Elektron Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Mam zapytanie najlepiej do posiadaczy tego telefona, mianowicie wie któs jak go połączyć z kompem?? Chodzi mi przez kabelek, zaintalowałem ten program z płyty PC Suit dla N-gage i jak go włączam to następującu txt: "Korzystasz z programu po raz pierwszy. Podłącz N-Gage do komputera PC i naciśnij przycisk "OK", aby kontynuować, lub naciśnij "zamknij" aby zakończyć prace programu PC Suit." Podłączam fona i naciskam "ok" no i sie nie łączy..... :? Prosze o pomoc.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 a masz port usb w biosie uaktywniony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 mam ten sam problem !! a usb w Biosie jest wlaczone !! a no i jeszcze jedno pytanie jak zainstalowac gre z pliku Blizard_Game_Instaler ?? nie wiem na maxa jak to zrobic !! wczoraj w THPS wyswietlilo mi ze karte pamieci mam uszkodzona :| aha no i ktos mi mogl powiedziec jak sie nazywaja te karty co wchodza do n-gage ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Ja tam wlaczylem usb do kompa druga koncowke do nokii i wykryl mi ja jako dodatkowy dysk. Muzyczke ladnie sobie zgralem. Posluchalem skasowalem. Co do gierek nie bawilem sie. Ale problemow z polaczeniem nie mialem najmniejszych Jakich systemow uzywacie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 karty to MMC :) 128mb za 170zl kingstone tak na allegro stoi a widze ze macie problemy z ngage :/ hymmm ja wlasnie jestem w stanie ogladania sie za tym tel ale musze siemensa sie pozbyc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 tak zeby sie połączyć z kompem bezpośrednio to ja też nie mam problemu, ale mi chodzi o to żeby połączyć go z programem do Nokii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Ok sorra Jak wezme z roboty to moge sie pobawic. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Nie wiem jak jest z N-Gage (?), ale z Nokią 5510 był identyczny problem na WIN XP. Jeśli miałeś XP i chciałeś zgrać MP3 przez ten progs od nokii to pisało, że nie wykrywa fonu :/ Może to to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 leeeee kumpel byl u mnie z 5510 ile razy i mu mp3 wrzucalem i smigalo all na xpku ne wiem moze PH? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 dopra ludzie powiem wam tak sciaglem wszystki gry jakie byly w Shareaza do N-gage z chyba 20 tytulow dzialaja 3 Nokia Game, Fifa 2oo4, Splinter Cell, reszte jak wklejam do n-gage to si calafo jest do pierwszego uruchomienia gry idzie filmik a po filmiku taki napis mi sie pokazuje KARTA PAMIECI USZKODZONA i sie wylancza ?? no i jeszcze nie wiem jak sie instaluje gry za pomoca Blizzard ?? czarna magia dla mnie mogl by mi ktos to wytlumaczyc ?? a w tym tygodniu zakupilem jeszcze 6600 i z n-gage poprzez bluetootha smiga wszystko co przesylasz dobry na maxa transfer miedzy komureczkami jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 przedtem mialem 5510 wypas telefon ale troche juz technicznie stary programem Nokia Audio Manager 2.0 smigaly tak szybko Mp3 do fona ze s45i moze sobie tylko pomarzyc o takim transferze z kompem :) a tera Nokia Audio Manager 3.0 i nokia n-gage tez bez problemu sie laduja mp3 wydaje mi sie nawet ze szybciej niz do 5510 :| ale nie liczylem jeszcze na stoperze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...