Skocz do zawartości
Milo

Driv3r

Rekomendowane odpowiedzi

! tam pisze co w danym momecie sie dzieje np: glosna syrena policyjna, albo napis ze teraz bedzie slychac puls tego kolesia !! pomyslcie jak w finalnej wersji mogloby sie cos takiego pojawic ?? :| zadna firma nie jest az tak glupia zeby pisac ze teraz bedzie syrena policyjna albo teraz bedzie pierdzenie kota za oknem !!

1339152[/snapback]

przeciez ta opcja bardzo czesto wystepuje w grach (moze dla nieslyszacych) przyklad hl2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem nie gralem w hl2 i w innych grach czegos takiego nie widzialem ale przeciez mimo to te wszystkie bledy tekstur to jest nie do przyjecia i oni o tym wiedza i napewno by nie wypuscili takiego niedorobionego dziecka !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie !!

Widze ze wszyscy mysla ze ta wersja co maja to jest juz ta co idzie do sprzedazy ale wlasnie cos odkrylem w Driverze 3 co moze swiadczyc o tym ze to jest beta. Widzieliscie filmiki jak sie zaczyna gre ?? pierwsze misje ?? zauwazcie te napisy na czerwono !! tam pisze co w danym momecie sie dzieje np: glosna syrena policyjna, albo napis ze teraz bedzie slychac puls tego kolesia !! pomyslcie jak w finalnej wersji mogloby sie cos takiego pojawic ?? :| zadna firma nie jest az tak glupia zeby pisac ze teraz bedzie syrena policyjna albo teraz bedzie pierdzenie kota za oknem !! albo bledy typu ze policja kogos goni dojerzdza do jakiegos miejsca i zaczyna strzelac na slepo albo w kierunku gdzie nikt nie stoi, bledy tekstur itp !! az takie bledy w grze nie sa do przyjecia wiec uwazam ze to jest wersja Beta a na finalna wersje jeszcze troche poczekamy !! mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie i to zauwazycie !!

PS. pogralem troche w misje i mi sie spodobalo wiec sie nie moge doczekac wersji skonczonej !!

1339152[/snapback]

Przecież to są zwykłe napisy. Tyle, że cała gra utrzymana jest w konwencji filmu. Takie rozwiązania były w wielu grach. Chciałbym żebyś miał rację i żeby okazało się że to beta, ale szczerze wątpie że tak będzie.

Btw filmy to duży plus tej gry. Z reszta one same zajmuja pewnie wiecej niż gra; tyle ich jest.

Ilość bugów w grze rzeczywiście przyprawia o ból głowy. Oprócz migających tekstur na budynkach, zdaża się czasem ze wyciągamy giwere i na ziemi widzimy cień samej giwery, przy wysiadaniu z motorówki raz tak niefortunnie się przewróciłem, że otrzymałem napis "You Died". Wiele razy miałem okazje podziwiać samochody w połowie zanurzone w jezdni. Chyba nie da się wysiąść z motorówki po drabinie nie wskoczywszy uprzednio do wody. Jest tego za dużo by wymieniać.

Ktoś pisał o prędkościomierzu. Też miałem beczke, że zrobili wybór jednostek prędkości kmh/mph, a zapomnieli o prędkościomierzu. Otóz jest jedna misja (rodem z filmu "Speed") gdzie mamy w samochodzie bombe, która wybuchnie jeżeli zwolnimy poniżej iluśtam i tu prędkościomierz jest.

Gra moim zdaniem nie jest beznadziejna. Problem w tym że wszyscy, wliczając mnie, oczekiwali hiciora, a ta gra jest po prostu przeciętna. Proponuje zacząć grać w "undercover", a nie w "free ride" wtedy mniej zwraca się uwagę na otoczenie i widoczne błędy. Na pewno na uwagę zasługują świetnie zrobione filmy, dobry model zniszczeń, duże miasta, różnorodność misji. Tak wiem, wiem ... ja też wolałbym gre bez filmów i z super grafiką, modelem jazdy, grywalnością itd, ale cóż. Pozdrawiam czekając na San Andreas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dno.. grafika mnie odrzuciła na maksa. przeciez GTA3 wygląda "X"razy lepiej.. Nie moge sobie ustawic jak chce sterowania, zbyt monotonne.. ogólnie nie polecam.. to tylko moje odczucie.. Tak jak napisał Mogiel.. trzeba czekać na GTA SA..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem w Nicei w misji w ktorej musze ukrasc samochody i wjechac nimi do ciezarowki. Otoz jest fragment miasta gdzie gra strasznie sie przycina ale jak przejedzie sie ten felerny fragment ulicy to wszystko wraca do normy ale wtedy jest juz po misji. Mozna cos na to poradzic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś dostałem tą grę i jak dla mnie ta gra to istna katastrofa niedośćże zajmuje 4,7GB to nie am w niej nic ciekawego co by niby miało mnie przykuć do kompa na długie noce i dnie, a o błędach w grafie nie wspomne, ale może komuś się spodoba. Miłej zabawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Michał_misiek

dno.. grafika mnie odrzuciła na maksa. przeciez GTA3 wygląda "X"razy lepiej.. Nie moge sobie ustawic jak chce sterowania, zbyt monotonne.. ogólnie nie polecam.. to tylko moje odczucie.. Tak jak napisał Mogiel.. trzeba czekać na GTA SA..

1339427[/snapback]

Grafika dno? A warto chociaż załatwić i zainstalować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Michał_misiek

Człowieku czytaj ostatnie 4 strony to sie dowiesz....

1339502[/snapback]

Czytam, tylko że tutaj piszą że fajne, a tutaj że dno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za to że zapytałem :mur:

1339573[/snapback]

nie ma sprawy

miał ktos problemy z padem?

bo mi w srodku misji nieraz przestaje działac :P

a wiem ze jest 100% sprawny:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam B2500+, Asrock k7s8x, 768MB ram ddr 400, GF6600GT Gigabyte, 2x60GB WDC.

Grajac w driv3ra mam czasami straszne zwisy(low fps) to wyglada jakby doczytywanie z hdd ale nic takiego sie nie dzieje. Jest to dosc irytujace, gdyz gra potrafi zwolnic do 10 fps (tak samo chodzi na full jak i min). Oczywista tak nie dzieje sie non stop tylko w pewnych momentach, akcja wtedy wogole sie nie dziew a nieraz w akcji jest to,wiec to nie zalezy chyba od ramu czy czegokolwiek Coz to moze byc?? Slyszalem ze gra nie ma koloslanych wymagan a tu taki zonk. Karte kupilem przedwczoraj i jest to niestety jedyna jakze wazna dla mnie gra ktora nie chodzi w pelni normalnie. Czy to moze byc jakas "niekompatybilnosc" tego GF czy moze po prostu NV nie zooptymalizowala sterow na ta karte do tej konkretnej gry, a moze ten GT jest taki beznadziejny ale watpie w to gdyz inne gry doslownie na nim plywaja.Czy Wy tez zauwazyliscie u siebie takie objawy??

Ogolnie gre dosc kiepsko zrobili ale to w koncu DRIVER :)

Pozdro

Edytowane przez Low-Power

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod presją grana w singla powstał ten post...

Jedym słowem - ujme to tak :

NAJWIĘKSZE GÓW** ROKU JAKIE MOGŁO WYJŚĆ!!!!!!!!!!

Inaczej się poprostu nie da (bez wulg. to nie to samo :>). Akurat gram w misje The Gator - ścigam go helt 60% a tu łup staje motorówką i ubywa mi 58% helta... Przechodze tą je*** misie chyba już 6 raz - oczywiście myszka lata jak się jej podoba, a przeciwnicy są czasami nadwyraz celni... Jak ktoś nie ma co robić z pieniędzmi i chce je wydać na tą gre... to niech lepiej da rydzykowi... n/c

Po grze w singla -1/10. Gniot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOw POWER

TEZ TAK MAM . NIE PRZEJMUJ SIE. A JAK CHCESZ SPRAWDZIC KARTE TO : HALF LIFE 2, DOOM3, I 3DMARKI.

DRIVEREM SIE NIE SUGERUJ TO MA FULL BŁĘDÓW.

U MNIE CZASAMI TO MIGAJĄ CZARNE PASKI NA BUDYNKACH ALBO NA LUDZIACH.

DZIWNE STRASZNE. RAZ TO MAM A RAZ NIE.

POZA TYM TEZ TAK ZWALNIA. SZCZEGOLNIE JAK POLICJA ROBI BLOKADE.

TO WINA GRY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w ogole doszedlem do sedna sprawy. Ta gra ustawia AA od razu na 8X. W STERACH zmieńcie na AA2X , i wlaczcie cienie. I naprawde szybko chodzi, i jest cool. TAk zrobcie.

Ja mam slaby sprzet a mi chodzi. ATHLON 1800+, RAD 9600XT.

Draw DISTANCE HIGH

Rozdzielczosc 1024 768 32 bit

Advanced Shaders ON

Shadows ON

i inne na maxa i ON.

ANtyaliasing(wlasnie na ON i stery 2AA)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat gram w misje The Gator - ścigam go helt 60% a tu łup staje motorówką i ubywa mi 58% helta... Przechodze tą je*** misie chyba już 6 raz -

Ehehe, pograsz dluzej to dopiero zrozumiesz co to znaczy naprawde wkurzyc sie. Ja gram teraz przedostatnia misje w Istanbule i gralem conajmniej z 50-60 razy i nadal nie przeszedlem, ponad moje sily chyba. A podobnych misji niemozliwych bylo kilka. W jednej misji wsiadalem do samochodu i pedzilem za kims, a okazalo sie ze nie trzeba wsiadac tylko na chama zaczac od razu strzelac z wiekszej odleglosci i udalo mi sie przejsc poscig bez wsiadania do samochodu...

W misji Impress Lamaz czy jakos tak, tworcy nie przewidzieli, ze zamiast doplynac lodzia na miejsce to ja bede doplywal lodzia do przystani, bral samochod i podjezdzal na miejsce od drugiej strony. Caly czas ze Lamaz not impressed, ja juz wkurzony, nie wiem co robic i z nudow poplynalem tam lodzia i od razu przeszedlem.

Takich absurdow jest wiecej i trzeba to przetrzymac jesli chce sie zaliczyc ta gre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makatiel ja wiem ze są absurdy. Ale sluchaj. Np jest taki motyw , ze paru typa stoi , za murem. Ty mniej więcej kawałek stoisz za nimi, a oni cie nie widzą. I strzelasz sobie do nich . I pa. TO jak takie coś ominąć? PRzeciez , nie mozna wyjsc , zeby cie koniecznie zauwazyli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

makatiel masz jakąś radę jak przejść misję w Istambule, w której trzeba zatrzymać ciężarówkę, która wyrzuca takie beczki? Beczki mają chyba jakieś czujniki nie z tej planety, że wybuchają akurat jak mój samochód jest blisko nich. Przechodze to już z setny raz i zaczynam mieć objawy schizofrenii paranoidalnej i urojeń prześladowczych. I pytanie retoryczne na koniec: Po jaką cholere jedzie ze mną w samochodzie ten drugi koleś skoro i tak musze strzelać za niego??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Michał_misiek

Z tych screenów które widziałem z poprzednich postów, myślałem że Driver będzie lepszy niż GTA SA :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie jakie ta gra ma wymagania?

1339159[/snapback]

Minimum System Requirements

Operating System: Windows® 2000/XP

Processor: Pentium® 4 2 GHz or AMD Athlon™ 2 GHz

Memory: 256 MB RAM

Hard Disk Space: 5.5 GB Free

DVD-Rom Drive: 4X Speed or Faster

Video: 64 MB Hardware T&L-compatible video card* : ATI RADEON® 8500 or superior, NVIDIA® GeForce™ 3 or superior.

Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card*

DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher

to po pierwsze, po drugie zastanawialbys sie czlowieku co piszesz bo zasmiecasz tylko temat, gdyz zadajesz beznadziejne pytania a koledzy musza to komentowac (w zlosci :)) topic trzebaby bylo oczyscic (szczegolnie 2 ostatnie strony)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sLiM JiM

1.Koles głupie pytania zadajesz :lol: wymagania juz byly 2 razy podawane!

2.Ile jeszcze pociągniesz na tym gruchocie? :lol:

3.powodzenia w przebijaniu głową sciany :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierdzele w takiego gniota jeszcze nie grałem, ba raczej nie widziałem. To przecież jest jakiś skandal, tak grafika, sterowanie, menu to tego ciemne jak w [gluteus maximus] u mu..

Nie tykajcie tej gry, lepiej zainstalować sobie GTA.

Błe żygać mi się chce jeszcze to tyle zajmuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SKANDAL!!!

dorzuce coś jeszcze;

goni mnie policja, stanąłem gdzieś przy jakimś bloku, wysiadłem, oni podjechalii siedzą w aucie :blink: mało tego - podchodzę do auta, strzelam w opony, strzelam w nich przez szybe - oczywiście nie da się ich zabić, samochód zaczyna płonąć i wylatuje razem z nimi w środku w powietrze :blink: :mur:

spowodowałem kolizje na drodze, wysiadam, podjeżdża radiowóz, nie to żeby mnie aresztować, poprostu taki realizm - fajnie co nie? taaa, tylko jak podjechali to wysiedli i się rozeszli :mur:

no co za g.ó.w.n.o :mur:

według mnie nie powinno dostać więcej jak 3/10

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi