boy Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Co byście mi radzili wziąć? Chodzi tutaj o używany sprzęt: 9700 na gwarancji jeszcze półtora roku za 950zł czy 9700pro bez gwarancji za jakieś 1100zł? Obie Build-by-Ati (czy jak to się pisze:D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 9700 non pro. wykrecisz na pro i jeszcze bedziesz mial gware... i jeszcze taniej cie wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 bierz 9700 , tak jak napisal rout , wykrecisz na pro , a gwarancje lepiej miec na wszelki wypadek , kasa tez zostanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 r9700 za 950pln z gwarancja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 OK, dzięki. Tak właśnie zrobię. W sumie z gwarą raźniej, ot się coś spierdzieli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ty za 999 w siriusie masz nowke, ja jak sprzedam to co teraz mam to kupuje go, herc w dodatku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 a nie bylo tu jakiegos halo z 999 ktore sie zmienilo w 1099 ?? z tych kart wez 9,7K z gwarka, akurat bedzie miala karta wypadek za roczek i dostaniesz najbidniej 9800 golego :-) Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Ja na twoim miejscu wolałbym dołożyć 100zł i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> nową z Komputronika o ile jeszcze maja. Jest to oryginał Ati rozprowadzany przez Herculesa. Cena teraz 1050 i masz 2 lata gwarancji. Sam takiego wziąłem tydzień temu. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9526 Co do siriusa, to ktoś mówił, że jak im zaczeły dobrze iść to podnieśli cenę z 999 na 1099 :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 w siriusie maja je dopiero od 9 grudnia, wiec jeszcze nic nie sprzedali, a jak ten komputronika ? jakie wyniki w 3dmarkach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52585 tu jest topic o komputronikowych.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 1sza dostawa w siriusie byla w srodku listopada. a to sa takie herce jak ze mnie krolowa anglii. zwykle built by ati . wiem , bo mam ale i tak ladnie sie sprawuje. @qtch czy widzisz sens z przesiadki 9600pro na 9700np? ja nie za bardzo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 no ja widze, bo tu mam max 4k w 3d marku, tam bedzie 6k spokojnie :) tak tylko rozwazam kupno tego "herca" bo mi sie jakos spodobal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 hm.. moja idzie 342/310,5 na standardowym chlodzeniu. w 2k3 mam 5267 , 2k1se mam 162xx a w aq3 mam 39,886. przy wc i radiatorach mysle ze lepiej pojdzie ale watpie w te 6k w 2k3:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 no to moze jeszcze poczekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 jesli juz chcialbys zmieniac to ja widze sens tylko na HERCULESA 9800np... wtedy dopiero poczujesz ZNACZNY przyrost mocy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Już się z gościem dogadałem, biorę tego 9700 z gwarancją, koleś wporzo, wątpię, żeby mógł coś ściemniać. Gwarancja jest do maja 2005, do tego w sklepie z Wrocławia (wrazie halo, nie będę musiał wysyłać, tylko zaniosę). Czyli pół roku mniej, niż mi dadzą w Komputroniku (czy tam w Siriusie). Jadę po nią w poniedziałek, najpóźniej we wtorek. Dam znać co i jak, jak ją pomęczę trochę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...