kl-damian Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Kupic karte graficzna...? 1335488[/snapback] tak mi sie wydawalo :) ale moze w po niedzieli bede mial v9999gt :D o ile sklep sprowadzi Edytowane 18 Marca 2005 przez kl-damian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 pokazuje wam predkosc samochodu!? w opcjach jest wybor mph/kph a predkosciomierza ani widu ani slychu :) 1334419[/snapback] Mi także nie pokazuje... Z tego co pamiętam to driver 1 też nie pokazywał, ale mogę się mylić bo to czasy play'a 1... Hymm wielu tu pisze o wejściu konsol x2 i ps3, że będzie to rewolucja itp... a wierzycie w to, że komukolwiek będzie się chciało konwertować te gry na pc ? Myślicie, że wogóle Wasz sprzęt to pociągnie ? (czetero czy ile tam było rdzeniowy procek w ps3...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Już nigdy nie kupie konwersji z konsol bo to w 90% porażka. Konsole hamują niestety postep techniczny i nie tylko w dzisiejszych grach. Playstation to przeżytek to jak procek celeron 533 Mhz 128 Ram geforce4200 titanium . Najwyższy czas wprowadzic Playa3 i Xboxa 2 i wtedy nareszcie gry beda na miare 2005 roku. 1335417[/snapback] no bo do takich gier kupuje się konsole. ja już dawno ją przeszedłem i z czystym sumieniem stwierdzam ze na konsoli nie byla taka zła. to co jak wprowadzą ps3 i xboxa 2 to nie bedzie takich crapów jak driver3 ? myślisz ze to zależy od mocy sprzetu czy dana gra jest fajna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 no bo do takich gier kupuje się konsole. ja już dawno ją przeszedłem i z czystym sumieniem stwierdzam ze na konsoli nie byla taka zła. to co jak wprowadzą ps3 i xboxa 2 to nie bedzie takich crapów jak driver3 ? myślisz ze to zależy od mocy sprzetu czy dana gra jest fajna? 1335540[/snapback] wszyscy moi konsolowi kumple bluzgali na drivera ale widze ze ty twardo bronisz konsolek.... blaaah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Mi także nie pokazuje... Z tego co pamiętam to driver 1 też nie pokazywał, ale mogę się mylić bo to czasy play'a 1... 1335527[/snapback] W pierwszej czesci byl jakis predkosciomierz, przynajmniej w wersji na PC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) kiedy jest premiera w pl bo bym sobie popykał, ale w empiku nie ma skąd macie :oops: :lol: Edytowane 18 Marca 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 kiedy jest premiera w pl bo bym sobie popykał, ale w empiku nie ma skąd macie :oops: :lol: 1335878[/snapback] Ja mam z USA :P A tak na serio to rusz łepetynką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Wreszcie miałem nieprzyjemność pograć w to coś i opisze to jednym słowem - TRAGEDIA. Grafa - LOL Załamywanie się tekstur i kolizje obiektów - LOL Sterowanie - LOL Klawiszologia - LOL Tekstury - LOL Pojawiający się ludzie na metr przed autem - LOL "mołszon kapczur" - BRAK - LOL - no nie mogę jak ten koleś się porusza, wyskakuje z auta, strzela :blink: "chawok" - BRAK - LOL - jak ci kolesie klękają, tragedia Mnogość postaci i aut - LOL mógłbym tak do wieczora, ale nie chcę mi się wymieniać gra nie warta złamanego grosza, trzymać się z daleka! Jedyny plus to świetnie zrobiona instalka i menu, więcej plusów nie stwierdzono... To są chyba jakieś kpiny, a nie driver 3... :mur: Edytowane 19 Marca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 A u mnie, mignął raz jakiś poziomy białem pasek,w czasie jazdy nie wiem co to jest. A poza tym na budynkach mi migają czarne tekstury, a raz miałem tak , ze ludzie byli w czarnych paskach i budynki, dopiero restart planszy coś tam pomógł. Co dziwne, ze restart pomogl wlasnie. (ale samej planszy) RADEON 9600XT ,5.3.cat, ATHLON 1800+ , XP SP2 (tylko w tej grze takie cos mam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 kucyk poprostu MEGA LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy83rok Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Gralem. Lipa. Ogolnie lipa. Ja lubie bardzo wyscigi, driv3r mnie zalamal. Tworcy musieli sie niezle starac zeby zjeb.ac taki dobry pomysl. [ciach!].nia. :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 kucyk poprostu MEGA LOL :lol: 1336813[/snapback] ale co niby źle mówie? :blink: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 kucyk dobrze mówisz ta gra to outrangerous LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 niestety musze potwierdzic opinie Panow z gory ... a pamietam jak jeszcze kiedys sie zagrywalem w drivera na szaraczku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Czy u was tez sie zdarzylo, ze mignął raz jakiś poziomy biały pasek,w czasie jazdy? A poza tym na budynkach mi migają czarne tekstury, a raz miałem tak , ze ludzie byli w czarnych paskach i budynki, dopiero restart planszy coś tam pomógł. Co dziwne, ze restart pomogl wlasnie. (ale samej planszy) RADEON 9600XT ,5.3.cat, ATHLON 1800+ , XP SP2 (tylko w tej grze takie cos mam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 co z tego ze jakis pasek raz mignoł, w grze bez przerwy cos miga, poza tym powtarzasz sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 <_< heh pogralem godzinke..heheeh..a raczej pogralem 20 minut a przez 40 poogladalem filmiki...juz wiem dlaczego gra zajmuje 3,5GB <_< ogolnie jest ok..ot takie GTA...tez mam bugi w grafice..migaja mi okna w budynkach czasmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 [wszedl fan San Andreas] Wywalcie tego maximusa ;]]] Od wczoraj mocno sobie gram w SA i pozostaje mi powiedziec zebyscie czekali do premiery bo gra jest naprawde NIESAMOWITA [/wyszedl fan San Andreas] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 <_< heh pogralem godzinke..heheeh..a raczej pogralem 20 minut a przez 40 poogladalem filmiki...juz wiem dlaczego gra zajmuje 3,5GB <_< ogolnie jest ok..ot takie GTA...tez mam bugi w grafice..migaja mi okna w budynkach czasmi 1337864[/snapback] W tej grze bug w grafie jest co chwile.Juz na starcie widac białe fotele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ALe mnie dziwi to , ze raz mialem na ludziach jakies czarne paski i budynkach, dalem restart planszy i tego nie bylo. Wiec czemu tak nagle zniknelo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Kolejna gra zapowiada się bardzo ciekawie, a ktoś może wie jakie będą wymagania sprzętowe? Edytowane 20 Marca 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Kolejna gra zapowiada się bardzo ciekawie, a ktoś może wie jakie będą wymagania sprzętowe? 1339011[/snapback] jaka gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Chodzi mi o Drivera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Chodzi mi o Drivera :lol: 1339028[/snapback] Czytałeś komentarze dotyczące drajwera ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Nie. A gdzie można je przeczytać? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Nie. A gdzie można je przeczytać? :lol: 1339102[/snapback] W tym temacie ? :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Aaa no tak, hehe. Wtedy jak napisałem że Zapowiada się kolejna fajna gra, chodzi mi o to że będe mieć w co pograć :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Aaa no tak, hehe. Wtedy jak napisałem że Zapowiada się kolejna fajna gra, chodzi mi o to że będe mieć w co pograć :mur: 1339126[/snapback] Czekolada, to doszliśmy do porozumienia ;]]] Muszę skołować driv3ra i zobaczyć czy to naprawdę taki shit ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet86 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Panowie !! Widze ze wszyscy mysla ze ta wersja co maja to jest juz ta co idzie do sprzedazy ale wlasnie cos odkrylem w Driverze 3 co moze swiadczyc o tym ze to jest beta. Widzieliscie filmiki jak sie zaczyna gre ?? pierwsze misje ?? zauwazcie te napisy na czerwono !! tam pisze co w danym momecie sie dzieje np: glosna syrena policyjna, albo napis ze teraz bedzie slychac puls tego kolesia !! pomyslcie jak w finalnej wersji mogloby sie cos takiego pojawic ?? :| zadna firma nie jest az tak glupia zeby pisac ze teraz bedzie syrena policyjna albo teraz bedzie pierdzenie kota za oknem !! albo bledy typu ze policja kogos goni dojerzdza do jakiegos miejsca i zaczyna strzelac na slepo albo w kierunku gdzie nikt nie stoi, bledy tekstur itp !! az takie bledy w grze nie sa do przyjecia wiec uwazam ze to jest wersja Beta a na finalna wersje jeszcze troche poczekamy !! mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie i to zauwazycie !! PS. pogralem troche w misje i mi sie spodobalo wiec sie nie moge doczekac wersji skonczonej !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Czy ktoś wie jakie ta gra ma wymagania? Edytowane 20 Marca 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...