|Micro| Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Hmmm - czytaliscie ten tekst na gamespot ? - mam tylko nadzieje ze ver. na PC bedzie lepsze bo z tego co oni tam pisza to jest kicha :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Hmmm - czytaliscie ten tekst na gamespot ? - mam tylko nadzieje ze ver. na PC bedzie lepsze bo z tego co oni tam pisza to jest kicha :? Tak jest kicha i na Pc napewno będzie to samo :evil: Z opini tych co już grali i serwisów zagranicznych wynika , że jest to stary dobry Driver z lepszą grafiką (na dzień dzisiejszy wręcz słabą!!!) i masą bugów!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 A może ktoś napisać jakie mają być wymagania minimalne i rzeczywiste? Czy mój sprzęcik jakoś da radę czy całkiem padaka? Athlon2000XP 512MB GF4Ti4200 no i pare innych rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...owinki,10,13523 Komentarz do tego newsa z którym się mogę zgodzić:) "Gre ludzie kupuja poniewaz na nia czekali, co nie musi wcale oznaczac, ze bedzie sie kazdemu podobac. Sadzac po ostatnich recenzjach i ocenach D3 nie wyszedl im najlepiej(...)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Nie rozumiem jak można było spieprzyć taką gierke, co jest w niej nie tak?? Przecież wystarczyło <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> GTA:VC, zmienić miasto, grafike, dodać model jazdy i uszkodzeń z driera i hit murowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 kumpel ma brata co ma ps2. no i testowal juz gierke. mowi ze ciekawie wyglada. grafa ladna. pytam sie o sterowanie czy nie jest tak zrabane jak np w true crime czy innych. mowi ze bardzo podobne do gtavc.... kurcze wyszla by juz na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Nie wiem nic na temat wydania na PC (daty) ale niech to nastąpi jak najszybciej bo na Xboxie gra się w Driv3era Zajebiście.... :) :) Fizyka jest super graficznie tesh nie jest najgorzej :P no i wogóle było by idealnie gdyby nie dzwieki samochodów tudzież innych pojazdów (motorow i łódek)....są jak dla mnie schrzanione... na niskich obrotach (czyt. przyspieszaniu) dzwieki sz OK ale gdy trzymam gaz do oporu wszystkie pojazdy (szczególnie motory) warcza i chodza jak kosiarki suszarki... :( no i motyw ze nawet rozpedzonym tirem nie można pokonać latarni :( :( bzdura..... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 pisza ze w polskiej wersji jezykowej driv3ra ma byc super dodatek DRIVER 1. tylko czy ta gra chodzi na XP? bo ja jak kiedys instalowalem to nie szla, szukalem patcha ale nie znalazlem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ja w to grałem u kolesia na PS2 i to dość sporo. Powiem tak - Grafika dość dobra, fajne jest to że jak się jedzie z dużo prędkością i uderzy się w lampe czy mur to można zginąć(rzeczywistość :D ) - Gra ma dość dobrą oprawę graficzną, ale czasami przycina na konsoli, i jest strasznie dużo błędów. Postać przenika przez obiekty itp. - Nasza postać może pływać, ale nieraz jest błąd gry i nasza postać płynie jakby po powierzchni wody wogóle nie zanurzona. - Nie gra się tak przyjemnie jak w GTA VICE CITY. - Celowanie do postaci jest tragiczne. - Marki samochodów z tego co się dopatrzyłem nie są prawdziwe. W sumie gra jak dla mnie wypada dość słabo. Nie jest warta tych 119zł , chyba że poprawią błędy wersji konsolowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Nie wiem nic na temat wydania na PC (daty) ale niech to nastąpi jak najszybciej bo na Xboxie gra się w Driv3era zapupiście.... :) :) Fizyka jest super graficznie tesh nie jest najgorzej :P no i wogóle było by idealnie gdyby nie dzwieki samochodów tudzież innych pojazdów (motorow i łódek)....są jak dla mnie schrzanione... na niskich obrotach (czyt. przyspieszaniu) dzwieki sz OK ale gdy trzymam gaz do oporu wszystkie pojazdy (szczególnie motory) warcza i chodza jak kosiarki suszarki... :( no i motyw ze nawet rozpedzonym tirem nie można pokonać latarni :( :( bzdura..... Pozdro buhehehe a za to w true crime latarnie są z porcelany...hehehe :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 mi sie wydaje ze na PC gierke wypasia, poprawia blady konsolowe i w ogole bedzie ql.. takze wciaz licze na drivera :}]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Moim zdaniem za latwo was podniecic ;p Rzuca sie kilka dobrych screenow z ladnej scenki i juz "film" i wogole kopary w dol... Imho sam fakt ze to konsola to juz nie jest cudo dwa ze jeszcze duzo czasu uplynie zanim ktos znow wprowadzi tak cudowny system zniszczen jak w carmageddonie 2 ( mial najmniej wad , i najlepiej oddawal fizyke zniszczen imo , ci co robili wozki co carmy to wiedza o co chodzi) Driver wyglada tak sobie, strasznie sterylnie ;/ Ladnie screeny wychodza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 kurcze jeszcze tak niedawno zagladajac na gyonline.pl pisalo ze premiera pc bedzie pazdziernik 2004, dzis patrze z ciekawosci a tam: data premiery: marzec 2005 :( (sic!?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 kurcze jeszcze tak niedawno zagladajac na gyonline.pl pisalo ze premiera pc bedzie pazdziernik 2004, dzis patrze z ciekawosci a tam: data premiery: marzec 2005 :( (sic!?) Heh... no przecierz pisało gdzieś, że Driv3r ma wykożystywać SM 3.0, no to troche im się przedłóży :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Lepiej by dopracowali dzwieki w grze i te latarnie super wytrzymale... graficznie nawet na XBOXie gra wyglada dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Marzec 2005 to nie brzmi ciekawie. :? Chyba San Andreas ma wcześniej wyjść....... A jak SA wyjdzie, to pewnie szybko nie wypuszczą Driv3ra bo zaczną dopracowywać tak, aby był lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Kolejny "forever" sie szykuje... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 razcej ForNever :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 spokojnie nie bawcie sie we wrozki wyjdzie to obcenimy prawda??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Taaa. Tylko, że jak nie wyjdzie wcześniej niż GTA San Andreas to pójdzie na dno jak kamień i ślad po nim zaginie. Co oni w ogule odprawiają? Z tego co pamiętam to krytykowali GTA VC. A teraz wstydu tylko sobie narobią(jak jeszcze nie zrobili). :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 już se dawno wstydu narobił... na konsole już jest od jakiegoś czasu i zbiera mierne noty :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=4697 5 nowych screen'ów z PC. Edytowane 27 Stycznia 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Premiera 18 marzec 2005, demko juz niedługo. Ciekawe co zmienili w pecetowej wersji. Oby sie to kaszaną nie okazalo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Oby nie bo czkema na tą gierke. kurde kilka waznych premier w tym miesiacu.. Skad ja kase wezme.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 No właśnie, demko już lada chwila, pełna wersja też, wreszcie się doczekaliśmy. Być może gra będzie kaszaniasta, ale napewno będzie lata świetlne od poziomu "maluch racers" czy innych crapów :D Pozatym strasznie mi się podoba design gry, te żółte kolorki, samochody i osadzenie akcji w Nicei, zajebistym mieście. Wkurza mnie tylko że w wersji kolekcjonerskiej tej gry, dorzucono zajebistą koszulkę Atari o której marzę od dawna a nigdzie takiej nie można kupić. No przecież nie kupię takiego zestawu dla kawałka szmaty, a może jednak... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Grafika nienajgorsza - dużo lepsza od GTA... fizyke może poprawią, grywalnosć też...jestme dobrej myśli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Heh nadmundo to ja proponuje na targu kupic sobie pakiet 10 koszulek mejdinczajna za 9.99zl i do tego papier do naprasowanek wydrukowac na nim 10x logo Atari i na 100% dluzej w tym pochodzisz niz w tej jednej a o ile taniej wyjdzie ^^ A wracajac do tematu to juz sie doczekac nie moge... Jestem na 100% przekonany , ze wszyscy sobie na niej dlugo pogramy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 18.03.2005 -Driv3r i CM5.Bedzie ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Co za bezdziejna grafika :/ bleeee San Andres :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 premiera 18 marzec 2005r ale demko milao wyjsc wczesniej, na stronie oficjalnej pisze soon!pc demo. Moze ktos gdzies wyczytal kiedy ma demko sie pokazac?! zagrałbym sobie juz :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...