Skocz do zawartości
Milo

Driv3r

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wy macie bogatych wujkow z Ameryku,ktorzy poczta lotnicza przyslali wam gry?:)

MOj Driv3r tez idzie "poczta lotnicza",ale wujkowie przyslali dopiero 200 mb :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety musze sie zgodzic z wami, gra tragedia. Jeszcze na poczatku jak wlaczylem nawet mi sie spodobala, fajna muzyczka w menu ladnie zrobione. wlaczylem gre pogralem, ale im dluzej to robilem tym bardziej chcialem to wylaczyc, wkoncu to zrbilem i pewnie nie szybko wroce do tej gry tym bardziej ze wlaczylem zaraz po driverze brother to arm i szczena mi padla wiec pewnie do driv3r nie wroce szybko. Grafika sriedniawa, no ale ok to mozna przezyc jednak takie sterowanie autem psuje cala zabawe, ja nie wiem moze trzeba miec analogowego stera zeby lepiej sie gralo bo na klawie porazka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra jest bardzo latwa (chodzi mi o AI), w dodatku dzwiek ( o ktorym zapomnialem wspomniec) jest do bani a muzyka mnie rozwala. ja nie wiem jak wogole mozna wydac taka gre, ja bym sie zapadl pod ziemie. a do sterowania to chyba trza miec marsjanskiego pilota ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra jest bardzo latwa (chodzi mi o AI), w dodatku dzwiek ( o ktorym zapomnialem wspomniec) jest do bani a muzyka mnie rozwala. ja nie wiem jak wogole mozna wydac taka gre, ja bym sie zapadl pod ziemie. a do sterowania to chyba trza miec marsjanskiego pilota ;)

1332698[/snapback]

albo pada od psx'a;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pogralem na kierownicy , dosyc fajnie sie jezdzi , ale ... [ciach!]a ta gra to jakas obraza w strone graczy, nie bede pisal juz tego co wczesniej zostalo napisane, ale wydaje mi sie ze wystarczylo by wyrzucic te cut-scenki, ktore strasznie zamulaja i juz mozna bylo by sie zastanawiac nad dalsza gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde panowie - przeciez tak nie moze byc :?

zastanowcie sie - czy bedac tworca gry wypuscilibyscie tak niedopracowana gre?

mam nadzieje ze to jest jakas nie ostateczna wersja - ze w momencie premiery bedzie inna, bo jesli nie to przeciez tworcy juz moga pakowac walizki, a wydawca liczyc straty :/

generalnie to gra by byla calkiem, calkiem, gdyby wlasnie poprawiono te kilka (nascie) bugow, o ktorych byla wczesniej mowa.

mnie osobiscie najbardziej irytuje liczba takich samych samochodow - jak jechalem lamborghini, to co drugi samochod, ktory mijalem to bylo wlasnie lambo :blink:

nie daje na razie oceny, bo nie przeszedlem. ale cos czuje ze szybko jej nie skoncze - biarth czeka :D

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wy macie bogatych wujkow z Ameryku,ktorzy poczta lotnicza przyslali wam gry?:)

MOj Driv3r tez idzie "poczta lotnicza",ale wujkowie przyslali dopiero 200 mb :)

1332644[/snapback]

wujek wunat daje Ci bana bo miales juz wczesniej wybryki zwiazane z piractwem. papa ;*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde panowie - przeciez tak nie moze byc  :?

mam nadzieje ze to jest jakas nie ostateczna wersja - ze w momencie premiery bedzie inna, bo jesli nie to przeciez tworcy juz moga pakowac walizki, a wydawca liczyc straty :/

generalnie to gra by byla calkiem, calkiem, gdyby wlasnie poprawiono te kilka (nascie) bugow, o ktorych byla wczesniej mowa.

mnie osobiscie najbardziej irytuje liczba takich samych samochodow - jak jechalem lamborghini, to co drugi samochod, ktory mijalem to bylo wlasnie lambo  :blink:

nie daje na razie oceny, bo nie przeszedlem. ale cos czuje ze szybko jej nie skoncze - biarth czeka  :D

pzdr

1332952[/snapback]

Ja myśle, że autorom to nie robi bo gra i tak się sprzeda i zarobi sporo kasy (przecież to długo oczekiwany DRIV3R ;) ), zrobi się ładną promocje doda kubeczek i koszulke czy co tam jeszcze i pojdzie jakś wieże bułki.

Z tymi powtarzającymi się furami to już nawet w GTA było denerwujące. Czasem szukasz godzine jakiejś fury, a jak już ją znajdziesz to ich pełno jeździ. Dziwne że nie da się tego wyeliminować.

I tak myślę że bedzie to gra na zabicie czasu do ukazania się GTA:SA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do moderatorów: Nie to, że popieram piractwo ale to jest ŚMIESZNE dajecie człowiekowi bana za to że coś wspomniał o piractwie a ludziom, którzy grali w tą gre i mieli ją prawie we wszystkich przypadkach z pirackiego źródła opisują gre jak im się to niepodoba czy podoba przyzwalacie na to. Chyba coś jest niepokolei mniejsze zło jest be a jak już ktoś nie pisze że ściąga pirata czy ściągnął tylko opisuje gre screeny daje, filmy robi to już spoko bo te piractwo jakoś zrekompensował tym. Zastanówicie się trochę albo piszmy o piractwie otwarcie albo dawajcie bany i tym i tym bo wiadomo że gra jeszcze oficjalnie nie wyszła (nie można jej w Polsce kupić) przynajmniej do wczoraj tak było. No chyba że się wam będzie tak ciekło że już nie wytrzymujecie żeby kupić oryginała kropka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli ktos nie wspomina ze ta gre sciaga mamy prawo przypuszczac ze zakupil ja legalnie, jezeli mowi ze gre sciaga jest proste i oczywiste ze wspiera piractwo. dodatkowo Pan per3z mial u nas taka karte:

Ostrzeżony przez Powód

mechl!k Ostrzeżony Lut 24 2005, 20:10

Dodaj do poziomu ostrzeżenia Obrażanie innych userów...

wunat Ostrzeżony Lut 7 2005, 16:24

Dodaj do poziomu ostrzeżenia warez

xan Ostrzeżony Sty 23 2005, 17:11

Dodaj do poziomu ostrzeżenia Propagowane piractwa ( bana >??? )

wiec mysle ze nie ma tu juz o czym gadac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde panowie - przeciez tak nie moze byc  :?

1332952[/snapback]

oj swy ale Ty jestes naiwny B) (no-offense)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hymm ja sobie nadal tak gram w freeride i da się jakoś tą gre strawić (dawno nie grałem w gta - pewnie dalatego). Mam też odczucie, że autorzy zmarali coś więcej - wage samochodów. Wyskakują one na kilka metrów nawet przy najniższych prędkościach :|

Wogóle, tak jakby gra została wydana z musu :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nastepujacy problem:

Odpalam gre, oswierzanie wynosi jakas 1 klatke na 10-20s, pierwszy napis/informacje moge przeczytac z 50x - wyswietla sie ok 3min, kolejna animacja "atari" znow jakies 5 min - tutaj przerwy sa dluzsze ok 1 klatka na 30s. Po animacji tworzenie profilu przebiega bezproblemowo - tzn w normalnej "predkosci", ale po wejsciu do glownego menu gra dziala jak bym probowal odpalac ja na p100 z 8mb ramu ;(

Dzwiek za to dziala normalnie, zero przyciec czy zwolnien.

Przeinstalowalem sterowniki do grafiki, lacznie z wywaleniem starych driver cleanerem, wszystko w tle wylaczone.

moj sprzet ;/

amd 1.7+@2.2mhz, 4ti 128mb, 2x256ddr

wiem ze to slabiutki sprzet, ale powinno starczyc do "wejscia w opcje" co teraz graniczy z cudem :(

Wiem ze podobnego problemu jeszcze nikt nie mial w tej grze, ale moze jakies sugestie?

Zaraz jeszcze sprobuje odkrecic proca, moze to cos da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, czy GTA SA też nie będzie "słabe" graficznie - to w końcu odchody z konsol :( GTA3 robione na pieca było super, a w GTA VC już grafa była ścięta - textury z d...., mniejsze pole widzenia itp :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście grafa w GTA SA też nie będzie rewelacyjna, ale napewno będzie ciut lepsza niż w Vice City, gdzie rzeczywiście ogołocono grę na maxa. GTA jest jednak legendą i narzekania na grafę stanowią zwykle 1% graczy, czyli PCtowych fanatyków nielubiących konsol :D Ja też zawsze narzekałem na grafę w GTA i nadal twierdzę że ta gra mogła by olśniewać grafiką, gdyby była robiona głównie z myślą o PC. No ale konsole dyktują warunki i nic na to nie poradzimy. Jest jednak pozytywna sprawa, a mianowicie fakt że GTA SA jest ostatnim "brzydkim" GTA :D Krąży po sieci krótki filmik z True Crime 2 na Playstation 3 i widok jest jak najbardziej pozytywny. A wogóle w grach chodzi o zabawę, a w Vice City zabawa była na 102 :D W Driv3rze też jest zabawa, tyle że wszyscy spodziewali się grafy z Far Cry i Half-Life 2.

Edytowane przez nadmundo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Driv3rze też jest zabawa, tyle że wszyscy spodziewali się grafy z Far Cry i Half-Life 2.

1334089[/snapback]

Imo - grafa nie odstrasza, ta gra ma znaczną ilość błędów, które są wnerwiające... Szczególnie sam początek ustawiania gry prawie doprowadził mnie do kliknięcia na Quit Game...

Ale swoją drogą wracając do grafy - po co są shadery na karoseri aut ? Przecież to jest nieralne, bo powinna ona być gładka i połyskująca :| Wprawdzie komponują one auta z resztą otoczenia, no ale... wyglądają jak malowane farbą olejną (kto oglądał wiejskituning wie o co biega :>).

Edytowane przez Nexer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytalem troszke forum driv3ra, widze ze nie tylko ja mam problem z wydajnoscia.

xp2600, 1024mb ddram ,RADEON 9600 PRO

i play this game in 800x600 medium details shadows off and this **** game runs sooooooooooooo slow! sound is **** graphic is **** BUGS BUGS BUGS AND BUGS !!!!!! if i play on 1024x768 that the same **** as 800x600 or 640x480

x800 pro newest cat drivers 5.3

xp3000+ 64 bit

1024 pc 3200 ddr

game wont even run properly at 800x600 really jumpy can see tears in graphics all over the place i switched off the sync thing didnt change anything and theres nothing wrong with pc because i can play doom3,hl2,riddick

Szkoda ze gra ma tyle bledow, zeby na 1gb ramu i amd3.0+ nie szla w 800x600 ;x

Trzeba bedzie poczekac na patch, ciekawe tylko jak dlugo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj swy ale Ty jestes naiwny  (no-offense)

heh - nie naiwny, tylko probowalem sobie jakos to tlumaczyc :lol: B)

a co do wydajnosci to bez przesady - fakt, nie smiga jakos super, ale tez nie muli (1 giga ramu, a64 i x800 - przeciez to jest normalnie rakieta)

pzdr

p.s. zonk dnia - widzieliscie kolesia jak plywa? :blink: masakra :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pogralem chwile. i stwierdziłem, że to najgorsza wersja na wszystkie platformy.

Przeszedłem tą gre na xboxie, grałem również w wersje na ps2 ( jest identyczna jak na xboxie)

na pc sterowanie jest zrypane, przez to w miare średnia gra staje się kiepska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowalem, odpalilem i moge powiedziec tylko jedno: totalna porazka. Gra wyglada kiepsko (szczegolnie jesli ustawi sie draw distance na low ;)), dziala jeszcze gorzej i jest w ogole niegrywalna. Wyszla im z tego nedzna imitacja GTA, wielka szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już nigdy nie kupie konwersji z konsol bo to w 90% porażka.

Konsole hamują niestety postep techniczny i nie tylko w dzisiejszych grach.

Playstation to przeżytek to jak procek celeron 533 Mhz 128 Ram geforce4200 titanium . Najwyższy czas wprowadzic Playa3 i Xboxa 2 i wtedy nareszcie gry beda na miare 2005 roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi