Grzechu Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 19 i szkoda ze tak duzo :evil: Qrcze jak to zrbiłeś mi za nic nie chce spaść szyciej niż po 20 :):) Nacisnij lewy przycisk myszy bardzo szybko - jak najkrucej trzyamaj palec na przycisku - i tak próbuj. Mój wynik to 1754 8) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Lechowi szczelily kregi jek chcial Jakubowska wyniesc ze smiglowc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ja zagralem 1 razem mialem 190 a za drugim juz 1376 :) Sprobuje pobic rekords jaki jest na forum, choc to bedzie trudne ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 No to jaki jest rekrd bo i ja bym powalczył mam na razie 1333, ale idzie coraz lepiej :) Trzebaby i w takie inne badziewe ale grywalne gierki powalczyc troche o wyniki :):), fajowa zabawa by była Update 1634 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Ja 1557 ale sie zagapilem ;) Trzeba bylo troszke postraszyc najpierw i w ostatniej chwili podrywac nad przeszkode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 2855 - głupia szczelina :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Dla pana Premiera zrobiłbym to : poszedł w poblirze jego domu ze snajperką z noktowizorem i rahciahciah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ja tam mu moge zabrać całą kase i jak Robin Hood rozdać biednym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 snajperka + dobre stanowisko w okolicach sejmu = martwy premierek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jeszcze tu na forum jakies sluzby specialne wparuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jeszcze tu na forum jakies sluzby specialne wparujas.w.a.t :wink: a moze CIA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jeszcze tu na forum jakies sluzby specialne wparujaZebysmy sie nie zdziwili .Gosciu w USA zrobil jakas stronke o Bushu (jakies brednie o nim pisal ) az pewnego dnia odwiedzili go tajniacy i pewnie mina mu zrzedla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zeby wzbić bardziej w powietrze helikopter i mogl spasc z wiekszej wysokosci.. wieksze szanse na... ;) no własnie albo chyba tylko po to by je...... w wiekszej wysokosci i nie było co zbierac (choc wolałbym bardziej humanitarny sposób zjazdu ze sceny publicznej) True. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Ja to bym zasiadł za sterami odrzutowca razem z premierem i na wysokości kilkuset metrów wykatapultowałbym się a go zostawił :twisted: (oczywiście wcześniej wymontował bym przycisk "eject" dla pasażera :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 nitek---> gdyby George Bush miał wypadek to trafił by do prywatnego szpitala który sam by sobie wybrał lub wybrała by jego rodzina. Nie miałbym nic przeciwko temu żeby Miller i inni notable leczyli sie w prywatnym szpitalu i płacili za to grubą kase. Wiesz ile czasu sie czeka na rehabilitacje po pobycie w szpitalu? 3 miesiące!!!!!!!!! Po tych 3 miesiącach to swoje połamane kończyny mugłbym wyrzucić na śmietnik. Na prywatną rehabilitacje wydałem majątek mimo że płace podatki i ZUS to do darmowej opieki medycznej dostępu nie miałem!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 nitek---> gdyby George Bush miał wypadek to trafił by do prywatnego szpitala który sam by sobie wybrał lub wybrała by jego rodzina. Nie miałbym nic przeciwko temu żeby Miller i inni notable leczyli sie w prywatnym szpitalu i płacili za to grubą kase. Wiesz ile czasu sie czeka na rehabilitacje po pobycie w szpitalu? 3 miesiące!!!!!!!!! Po tych 3 miesiącach to swoje połamane kończyny mugłbym wyrzucić na śmietnik. Na prywatną rehabilitacje wydałem majątek mimo że płace podatki i ZUS to do darmowej opieki medycznej dostępu nie miałem!!!!!!! Wiem ,ze nasza sluzba zdrowia jest do d... ale najwazniejszy czlowiek w panstwie ma pewne przywileje i juz .A do tego jestem pewny ze Bush nie lezalby w jakims prywatnym szpitalu tylko w jakims tajnym z najlepsza obsluga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Smiglowiec rozbil sie bo lecial na biopaliwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Dla pana Premiera zrobiłbym to : poszedł w poblirze jego domu ze snajperką z noktowizorem i rahciahciah niestety pan premier lezy obecnie w szpitalu i nie zrobil bys nic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 miller wrocił z krucjaty i teraz beda zamiast o przekretach mówili o tym jaki to on fantastyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 19 ;) ale jak wyobrazilem sobie ze lece na Karaiby to lekko ponad 2500 8-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...