Skocz do zawartości
Milo

Driv3r

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm - czytaliscie ten tekst na gamespot ? - mam tylko nadzieje ze ver. na PC bedzie lepsze bo z tego co oni tam pisza to jest kicha  :?

Tak jest kicha i na Pc napewno będzie to samo :evil:

Z opini tych co już grali i serwisów zagranicznych wynika , że jest to stary dobry Driver z lepszą grafiką (na dzień dzisiejszy wręcz słabą!!!) i masą bugów!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...owinki,10,13523

Komentarz do tego newsa z którym się mogę zgodzić:)

"Gre ludzie kupuja poniewaz na nia czekali, co nie musi wcale oznaczac, ze bedzie sie kazdemu podobac. Sadzac po ostatnich recenzjach i ocenach D3 nie wyszedl im najlepiej(...)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem nic na temat wydania na PC (daty) ale niech to nastąpi jak najszybciej bo na Xboxie gra się w Driv3era Zajebiście.... :) :) Fizyka jest super graficznie tesh nie jest najgorzej :P no i wogóle było by idealnie gdyby nie dzwieki samochodów tudzież innych pojazdów (motorow i łódek)....są jak dla mnie schrzanione... na niskich obrotach (czyt. przyspieszaniu) dzwieki sz OK ale gdy trzymam gaz do oporu wszystkie pojazdy (szczególnie motory) warcza i chodza jak kosiarki suszarki... :( no i motyw ze nawet rozpedzonym tirem nie można pokonać latarni :( :( bzdura.....

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w to grałem u kolesia na PS2 i to dość sporo. Powiem tak

- Grafika dość dobra, fajne jest to że jak się jedzie z dużo prędkością i uderzy się w lampe czy mur to można zginąć(rzeczywistość :D )

- Gra ma dość dobrą oprawę graficzną, ale czasami przycina na konsoli, i jest strasznie dużo błędów. Postać przenika przez obiekty itp.

- Nasza postać może pływać, ale nieraz jest błąd gry i nasza postać płynie jakby po powierzchni wody wogóle nie zanurzona.

- Nie gra się tak przyjemnie jak w GTA VICE CITY.

- Celowanie do postaci jest tragiczne.

- Marki samochodów z tego co się dopatrzyłem nie są prawdziwe.

W sumie gra jak dla mnie wypada dość słabo. Nie jest warta tych 119zł , chyba że poprawią błędy wersji konsolowej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem nic na temat wydania na PC (daty) ale niech to nastąpi jak najszybciej bo na Xboxie gra się w Driv3era zapupiście.... :) :) Fizyka jest super graficznie tesh nie jest najgorzej :P no i wogóle było by idealnie gdyby nie dzwieki samochodów tudzież innych pojazdów (motorow i łódek)....są jak dla mnie schrzanione... na niskich obrotach (czyt. przyspieszaniu) dzwieki sz OK ale gdy trzymam gaz do oporu wszystkie pojazdy (szczególnie motory) warcza i chodza jak kosiarki suszarki... :( no i motyw ze nawet rozpedzonym tirem nie można pokonać latarni :( :( bzdura.....

Pozdro

buhehehe a za to w true crime latarnie są z porcelany...hehehe :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem za latwo was podniecic ;p

Rzuca sie kilka dobrych screenow z ladnej scenki i juz "film" i wogole kopary w dol...

Imho sam fakt ze to konsola to juz nie jest cudo

dwa ze jeszcze duzo czasu uplynie zanim ktos znow wprowadzi tak cudowny system zniszczen jak w carmageddonie 2 ( mial najmniej wad , i najlepiej oddawal fizyke zniszczen imo , ci co robili wozki co carmy to wiedza o co chodzi)

Driver wyglada tak sobie, strasznie sterylnie ;/

Ladnie screeny wychodza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze jeszcze tak niedawno zagladajac na gyonline.pl pisalo ze premiera pc bedzie pazdziernik 2004, dzis patrze z ciekawosci a tam:

data premiery: marzec 2005 :( (sic!?)

Heh... no przecierz pisało gdzieś, że Driv3r ma wykożystywać SM 3.0, no to troche im się przedłóży :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa. Tylko, że jak nie wyjdzie wcześniej niż GTA San Andreas to pójdzie na dno jak kamień i ślad po nim zaginie. Co oni w ogule odprawiają? Z tego co pamiętam to krytykowali GTA VC. A teraz wstydu tylko sobie narobią(jak jeszcze nie zrobili). :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, demko już lada chwila, pełna wersja też, wreszcie się doczekaliśmy. Być może gra będzie kaszaniasta, ale napewno będzie lata świetlne od poziomu "maluch racers" czy innych crapów :D Pozatym strasznie mi się podoba design gry, te żółte kolorki, samochody i osadzenie akcji w Nicei, zajebistym mieście. Wkurza mnie tylko że w wersji kolekcjonerskiej tej gry, dorzucono zajebistą koszulkę Atari o której marzę od dawna a nigdzie takiej nie można kupić. No przecież nie kupię takiego zestawu dla kawałka szmaty, a może jednak... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh nadmundo to ja proponuje na targu kupic sobie pakiet 10 koszulek mejdinczajna za 9.99zl i do tego papier do naprasowanek wydrukowac na nim 10x logo Atari i na 100% dluzej w tym pochodzisz niz w tej jednej a o ile taniej wyjdzie ^^

A wracajac do tematu to juz sie doczekac nie moge... Jestem na 100% przekonany , ze wszyscy sobie na niej dlugo pogramy :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi