzi co nie wiedza zanim wam sie zawiesi na tym "finding module dependecies" nacisnijcie ctrl+C wtedy to dziadostwo ominie i poleci dalej trzeba było od razu powiedziec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 no wreszcie zadziałało przeszło dalej :D a dla ludzi co nie wiedza zanim wam sie zawiesi na tym "finding module dependecies" nacisnijcie ctrl+C wtedy to dziadostwo ominie i poleci dalej trzeba było od razu powiedziec :/ wystarczy czytac ze zrozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Czyli kliknac na podany przeze mnie link i zerknac na trzecia odpowiedz od gory ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...