Skocz do zawartości
Milo

Driv3r

Rekomendowane odpowiedzi

Damn. Przeciez grafika nawet ladnie wyglada.

1330854[/snapback]

slucham???? to ladnie wyglada, no ja przepraszam ale jezeli to tak wyglada na max detalach w obliczu innych obecnie wydawanych gier, no sorka ale mi to przypomina poprawiona grafika GTA vice city, gre sprzed roku. Z drugiej strony tak jak napisal R.I.P. gra ladnie biega, ma dos niskie wymagania, jednak spodziewalem sie lepszej grafy, no przeciez jak ta woda wyglada beznadzieja.Licze jednak na to ze grywalnosc bedzie lepsza

R.I.P. powiedz jak jest z jezdzeniem roznymi autami jest roznica, wiesz jak jedziesz tuckiem i np lamborghini, chodzi o przyspieszenia predkosc max, przeczepnosc itp

Edytowane przez Jordi23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tyle oczekiwalem po tej grze ;(. Czemu zawsze muszą zepsuć jakąś kolejną czesc gry?! Pieprzone konsole!!!!!! Takie gry na takie badziewia stare jak świat wydawac!!! Potem konwersja na PC i wychodzi to co wychodzi!!! Niech cie play station pieklo pochlonie!!!!!AAAAAAAAHHHrrrr!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mialem tylko grafy na mysli tylko np. model jazdy, chcialem zeby nie odbiegał zbytnio od modelu z czesci pierwszej, ale chyba sie srodze zawiode. Poza tym najwyzszy czas zeby gry wygladaly tak jak wygladac powinny, wiec prosze mi tu bez takich tekstow "matko ludzie grafa dla was najwazniejsza jest? żałosni jestescie". Jakbym chciał samą grywalnosc to bym przy PlayStation1 został!! Jakto wygląda w porównaniu do innych gier?! Coś sie nie wysilili przy robieniu konwersji na pc. Jedyne co zrobili to to ze sie na pc uruchamia. A tak wogóle to mi to jakiegos crazy taxi przypomina a nie drivera!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mialem tylko grafy na mysli tylko np. model jazdy, chcialem zeby nie odbiegał zbytnio od modelu z czesci pierwszej, ale chyba sie srodze zawiode. Poza tym najwyzszy czas zeby gry wygladaly tak jak wygladac powinny, wiec prosze mi tu bez takich tekstow "matko ludzie grafa dla was najwazniejsza jest? żałosni jestescie". Jakbym chciał samą grywalnosc to bym przy PlayStation1 został!!  Jakto wygląda w porównaniu do innych gier?! Coś sie nie wysilili przy robieniu konwersji na pc. Jedyne co zrobili to to ze sie na pc uruchamia. A tak wogóle to mi to jakiegos crazy taxi przypomina a nie drivera!

1330966[/snapback]

własnie ze z takimi tekstami...

idz sobie pograc w 3dmarka od razu.....

widziałes gre na własne oczy? grałes? to zamilcz

eh.. pewnie ze nie grałes , pewnie torrent Ci wolno idzie... nie dosc że kradniecie to jeszcze narzekacie... żałosne :|

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leborg : troche przesadzasz, zgodze sie z Toba ze grafika nie jest najwazniejsza, najwazniejsza jest zabawa, radosc z grania, ciekawa fabula itp. Tylko ze my mamy 2005 rok, jak by tak patrzec to mozna zostac przy geforcie 4MX i lupac w diablo czy HL1 itp. Przeciez swiat sie rozwija idzie do przodu a dziedzina komputerow tym bardziej jest tego przykladem. Nie twierdze ze grafika w driv3r jest beznadziejna, ladnie to wyglada, ale jak dla mnie to tylko porawione GTA. Nie sadzisze jednak, ze bylo by milej gdyby grafika byla na poziomie innych gier wydawanych obecnie, przeciez grywalnosc by sie nie zmienila. Ja rozumiem ze nie kazdy ma super sprzet ale co za problem zeby w grze byla mozliwosc zmniejszenia detali, wtedy wszyscy byli by zadowoleni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba najważniejszy jest klimat co?

vice city miało taką super grafike na dzien wydania wersji na pieca?? niewydaj mi sie, a wciągneła jak odkurzacz.....

od każdej gry będziecie teraz wymagac poziomu dooma albo fargraja??

no ludzie bez przesady:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idz sobie pograc w 3dmarka od razu.....

1330968[/snapback]

pokaz mi 3dmarka z modelem jazdy drivera1 to chetnie zagram.

Jak śmiesz tak pisać "pewnie torrent Ci wolno idzie... nie dosc że kradniecie to jeszcze narzekacie... " Skąd wiesz czy wogóle ściagam?! Ch@# cie to obchodzi!!!!! Sam jestes taki zalosny ze az mi sie plakac chce.

W gre nie gralem ale sugerowalem sie wypowiedzią kolegi R.i.P.'a [...Jedynka byla lepsza pod tym wzgledem...]. Pewnie sie okaze ze sam nie grales w pierwszą część. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. przepraszam Ojcze Moderatorze jesli nagiołem ktorys punkt regulaminu...juz wracamy do tematu. Ewentualna interwancja nie bedzie konieczna.

Edytowane przez v1ru5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o screen nr3 to mi sie bardzo podoba otexturowanie,wyglada to jak HL2,a co do gry to pozniej zdam relacje bo BIA jest wazniejsza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz tak duzo czasu minelo od kiedy gralem w drivera1, ze az nie pamietam jak ta gra wygladala

ale wracajac do driv3ra - czy jest tam swoboda w dzialaniu (jak w gta) czy idziemy prowadzeni za raczke przez scenarzystow (jak w mafii)?

co do modelu jazdy to fajnie jakby byla jakas gra tego typu z dobrym odwzorowaniem fizyki. niedlugo sie przekonamy jaki model bedzie w ki3rowcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZJEbali i to strasznie panowie tyle czekania a to LIPA na maksa , wiele oczekiwałem po tej grze a tu wielkie rozczarowanie !!!!!

Na moim sprzecie grafika to dno jak na te czasy

Model jazdy DNO !!!

Sterowanie jeszcze gorsze od DNA !!!

Przejdę pare misji ale czuje że będzie UNINSTAL

Edytowane przez lutek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZJEbali i to strasznie panowie tyle czekania a to LIPA na maksa , wiele oczekiwałem po tej grze a tu wielkie rozczarowanie !!!!!

Na moim sprzecie grafika to dno jak na te czasy

Model jazdy DNO !!!

Sterowanie jeszcze gorsze od DNA !!!

Przejdę pare misji ale czuje że będzie UNINSTAL

1331134[/snapback]

To że na PS2 było beznadziejnie to wi(e)działem, ale na Pieca mieli dużo pozmieniać, a widze że ni Ch&%$ nic nie zmienili. Czy każda (prawie) konwersja będzie tak beznadziejna. Nie dość że dostajemy produkt jakieś 0,5-1 roku później to nadal taki sam z tymi samymy bugami i taką grafą :( Czy konwersja całe te 0,5 czy rok zajmuje ??

ŻAŁOSNE ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm...

Pograłem chwilę i:

- sterowanie dziwne (nie rozgryzłem do tej pory jeszcze)

- model jazdy faktycznie - kiełbasa - pojazdy co prawda zachowują się trochę inaczej (sportowe - w miarę sztywne, limuzyny bujają się jakby były na resorach piórowych)

Niestety ulice wyglądają bardzo monotonnie, wszędzie jest tak samo, pionowo rosnące palmy (jak słupy), wszędzie szary asfalt, bleh....

Co najlepsze - ciężarówka nie jest w stanie zniszczyć słupa! Odbija się od niego jak piłka :lol:

'Advanced shader' dodaje lśniące powierzchnie aut (które bardzo kontrastują z resztą) :) i tyle chyba.

Płynność - na 1280x1024 AAx2 AFx8 - 20-45 klatek, nie ma efektu zarywania.

Auta non stop powtarzają się, kilka identycznych auto jadących w kwadracie czterech przecznic to chyba przesada. Nie wiem co usprawiedliwia taką objętość gry (4.72 GB po zainstalowaniu!), może dowiem się później.

Trochę uroku dodają jazda podczas poranku i zachodu słońca, ale generalnie...

Lipsztyk panowie...

Update:

Framerate w trybie nocnym podskakuje nawet do 80-90, ale co z tego.

I te dźwięki silników rozczujalą, szczególnie motocykl :lol:

Chyba będzie klapa roku.

http://www.pai.net.pl/jbartczak/driv3r/

Tutaj kilka screenów w ustawieniach jak powyżej. Nie regulujcie odbiorników, ta gra naprawdę tak wygląda :-|

The Sipmsons: Hit'n'Run to przy tej produkcji arcydzieło (swoją drogą świetnie się w o grało).

Edytowane przez Paszczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pluskwie gratulujemy refleksu i spostrzegawczosci ;)

update

no fakt, zeby nie bylo, ze nie na temat jest, to pare slow o Driverze.

Pierwsza czesc byla swietna. Coprawda na dzisiejsze realia, to straszny crap, ale wtedy byla genialna. Model jazdy byl nastawiony na przyjemnosc z prowadzenia muscle-cars, a do tego extra powtoreczki.

Tutaj, z tego co widze grafika srednia. Pozostaje miec nadzieje, ze jednak z fabula i klimatem nie jest tak tragicznie. Rowniez chcialem zapytac - tak jak kolega kilka postow wczesniej - czy sposob rozgrywki bardziej przypomina mafie, czy gta ? Na mysli mam mozliwosc dowonlej jazdy, czy z misji do misji jak to bylo w Mafii.

Edytowane przez |Falcon|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fucktycznie tektury wyglądają makabrycznie.Ja tam jeszcze na straty nie spisuję driv3r'a.

Martwi mnie tylko to bardzo późne pojawianie się postaci i aut :blink: ,:, jak mogli tak zrobić?

Edytowane przez qqrydza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się Driv3r podoba. Pograłem chwilkę i jestem na TAK. Driv3r jako pogromca GTA - no fucking way !!! Driv3r jako umilacz czasu na GTA SA - jak najbardziej !!!

Więcej o grze nie powiem bo nie grałem długo, ale grafa mi się podoba, trzeba ją tylko ustawić na maxa bo inaczej jest rzeczywiście kupa :D Poza tym nie należy się spodziewać garfiki na poziomie Far Cry czy Doom3 w grze konsolowej, na dodatek takiej gdzie mamy ogromne przestrzenie.

Edytowane przez nadmundo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak na serio to nie chciało mi sie nawet ostatniej strony czytac :D

1331309[/snapback]

A kto tu mówi o ostatniej stronie? Wystarczyły 2 ostatnie posty :D Pewnie dlatego mamy tyle niepotrzebnych topików i postów na forum.

Wracając do tematu, nie spisuje gierki na straty dopóki nie zagram, ale bardzo niepokojące są Wasze opinie i te screeny. Też zastanawiam się skąd to opóźnienie w stosunku do wersji PS2 skoro tak niewiele zmieniono. Pożyjemy zobaczymy ale na zabójce GTA:SA jak ktoś pisał na poczatku tematu to mi nie wygląda. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

driv3r juz jest - oczywiscie w polsce nie ma ale kto ma internet i nie ma pieniedzy na oryginał to moze sobie juz zasysac, słyszałem ze poprawiono babole z wersji na PS2 i gra jest swietna

1331272[/snapback]

2 tygodnie na przemyślenia....

Życze szczęscia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze czekalismy duuuzo czasu (bo mieli robic poproawki) :lol:

A tu doopa wiekszosc wpadek zostala...

Dobrze ze gralem juz w to na Xboxie.. Przynajmniej sie nie martwilem o wymagania, a wygladalo prawie tak samo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi