virtuomaniak Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Nie wiem czemu ale chyba po zainstalowaniu linuxa cos sie stalo z dyskiem, jak usuwam cos z dysku (ok 500mb) zajelo mi to ponad 1h. Czemu tak sie dzieje ?? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 moze przy instalacji linuxa cos zwaliles, zle jakies dane podales walnelo cos w systemie plikow :| spr scan diskiem :?: albo innymi progsami :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 chkdsk-a nic nie wykrywa :( No ja mowie podczas usuwanie z poziomu windy. Przy instalacji nic raczej nie zwalilem bo usunalem dysk D i tam postawilem te patycje do linuxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 no to nie wiem :| kombinuj innymi programami :| albo postaw od poczatku all partitions :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 no co Ty, nie mam zamiaru stracic calego softu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zobacz czy dysk pracuje w DMA i czy ma włączone buforowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 DMA oraz bufor jest wlaczony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...