Lisek17 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ja powiem tak: Moj sprzęt: Procek: Pentium 4 2,4Ghz Grafa: GeForce FX 5200 128 MB/128 bit (+najnowsze sterowniki) Ramy: 512 DDR SDRAM Dysk:Baracuda 120GB 7200 RPM I za duzo nie oczekuje od mojej grafy. Nic prawie mi sie nie tnie. Według mnie to musisz sobie nowsze sterowniki załatwic. POZDRO :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek-SZU Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 dzienki spróbuje a macie jeszcze jakieś pomysły bo to samo dzieje mi sie z roller coaster tycooon 3 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Moze i ja spróbuję jakichś nowych sterów. Jakie na dzień dzisiejszy możecie polecić? Bo z tego co mi się wydaje to najnowsze kiepsko pracują przy starszych kartach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siudziu Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ma ktos moze save-y do tej girki bo jestem w stambule w misji ktorej musze gonic te wstretna kobite i mnie krew zalala :( te sterowanie samochodem porazka. i jak ta gosciow jezdzi tragedia a i tak nie moge jej dogonic jade zaraz za nia ale tylko do 1 wiekszego zakretu gdzie skrecam w te wastkie uliczki i rozwalam klawiature :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 a ja wam panowie polece bardzo dobry serwis gdzie możecie sie o tej grze wiele dowiedzieć... 1363449[/snapback] Z tego forum raczej niczego sie nie mozna dowiedziec. Jest bardziej niz marne. Stronka jak najbardziej (aktualne pliki, patche, screeny, itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Z tego forum raczej niczego sie nie mozna dowiedziec. Jest bardziej niz marne. Stronka jak najbardziej (aktualne pliki, patche, screeny, itp). 1363720[/snapback] Dokładnie. Najlepsze forum jakie znam o grach to forum... Tweaka :D Tutaj (prawie) wszyscy piszą na temat i można zawsze liczyć na pomoc. Sam trafiłem tu przypadkowo, szukając jakiejś informacji o grze. Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez nadmundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Moze i ja spróbuję jakichś nowych sterów. Jakie na dzień dzisiejszy możecie polecić? Bo z tego co mi się wydaje to najnowsze kiepsko pracują przy starszych kartach 1363665[/snapback] Proponuje Omegi mozesz dzieki nim tak jak kolega podkrecic np radeona 9500 do wydajnosci 9600 pro albo nawet 9700. A moglby ktos rzucic pare screenow z tego dema albo pelnej wersji?? Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Proponuje Omegi mozesz dzieki nim tak jak kolega podkrecic np radeona 9500 do wydajnosci 9600 pro albo nawet 9700. 1363748[/snapback] A spojrzales na podpis hot_lopez'a, ze do GF4TI4200 proponujesz omegi ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 o sorki nie zauwazylem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A spojrzales na podpis hot_lopez'a, ze do GF4TI4200 proponujesz omegi ?? :lol: 1363797[/snapback] a co jest zlego w omegach do gf4ti??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Nic - bo istnieja OMEGI do nv... Lecz z tamtego postu wynikało by zastosował OMEGI dla ATI... Zwykłe niedopatrzenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek-SZU Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 na tej stronce kilka postów wyżej sa dwa patche do driv3ra ale jak to zrobić by działały bo mnie coś sie nie chcą załadować wyskakuje komunikat cannot locate DRIV3R (Any Territory), RETAIL, on your computer a przy patchu dwa cannot locate DRIV3R (Europe), RETAIL, on your computer ja to zrobić by działało pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 na ilu płytach jest driv3r ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 na ilu płytach jest driv3r ??? 1364395[/snapback] na jednej DVD 3.5G lub 3 cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Powiedzcie mi czy ta gra jest caly czas taka sama czy tylko poczatek i pierwsze wrazenie eliminuje ja w przedbiegach ? Nawet na gniota nie zasluguje. Wiem, ze nie powinnismy zwrazac uwagi na grafike ale wg. mnie jezeli gra na to zasluguje swoja grywalnoscia. Tutaj sterowanie jest zwalone, klawiszologia to totalny galimatias. Czy wspominalem juz o grafice ? :) Okropna ! Tekstury z PSX, efektow zadnych ! Z AAxQ na ti4200 90% ponad 24 fps reszta to nawet do 15 spada. Drawdistance na maxa, a samochody sie pojawiaja tuz przed maska. Co to gra na refleks ? Pieprzone plejstacje i inne gowniane konsole. Przez nie mamy takie gnioty ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 na tej stronce kilka postów wyżej sa dwa patche do driv3ra ale jak to zrobić by działały bo mnie coś sie nie chcą załadować wyskakuje komunikat cannot locate DRIV3R (Any Territory), RETAIL, on your computer a przy patchu dwa cannot locate DRIV3R (Europe), RETAIL, on your computer ja to zrobić by działało pozdro 1364250[/snapback] Z tego co się orientuję to pirwszy patch coś tam wyświetla, ale się instaluje, ale nic nie zmienia. Drugi jest do wersji europejskiej więc jeżeli masz grę od rodziny w stanach :) to patch'a nie zainstalujesz. Może mi ktoś jeszcze napisać jakie omegi do mojego GF4? Zależy mi głównie na wydajności(tzn żeby były równie wydajne jak 43.45) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 zainstalowałem patch #1 "DRIV3R_RETAIL-UPDATE1" ale drugi mi się nie chce zainstalować mam dwie wersje patch #2 "DRIV3R-EUROPE_RETAIL-UPDATE2" "DRIV3R-AMERICA_RETAIL-UPDATE2" żaden z nich nie chce się zainstalować co mam zrobić żeby zainstalować patch2 ??? ??? ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie chcę o nic Cię posądzać, ale masz oryginalnego Driv3r'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie chcę o nic Cię posądzać, ale masz oryginalnego Driv3r'a? 1365622[/snapback] oczywiście, że ma, wszyscy mamy, więc najlepiej jak zgłosisz się do sprzedawcy i spytasz osochosi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek-SZU Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 a ja mam jeszcze jeden problem z przejściem jednej misji w MIAMI jade po plaży na motorku i mam zabić jakiegoś TICA na motorówce na końcu plaży jest coś w rodzaju rampy i nie wiem czy mam na gościa skoczyć motocyklem czy wyskoczyć w powietrzu ?! ale za nic w świecie nie moge trafić albo przelatuje motorem nad jego głową albo wyskakując w powietrzu odbijam się od motorówki !!! co tu zrobić ?! jak gościa zabić ?! pozdro :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 a ja mam jeszcze jeden problem z przejściem jednej misji w MIAMI jade po plaży na motorku i mam zabić jakiegoś TICA na motorówce na końcu plaży jest coś w rodzaju rampy i nie wiem czy mam na gościa skoczyć motocyklem czy wyskoczyć w powietrzu ?! ale za nic w świecie nie moge trafić albo przelatuje motorem nad jego głową albo wyskakując w powietrzu odbijam się od motorówki !!! co tu zrobić ?! jak gościa zabić ?! pozdro :mur: 1365673[/snapback] nigdzie nie skacz..po prostu jedz caly czas jak najblizej niego..potem wjedziesz na ulice a on bedzie plynal "kanalem miedzy ulicami"..jedz obok niego..nie oddalaj sie zbytnio po jakim czasie poscigu bedzie cut scenka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Wytrzymalem dwie misje. W tak okropna gre nie gralem juz dawno. Dziwie sie wogole sobie, ze po sprobowaniu nie poleciala odrazu. Stracone 2 godziny. Zwolnilo sie 4 GB - uff :) (bo tyle mniej wiecej zajmuje instalka - pewnie z 80% tp filmy) Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja już nic nie wiem... jedni piszą, że lipa inni się znowu zagrywają... Czy te patche "1" i "2" coś poprawiają? Z tego co widze po fotach z gry to jest całkiem miodzio... ale może one kłamią? P.S. I jak to jest z instalacją tych patchy, czy są jakieś problemy z patch-em nr 2? Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Grafika nie jest wcale aż taka zła , poza występującymi błędami w wyświetlaniu textur ,ale podobne błędy posiadał też GTA3 :/ Problem w grywalności i fizyce , tu troche niedorobli tej gry gra ma o jakieś 50-100% większe wymagania porównując do GTA3 i tym samym wielu Forumowiczów daje jej za to wielkiego minusa i spisuje ją na straty , Fakt faktem wymagania ciut za duże !!! dodać należy że DEMO skopali na maxa celowo zablokowali opcje Free Ride żeby potencjalny kupiec gry nie rozpoznał do końca że ma doczynienia z strasznie niedopracowanym produktem widać takie teraz czasy ,jeden drugiego robi w chu.... Reasumując Jak by tak wstrzymali sie z wypuszczeniem gry dopuścili do nie j kilku fachowców ,poprawili błędy byłaby dobra gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Boxter, mozna z kazdej gry dobrac ladne screeny, przerobic przez photoshopa (a w sumie nawet nie trzeba). Look, to sa screeny z mojej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) grafika porazka, dx6 + dx7 + 5% dx8 MIDTOWN MADNES 2 jest 3 razy lepsze !!!! ;] tekstury samochodow sa porażką dopotegi n-tej :D wysobie popatrzcie np na dupe samochodu albo to w jaki sposob swiatla stopu sie zapalaja <rotfl> budynki zwykle klocki z kreskami :) Boxster te skriny z neta to wszystko z wlaczanym motion blur w malym lub wiekszym stopniu a czes screnow jest "podrasowana" Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ściągnełem demo z gamershell i jest tragiczne jakies 2 idiotyczne plansze wywaliłem po 3 minutach tragedia :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Demko ściągnołem wrażenia: Grafika: paroletnia MAFIA wygląda przy tym czymś ślicznie! Perę razy widziałem dziwne rzeczy np. lambo wylatujące z budynku i zapadające się pod ziemię :huh: Dźwięk: fajna muza przy instalce, klimatyczne filmiki, najlepsza część gry. Grywalność: taka sobie, nie zachwyca ani nie odpycha, da się grać, tylko widok małego sportowego samochodzika bujającego się niczym amerykański krążownik jest trochę dziwny, w jedynce "fizyka" bardziej pasowała do klimatu, w misji z ciężarówką fajnie wyglądały wybuchające radiowozy, ale w sumie było dość monotonnie. sterowanie: domyślnie gra ustrawiła mi kierownicę - niegrywalne. Domyślne ustawienia klawy są chyba najgorsze jakie widziałem, ale parę minut na konfig i wszystko wróciło do normy. Wymagania: Na gracie z podpisu było płynnie w detalach na max 1024x768 no aa. W skali szkolnej demo jest na naciąganą truję głównie za filmiki i muzyczkę. Ciekawe jak wygląda reszta stambułu bo demko nie pozwala na zwiedzanie, może będzie jakiś modzik, bo pełnej wersji gry nawet kijem nie ruszę. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Nie chcę o nic Cię posądzać, ale masz oryginalnego Driv3r'a? 1365622[/snapback] tak mam orginał dostałem w prezencie od dziewczyny która wróciła z angli :D jak sprawdzić jak to jest wersja w katalogu "Territory" mam katalog "Europe" to chyba jest wersja europejska ??? ale patch #2 nie chce mi się zainstalować :( o co chodzi ??? ??? ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 zainstalowalem demo..... PORAŻKA... NIe wiem jaki sprzet trzeba miec zeby to płynnie chodzilo... przegeice pały. Dwa grafika i sterowanie, prosto z play-a. TRAGEDIA. I mysle ze cały ten syf nie jest wina gry samej w sobie, ale programstów którzy przerabiali ta gierke z wersji z play-a na PC. Zapene na konsoli gra jest jedna z lepszy, wersja PC jest pozal sie boze. GTA bylo o wile wiel bardzej grywalne, nie mowiac tu o grafice i wymaganiach sprzetowych. Konkludujca, dobrze ze najpier sciagnlem te malo wazace demo a nie sciagnelem [z mojego ulubionego sklepy internetowego] pełniej wersji wazacej 3,6GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...