R.i.P. Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 moze nie screen a kawalek akcji ktora nagralem sobie jeszcze jak mialem zainstalowana gre, zwroccie uwage na cienie bohatera na wodzie i na tego zabitego gline :lol: :lol: MEGA LOL driv3r-lol.avi (7mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertus Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 R.i.P. > hehe, obejrzalem. Faktycznie babole jak zloto:) ale coz, chyba juz ochlonelismy, trzeba przyjac drivera takiego jakim go dostalismy.Dalem mu druga szanse i mysle ze nadrabia jednak grywalnoscia. Co mnie teraz z lekka wnerwia to poziom trudnosci ale moze juz za stary jestem na takie gierki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 wiecie jak uaktywnic zakladke CHEATS w driver 3? wchodze do opcji, wciskam XXYYRRL powinienem uslyszec dzwiek i miec odblokowana ta zakladke ale nic z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 moze nie screen a kawalek akcji ktora nagralem sobie jeszcze jak mialem zainstalowana gre, zwroccie uwage na cienie bohatera na wodzie i na tego zabitego gline :lol: :lol: MEGA LOL 1353319[/snapback] w tej grze musi być naprawde grafika znakomita :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 jakie ma driv3r wymagania ??? czy mi pójdzie ??? i czy jest już na kompa ,bo ja sie nie zagłębiałem w drivera 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Prosze o podpowiedz. NIe umiem zabic Tico. Jade po plazy motorem potem przez miasto i mi stale ucieka. Czy nalezy wykorzystac stojacy kolo plazy motorowki? (dosc ciezko do nich wsiasc gdy zostaje potracany przez samochody). Jak skonczyliscie ta plansze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 musisz tak dlugo go gonic , poki nie dojedziesz do samochodu ( bedzie taka blokada i bohater sam wskoczy w samochod o ile dobrze pamietam ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Szkoda ze skonczylem Driv3ra:(POdobala mi sie dosyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 jakie ma driv3r wymagania ??? czy mi pójdzie ??? i czy jest już na kompa ,bo ja sie nie zagłębiałem w drivera 3 :P 1355640[/snapback] Przeglądnij cały ten temat to się dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Szkoda ze skonczylem Driv3ra:(POdobala mi sie dosyc 1356034[/snapback] A jednak jest cien szansy ze ta gra jest fajna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek17 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 mi driv3r sie przycina i nie wiem tak dokonca dlaczego bo kompa jeszcze nie mam takiego zlego: celeron 1.7, radeon 9000 64 mb/bit, 256 mb ram. wydaje mi sie ze powinno to go uciagnac. co wedlug was powinienem wymienic ?? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Po akcji "Wreck Tico place" jest strzelanina w barze, po wyjsciu z baru nie moge wsiasc do auta, Lomaz odjezdza i jest failed. Co tam trzeba zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 wiem, mieliśmy ochłonąć, ale ja jeszcze wrzuce pewien mix błędów z driver'a autorstwa mojego brata; DRIV3R KASZANA MASTER vol.1 [27MB][prawym, zapisz jako] warto zobaczyć B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Macie następnego patcha do tej zbugowanej gry:) http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=363&id=3952 kucyk obejrzałem dzieło twojego brata hehehe najlepsza jest ta gościówa co ucieka w kierunku morza, a jak płynie pały też są dobre :D Edytowane 29 Marca 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertus Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 kucyk> hehe, najlepszy motyw jest po wybuchu radiowozu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 mi driv3r sie przycina i nie wiem tak dokonca dlaczego bo kompa jeszcze nie mam takiego zlego: celeron 1.7, radeon 9000 64 mb/bit, 256 mb ram. wydaje mi sie ze powinno to go uciagnac. co wedlug was powinienem wymienic ?? :huh: 1356252[/snapback] Po pierwsze dorzucic jeszcze przynajmniej 256MB ramu, po drugie procesor na jakis P4, a po trzecie grafike. Czyli w skrocie wszystko powinienes wymienic zeby sobie komfortowo pograc w DRIV3RA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) kucyk> hehe, najlepszy motyw jest po wybuchu radiowozu :) 1356423[/snapback] Heh, myśle, że motyw wsiadania na motocykl w wodzie jest nie do przebicia :D Co do gościówy to popłynąłem za nią i utoneła :mur: :D Edytowane 29 Marca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertus Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Hmmm, a zainstalowal ktos z was ktoregos z tych dwóch patchy ? i czy dzialaja. Mam poprawnie zainstalowanego Driv3ra i przy próbie patchowania mam : ' Cannot locate DRIV3R (America) , RETAIL , on your computer ' Plizzz , help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Atari has released a new patch for DRIV3R, the newest installment of the series developed by Reflections Interactive, fixing various gameplay, graphics and sound issues (check full story for changelog). In DRIV3R you plays once again as Tanner, a jaw breaking, no-holds-barred undercover cop who does whatever it takes to bring the bad guys down. Tanner, alongside his longtime partner, Tobias Jones, must infiltrate a global car theft ring in tire squealing chases and fierce on-foot firefights while tailing gangsters, chasing witnesses, stealing cars and unloading massive clips of ammo to bring the criminals to justice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 ' Cannot locate DRIV3R (America) , RETAIL , on your computer ' 1356469[/snapback] Nie pomyslales ze moze byc to wina "internetowej wersji"? Watpie zeby tworcy gry robili patche dla piratow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Kucyk - filmik wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) zainstalowałem patcha, tego #2 27MB, zaraz sprawdze czy coś się poprawiło <_< Edytowane 29 Marca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A ja mysle, ze autorzy gry specjalnie wypuscili taka zabugowana gre, zeby duzo sie o niej gadalo np. jak ten temat, gdyby to nie byl driver3 to pewnie o tej grze bysmy juz dawno zapomnieli, ale mamy w swiadomosci ze jest to d3 i trzeba w to grac. Moze po zaaplikowaniu pacza (27mb, brzmi groznie) znikna te wszystkie lole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A ja mysle, ze autorzy gry specjalnie wypuscili taka zabugowana gre, zeby duzo sie o niej gadalo np. jak ten temat, gdyby to nie byl driver3 to pewnie o tej grze bysmy juz dawno zapomnieli, ale mamy w swiadomosci ze jest to d3 i trzeba w to grac. Moze po zaaplikowaniu pacza (27mb, brzmi groznie) znikna te wszystkie lole. 1356633[/snapback] wierzysz w bajki <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 kucyk i jak... Widzisz jakie kolosalne zmiany... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 no co Ty, dalej to samo, kolizja obiektów = zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) a ja myslalem kucyk ze Ty sie juz dawno pozbyles gierki :) policja z tego filmiku roXuje rullezZZ. meF! edit: bede sobie go puszczal jak bede mial głóFniany humor :lol: MEGA LOL! Edytowane 29 Marca 2005 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Policja ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Po akcji "Wreck Tico place" jest strzelanina w barze, po wyjsciu z baru nie moge wsiasc do auta, Lomaz odjezdza i jest failed. Co tam trzeba zrobic? 1356266[/snapback] Musisz ostrzelac bar - czytaj strzelac w butelki, szklanki tudziez ozdobne wywieszki i zrobic to w dosc krotkim czasie. Najlatwiej jest zabic tego goscia stojacego kolo sciany, ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jego bron i spokojnie demolowac zabijajac w miedzyczasie 3 typow;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Instalowal sie sporo i zajmowal duzo pamieci..w koncu sie wgral ale ja zmian nie widze.Nadal mozesz walnac ciezarowka w slupek i stoisz,nadal z blokow "machaja" czarne kwadraty,nadal po wodzie cos "plywa"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...