Skocz do zawartości
kisio

co Ty możesz zrobić dla naszego Premiera ;)

Rekomendowane odpowiedzi

19 i szkoda ze tak duzo  :evil:

Qrcze jak to zrbiłeś mi za nic nie chce spaść szyciej niż po 20 :):)

Nacisnij lewy przycisk myszy bardzo szybko - jak najkrucej trzyamaj palec na przycisku - i tak próbuj.

Mój wynik to 1754 8)

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze tu na forum jakies sluzby specialne wparuja

Zebysmy sie nie zdziwili .Gosciu w USA zrobil jakas stronke o Bushu (jakies brednie o nim pisal ) az pewnego dnia odwiedzili go tajniacy i pewnie mina mu zrzedla :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby wzbić bardziej w powietrze helikopter i mogl spasc z wiekszej wysokosci.. wieksze szanse na... ;)

no własnie 

albo chyba tylko po to by je...... w wiekszej wysokosci i nie było co zbierac (choc wolałbym bardziej humanitarny sposób zjazdu ze sceny publicznej)

True. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to bym zasiadł za sterami odrzutowca razem z premierem i na wysokości kilkuset metrów wykatapultowałbym się a go zostawił :twisted: (oczywiście wcześniej wymontował bym przycisk "eject" dla pasażera :twisted: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nitek---> gdyby George Bush miał wypadek to trafił by do prywatnego szpitala który sam by sobie wybrał lub wybrała by jego rodzina.

Nie miałbym nic przeciwko temu żeby Miller i inni notable leczyli sie w prywatnym szpitalu i płacili za to grubą kase.

Wiesz ile czasu sie czeka na rehabilitacje po pobycie w szpitalu? 3 miesiące!!!!!!!!! Po tych 3 miesiącach to swoje połamane kończyny mugłbym wyrzucić na śmietnik.

Na prywatną rehabilitacje wydałem majątek mimo że płace podatki i ZUS to do darmowej opieki medycznej dostępu nie miałem!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nitek---> gdyby George Bush miał wypadek to trafił by do prywatnego szpitala który sam by sobie wybrał lub wybrała by jego rodzina.

Nie miałbym nic przeciwko temu żeby Miller i inni notable leczyli sie w prywatnym szpitalu i płacili za to grubą kase.

Wiesz ile czasu sie czeka na rehabilitacje po pobycie w szpitalu? 3 miesiące!!!!!!!!! Po tych 3 miesiącach to swoje połamane kończyny mugłbym wyrzucić na śmietnik.

Na prywatną rehabilitacje wydałem majątek mimo że płace podatki i ZUS to do darmowej opieki medycznej dostępu nie miałem!!!!!!!

Wiem ,ze nasza sluzba zdrowia jest do d... ale najwazniejszy czlowiek w panstwie ma pewne przywileje i juz .A do tego jestem pewny ze Bush nie lezalby w jakims prywatnym szpitalu tylko w jakims tajnym z najlepsza obsluga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi