kisio Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 http://www.domanski.pl/portal/download/smi...szne/copter.swf taki mały symulator lotu śmigłowca z panem premierem i pania Jakubowską na pokładzie ;) daje okazje naprawić co zepsuł tamten pilot :twisted: podawajcie wyniki ;) ja mam narazie 1253 ;) wiem że gierka stara ale w nowych okolicznościach postanowiłęm przypomnieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 hahah dobra uwaga:D ja tam lece jak pilot millera:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 1260 za 3 razem :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A najlepsze jest ze millerowi sie to przytrafilo jak lecial z mojego miasta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 jak z premierem i Jakubowska to wyszlo mi 19 jak z premierem i Jakubowska to wyszlo mi 19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 1551 :D za którymś tam razem. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 1551 :D za którymś tam razem. Pozdro. Pewnie całą noc siedziałeś :) Albo na kodach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 eeetam na kodach ;) ja przed chwila 1612 nabiłem :twisted: za bardzo sie nie będe starał bo chyba byśmy nie chcieli żeby pasażerowie przeżyli :D update: 2014 :twisted: jeszcze troche i wywioze skubańca na księżyc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 bylo juz kiedys. trudne jak cholera :D http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=27106 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=3637 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Ja też miałem niedawno wypadek tylko że dużo grożniejszy niż ten premiera. O takiej opiece medycznej jaką ma Miller to tylko mogłem pomarzyć a przecierz w konstytucji jest zapis że wszyscy obywatele mają równy dostęp do pomocy medycznej. Dla niezorientowanych dodam że premiera i innych notabli nie przewieżli do zwykłego szpitala, ale do szpitala MSWiA - który wyglądem sal przypomina hotel a sprzęt medyczny jest najwyższej klasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Ja też miałem niedawno wypadek tylko że dużo grożniejszy niż ten premiera. O takiej opiece medycznej jaką ma Miller to tylko mogłem pomarzyć a przecierz w konstytucji jest zapis że wszyscy obywatele mają równy dostęp do pomocy medycznej. Dla niezorientowanych dodam że premiera i innych notabli nie przewieżli do zwykłego szpitala, ale do szpitala MSWiA - który wyglądem sal przypomina hotel a sprzęt medyczny jest najwyższej klasy. co w tym dziwnego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 no no bo polska to kolesieowo :-) :-) ;-) ~800 ale to jak wczesniej wyzucilem pasazerow za okno :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Mi się udało Narazie 1290, ale jeszcze powalcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Za pierwszym razem: 2321 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 19 i szkoda ze tak duzo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 DEFENCE: naciskaj lewy przycisk myszki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Eeee, byłoooo! Mój rekord ponad 4000... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Ja też miałem niedawno wypadek tylko że dużo grożniejszy niż ten premiera. O takiej opiece medycznej jaką ma Miller to tylko mogłem pomarzyć a przecierz w konstytucji jest zapis że wszyscy obywatele mają równy dostęp do pomocy medycznej. Dla niezorientowanych dodam że premiera i innych notabli nie przewieżli do zwykłego szpitala, ale do szpitala MSWiA - który wyglądem sal przypomina hotel a sprzęt medyczny jest najwyższej klasy. Tylko, że to jest jeden z 3 najważniejszych ludzi w kraju, więc musi być mieć jak najlepszą opiekę. I w d*** z takimi zasadami... sprywatyzować służbę zdrowia to wszędzie będzie pięknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Ja też miałem niedawno wypadek tylko że dużo grożniejszy niż ten premiera. O takiej opiece medycznej jaką ma Miller to tylko mogłem pomarzyć a przecierz w konstytucji jest zapis że wszyscy obywatele mają równy dostęp do pomocy medycznej. Dla niezorientowanych dodam że premiera i innych notabli nie przewieżli do zwykłego szpitala, ale do szpitala MSWiA - który wyglądem sal przypomina hotel a sprzęt medyczny jest najwyższej klasy. Gosciu ale sie wyglupiles :D A co moze najwazniejszy czlowiek w panstwie mial byc przyjety w szpitalu w Pipidówku ?? Miller rzadzi bo tak my zdecydowalismy (spoleczenstwo ) i ma dzieki temu przywileje !! Wyobraz sobie ze Bush rozbil sie swoim Air Force One w Chicago i co myslisz ze odwizli by go do szpitala spolecznego w murzynskiej dzielnicy ??? Po to jest ten szpital - dla ludzi najwazniejszych tzn dla politykow , rannych zolnierzy , czy policjantow .I tak powinno byc !! Ach sadze tez ze naleza sie tez rzadowi nowe samoloty , bo nie ma sensu ryzykowac smiercia najwazniejszych ludzi w panstwie co doprowadzilo by do katastrofy gospodarczej na gieldzie i na rynku inwestycyjnym .Wiem nawet skad moga wziac na to pieniadze : Niech ktos zgadnie ile jezdzi po Polsce limuzyn z kierowcami wiazacymi naszych politykow (slowa samego Oleksego) Odpowiem zeby was zdenerwowac :twisted: 55 TYSIECY Teraz widzicie skad mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kase na samoloty .A swoja droga to wiocha ze Polska jako silny kraj europejski (za takiego chce uchodzic ) ma takie samoloty i helikoptery dla VIP'ów ! Ech a pozniej sie dziwimy ze sie z nas smieja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 DEFENCE: naciskaj lewy przycisk myszki ;)Jacek ja wiem jak w to grac ale to z sympati dla Leszka M. tak "daleko" polecialem. P.S chce mniej np.15 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 DEFENCE: wiem wiem :) ściagnij tego flasha i sprobuj go przerobic... :) Co by spadał np. po 5 na jakies skały lub cos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 19 i szkoda ze tak duzo :evil:Tak trzymać :twisted:. Też bym sie nie staral. DEFENCE: naciskaj lewy przycisk myszkiA po co :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 YYYYYY hmm u mnie chiba cos nie tak ba spada odrazu po starcie ;) :P chyba mam za duże obciążenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 to że mamy taką flotę to faktycznie wiocha.. wyobraźcie sobie że szef poważnej firmyprzyjeżdza na rozmowy o interesach zdezelowanym trabantem albo maluchem.. pottem sie dziwić że nas nie traktują poważnie.. ja bym sie zapadł pod ziemie gdyby mi sie samochód przy lasce zepsuł.. a co do piero przed szefem rządu innego kraju.. na pewne rzeczy zawsze trzeba mieć pieniądze.. nie na wszystkim można oszczędzać.. ;) (żeby nie było.. za Leszkeim M. nie przepadam) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 1551 :D za którymś tam razem. Pozdro. Pewnie całą noc siedziałeś :) Albo na kodach :lol: No bez przesady :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Ja tam z kumplami sobie wymyślaliśmy kogo jeszcze z naszego rządu barkowało w tym helikopterze :) (Fajowa zabawa) A poza tym to wczoraj cały naród był w żałobie z powodu wypadku Milera... Bo helikopter popsuł się za nisko ;) Może teraz zacznie podróżować PKP i się coś w końcu zmieni na lepsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 19 i szkoda ze tak duzo :evil:Tak trzymać :twisted:. Też bym sie nie staral. DEFENCE: naciskaj lewy przycisk myszkiA po co :?: :D Zeby wzbić bardziej w powietrze helikopter i mogl spasc z wiekszej wysokosci.. wieksze szanse na... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 19 i szkoda ze tak duzo :evil:Tak trzymać :twisted:. Też bym sie nie staral. DEFENCE: naciskaj lewy przycisk myszkiA po co :?: :D no własnie albo chyba tylko po to by je...... w wiekszej wysokosci i nie było co zbierac (choc wolałbym bardziej humanitarny sposób zjazdu ze sceny publicznej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Nudna gra, przy 300 juz mi sie nudzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 19 i szkoda ze tak duzo :evil: Qrcze jak to zrbiłeś mi za nic nie chce spaść szyciej niż po 20 :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...