Skocz do zawartości
kisio

co Ty możesz zrobić dla naszego Premiera ;)

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.domanski.pl/portal/download/smi...szne/copter.swf

taki mały symulator lotu śmigłowca z panem premierem i pania Jakubowską na pokładzie ;)

daje okazje naprawić co zepsuł tamten pilot :twisted:

podawajcie wyniki ;)

ja mam narazie 1253 ;)

wiem że gierka stara ale w nowych okolicznościach postanowiłęm przypomnieć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeetam na kodach ;)

ja przed chwila 1612 nabiłem :twisted:

za bardzo sie nie będe starał bo chyba byśmy nie chcieli żeby pasażerowie przeżyli :D

update: 2014 :twisted:

jeszcze troche i wywioze skubańca na księżyc :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też miałem niedawno wypadek tylko że dużo grożniejszy niż ten premiera. O takiej opiece medycznej jaką ma Miller to tylko mogłem pomarzyć a przecierz w konstytucji jest zapis że wszyscy obywatele mają równy dostęp do pomocy medycznej.

Dla niezorientowanych dodam że premiera i innych notabli nie przewieżli do zwykłego szpitala, ale do szpitala MSWiA - który wyglądem sal przypomina hotel a sprzęt medyczny jest najwyższej klasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też miałem niedawno wypadek tylko że dużo grożniejszy niż ten premiera. O takiej opiece medycznej jaką ma Miller to tylko mogłem pomarzyć a przecierz w konstytucji jest zapis że wszyscy obywatele mają równy dostęp do pomocy medycznej.

Dla niezorientowanych dodam że premiera i innych notabli nie przewieżli do zwykłego szpitala, ale do szpitala MSWiA - który wyglądem sal przypomina hotel a sprzęt medyczny jest najwyższej klasy.

co w tym dziwnego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że to jest jeden z 3 najważniejszych ludzi w kraju, więc musi być mieć jak najlepszą opiekę.

I w d*** z takimi zasadami... sprywatyzować służbę zdrowia to wszędzie będzie pięknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gosciu ale sie wyglupiles :D A co moze najwazniejszy czlowiek w panstwie mial byc przyjety w szpitalu w Pipidówku ?? Miller rzadzi bo tak my zdecydowalismy (spoleczenstwo ) i ma dzieki temu przywileje !! Wyobraz sobie ze Bush rozbil sie swoim Air Force One w Chicago i co myslisz ze odwizli by go do szpitala spolecznego w murzynskiej dzielnicy ??? Po to jest ten szpital - dla ludzi najwazniejszych tzn dla politykow , rannych zolnierzy , czy policjantow .I tak powinno byc !! Ach sadze tez ze naleza sie tez rzadowi nowe samoloty , bo nie ma sensu ryzykowac smiercia najwazniejszych ludzi w panstwie co doprowadzilo by do katastrofy gospodarczej na gieldzie i na rynku inwestycyjnym .Wiem nawet skad moga wziac na to pieniadze : Niech ktos zgadnie ile jezdzi po Polsce limuzyn z kierowcami wiazacymi naszych politykow (slowa samego Oleksego) Odpowiem zeby was zdenerwowac :twisted: 55 TYSIECY Teraz widzicie skad mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kase na samoloty .A swoja droga to wiocha ze Polska jako silny kraj europejski (za takiego chce uchodzic ) ma takie samoloty i helikoptery dla VIP'ów ! Ech a pozniej sie dziwimy ze sie z nas smieja :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to że mamy taką flotę to faktycznie wiocha..

wyobraźcie sobie że szef poważnej firmyprzyjeżdza na rozmowy o interesach zdezelowanym trabantem albo maluchem..

pottem sie dziwić że nas nie traktują poważnie..

ja bym sie zapadł pod ziemie gdyby mi sie samochód przy lasce zepsuł.. a co do piero przed szefem rządu innego kraju..

na pewne rzeczy zawsze trzeba mieć pieniądze.. nie na wszystkim można oszczędzać.. ;)

(żeby nie było.. za Leszkeim M. nie przepadam) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam z kumplami sobie wymyślaliśmy kogo jeszcze z naszego rządu barkowało w tym helikopterze :) (Fajowa zabawa) A poza tym to wczoraj cały naród był w żałobie z powodu wypadku Milera... Bo helikopter popsuł się za nisko ;) Może teraz zacznie podróżować PKP i się coś w końcu zmieni na lepsze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 i szkoda ze tak duzo  :evil:

Tak trzymać :twisted:. Też bym sie nie staral.

DEFENCE: naciskaj lewy przycisk myszki

A po co :?: :D

Zeby wzbić bardziej w powietrze helikopter i mogl spasc z wiekszej wysokosci.. wieksze szanse na... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 i szkoda ze tak duzo  :evil:

Tak trzymać :twisted:. Też bym sie nie staral.

DEFENCE: naciskaj lewy przycisk myszki

A po co :?: :D

no własnie

albo chyba tylko po to by je...... w wiekszej wysokosci i nie było co zbierac (choc wolałbym bardziej humanitarny sposób zjazdu ze sceny publicznej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi