Xo0oR Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Już od tygodnia nie potrafię się zdecydować czy Epoxa 8RDA rev.1.1 czy ABITA NF7 rev.2.0 zakupić do mojego Bartka 2500+ :? chodzi o to żeby wycisnąć jak najwięcej FSB .... po prostu ogólnie O/c .... może wiecie jak mnie przekonać ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 topic do zamkniecia bo: 1. SEARCH 2. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51753 3. np: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=485...ht=jaka+p%B3yta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Najlepiej jest jak sie ma te dwie płyty na stole, i zacząć zabawę na ostro. Jednak nie każdy ma możliwość takiego testu i tu jest pies pogrzebany....moim skromnym zdaniem obydwie są dobre jednak ze wskazaniem na Epoxa, ale to tylko subiektywna opinia. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 weź płytękompaktową , najlepiej się kręci bierz abita, na nim trudno się zawieść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 weź płytękompaktową , najlepiej się kręci bierz abita, na nim trudno się zawieść. nie tak trudno. 3 razy się zawiodłem:-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ja mam epox'a 8rda+ rev 2.1 i mam problemy juz z FSB 225mhz, wziol bym abit'a nf7-s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ja mam epox'a 8rda+ rev 2.1 i mam problemy juz z FSB 225mhz, wziol bym abit'a nf7-s Już z FSB 225Mhz masz problemy, nic tylko do serwisu. Abit nie poszedl mi nawet na 220MHz.... pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ja mam epox'a 8rda+ rev 2.1 i mam problemy juz z FSB 225mhz, wziol bym abit'a nf7-s Już z FSB 225Mhz masz problemy, nic tylko do serwisu. Abit nie poszedl mi nawet na 220MHz.... pozdrawiam. kolego mam taką płyte główna co ty. mam pytanie do ciebie: Jakie masz tak duże różnice temperatur na procesorze? u mnie max stres 47 stopni a spoczynek 32 stopnie też masz takie różnice? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 kumpel ma 8rda v1.1 wlasnie wiec proponuje Abita - lepsze zasilanie ma to do procka co do fsb to nie wiem ,ale fsb200 to kumplowi kiepsko chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 soltek 75frnl2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 na forum panuje epoxomania ;) wiec stawiam na nf7 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 kumpel ma 8rda v1.1 wlasnie wiec proponuje Abita - lepsze zasilanie ma to do procka co do fsb to nie wiem ,ale fsb200 to kumplowi kiepsko chodzi dziwne.. ja mam 8rda+ z nb rev A3 i smiga mi bez problemu na 210 (od jakiegos tygodnia) ale pewnie troche wiecej jeszce pojdzie; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 wiecie co... az sie dziwie ze odpisujecie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 sorry panowie ale takich tematow bylo juz multum http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=421...oltek+epox+abit http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...