Kaeres Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Jezeli bysmy wiedzieli jak wyglada to na pewno nie tesknilibysmy za nia aby wyszla na PC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja do tej gry nic nie mam, wręcz przeciwnie.Wczoraj ją ukńczyłem i muszę powiedzieć, że dostarczyła mi sporo rozrywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Według mnie gra jest lipna i nie da sie w nią grać z powodu tych artów i błędów w grafie...Jedynym plusem gry są filmiki. CD Action:3/10 Click 2/6 Oceny mówią same za siebie... PS.Oczywiscie można w gre grać jeśli gre pożyczysz od kumpla ale jeśli wywalisz 100zł to już tak kolorowo nie jest...za te 100zł możesz kupić o wiele lepsze tytuły np:Splinter Cella 3. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Czy ja wspominałem o 100pln? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 qqrydza napisał(a): Czy ja wspominałem o 100pln? 1451654[/snapback] Nie mówie do ciebie... :blink: :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja tam nie patrze na oceny z czasopism. Każdy ma swój gust. W tej grze nie najgorsza jest grafika, a chodzenie i strzelanie. Sztuczna inteligencja przeciwników równa jest 0. Za to misje są zróżnicowane i trudne czasami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 NeoXX napisał(a): Nie mówie do ciebie... :blink: :blink: :blink: :blink: 1451715[/snapback] :blink: :blink: :blink: :blink: ...to było pytanie retoryczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 kolejny driver ma wyjsc w 2k6stym ciekawe czy taki sam gniot jak ten... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Tez wlasnie przeczytalem tego newsa i sie zlapalem za glowe :mur: Widac, ze firma atari skupia sie glownie na wydawaniu kolejnych gniotow co rok zamiast popracowac nad jakoscia produktu. Jestem tylko ciekaw czy nastepny driver bedzie bardziej zbugowany od swojego poprzednika (bedzie to trudne, ale nie niemozliwe :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Rafael Santi napisał(a): : Widac, ze firma atari skupia sie glownie na wydawaniu kolejnych gniotow co rok zamiast popracowac nad jakoscia produktu. 1452279[/snapback] Bezsesnsowne uogolnienie, firma Atari ma na koncie wiele produkcji nie tylko Driv3r, jedne sa slabe inne rewelacyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 S_Works napisał(a): Bezsesnsowne uogolnienie, firma Atari ma na koncie wiele produkcji nie tylko Driv3r, jedne sa slabe inne rewelacyjne. 1452596[/snapback] Czy bezsensowne to bym polemizowal. Wielu ludzi kupilo DRIV3Ra i sie na nim bardzo ale to bardzo zawiedli. Wiec wypuszczanie za rok nowej gry z tej serii to dla mnie dopiero zagwozdka. Jest takie powiedzenie, ze druzyne pilkarska ocenia sie po ostatnim meczu wiec stosujac analogie do tego powiedzenia pozwole sobie ocenic firme Atari po ostatniej ich produkcji i poziom jaki zaprezentowali jest zenujacy. Nie interesuje mnie czy firma Atari wypuscila 10 hitow i 2 buble bo to w zaden sposob ich nie usprawiedliwia. Po prostu nie wierze w to, ze przez rok Atari przejdzie metamorfoze i wypusci hit pod tytulem Driver 4. Stracilem zaufanie do tej firmy i juz zadne trailery przez nich wypuszczane nie zamaca mi w glowie. A ilu ludzi wiazalo wielkie nadzieje z DRIV3Rem to mozesz sobie przeczytac na pierwszych stronach tego topika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Jak dla mnie jedyny przepis na udanego drivera4 to wrzucić na warsztat kultową jedynkę, poprawić wygląd i tylko wygląd samochodów oraz miast i rzucić na rynek po uczciwej cenie 9,99$ choć i 19,99$ by pewnie przeszło :P Edytowane 19 Maja 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Rafael Santi: chcesz sobie popsioczyc na Driv3r? OK rob to jak wiekszosc tu postujacych, tak juz musi byc. Ale traktowanie wszystkich produkcji Atari wspolnym mianownikiem typu Driv3r swiadczy o extremalnie waskich horyzontach oceniajacego. cyt "Nie interesuje mnie czy firma Atari wypuscila 10 hitow i 2 buble bo to w zaden sposob ich nie usprawiedliwia." Chyba nie myslales co piszesz, jesli jakis zespol ktory generalnie lubisz nagra gorsza plyte to sie na nich obrazisz wyrzucisz dotychczasowe plyty i nie kupisz nastepnych chocby byly nie wiem jak dobre? Produkcje Lucas Arts na przyklad sa generalnie dopracowane i zawsze wysoko oceniane a jednak wypuscili pare okropnych bubli. Byc moze ktos z czytajacych zagrywal sie w doskonala serie SSI Panzer General, Allied General, Fantasy General itp. a pozniej wkurzal sie nad gniotem typu Star General. Takie przyklady mozna mnozyc i podejrzewam ze wiekszosc nie przekresla dorobku jakiejs firmy przez jeden kiepski produkt. Zreszta kazdy mogl pograc w demo przed kupnem zeby zobaczyc w czym rzecz, po to wlasnie one sa. Jak ktos kupil i Driv3r bez namyslu to jego sprawa, relacja cen gier do zarobkow w naszym pieknym kraju jest na tyle niekorzystna ze kupuje tylko te sprawdzone w ktore gram bardzo czesto i zawsze sprawiaja mi frajde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 @S_Works Jak ci jest pewnie wiadomo demo DRIV3Ra wyszlo juz po premierze gry, a poza tym nie kazdy ma mozliwosc zoapatrzyc sie w demo (brak dobrego lacza, netu itd.) Cala masa ludzi czekala z niecierpliwoscia na ta gre i gdy juz wyszla popedzili do sklepow placac nie male pieniadze, a w zamian dostali niedopracowany produkt i do tej pory nie doczekali sie patcha, ktory by naprawil w znacznym stopniu bledy wystepujace w grze. I co takim ludziom powiesz ? Zwykle "przepraszam" gdyby nawet padlo to raczej nie wystarczy. Co do przytoczonego przez ciebie przykladu z zespolem to nie widze tu zadnej analogii z tym co napisalem w poprzednim poscie, ale odpowiem ci. Jak zespol ktorego jestem fanem wyda slaba plyte (tylko to musiala by byc naprawde bardzo slaba plyta) i ja zakupilem bez zapoznania sie wczesniej z jej trescia to bedzie lezala u mnie na polce zakurzona, a stare dobre plyty tego zespolu beda czesto goscily w nosniku CD. Tylko przy ewentualnym zakupie nastepnej plyty tego zespolu wczesniej zapoznam sie z jej zawartoscia. Poza tym z zespolami jest tak, ze rzadko zmienia sie ich sklad personalny (glownie chodzi o liderow grup, ktorzy maja najwiekszy wplyw na tworczosc i kierunek rozwoju zespolu) i przewaznie dobry team trzyma poziom od poczatku do konca swojego istnienia. Wracajac do tematu Drivera pierwsza czesc wydala firma GT Interactive i byl to naprawde hit. Trzecia czesc wydala firma Atari i nastepna tez ma w planach wydac ta firma. Team, ktory pracowal nad trojka to juz zupelnie inni ludzie w porownaniu do jedynki i przy czwartej czesci raczej bedzie pracowac ten sam co przy trojce (moze beda jakies kosmetyczne zmiany) wiec nie spodziewam sie fajerwerkow po tym tytule. Firmie Atari nalezy pozazdroscic tylko ludzi zatrudnionych w PR i innych dzialach odpowiedzialnych za promocje, reklame itd. bo sprzedac taka niegrywalna i zbugowana gre to sztuka. Na koniec dodam, ze wczesniejszych udanych produkcji firmy Atari nie przekreslam i szanuje ich za to co zrobili lecz to juz inne zespoly pracowaly nad tymi grami, a to juz jest temat na oddzielna dyskusje. Szczerze zycze Atari samych udanych produkcji (w koncu to jest na reke kazdemu graczowi zeby same dobre gierki wychodzily) tylko (powtorze to po raz kolejny) stracilem zaufanie do teamu pracujacego nad trzecia odslona "kierowcy" i nie wierze, ze cos dobrego wyjdzie z Drivera 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Widze tu maly brak konsekwencji, najpierw jedziesz na Atari obojetnie co by nie zrobili a teraz fajnie ze wogole cos dobrego zrobili i moze jeszcze cos im wyjdzie. Mniejsza z tym, IMO nie jest to powod do klotni tym bardziej ze najwyrazniej zrozumiales moj punkt widzenia. Gram troche w Driv3r mimo ewidentnych felerow tej gry (w warstwie stricte technicznej bo fabula IMHO jest swietna) a z drugiej strony mam stycznosc z inna produkcja Atari - Act of War: Direct Action ktora jest rewelacyjna mimo duzych wymagan, ale tam przynajmniej widze gdzie sa te wszystkie pieniadze wydane na komp i czekam z niecierpliwoscia na polska premiere tej gry Edytowane 21 Maja 2005 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Jest jedna gra formy Atari,ktora przejdzie wg mnie do historii jednej z najlepszych gier swego gatunku.Skonczylem ja 2krotnie i pewnie wiekszosc sie ze mna nei zgodzi,ale ta gra zasluguje na mocne 9/10.Mowie o Conan The Dark Axe.Oby wiecej takich gier,a co do Drv3ra - porazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ff:om Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Mam problem. Wersja DVD Driv3r'a. Przy uruchamianiu czarny ekran i komunikat: "failed to create DirectX. Your display adapter does not support pixel shader v1.1 or higher" O co chodzi ? Jak temu zaradzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ff:om napisał(a): Mam problem. Wersja DVD Driv3r'a. Przy uruchamianiu czarny ekran i komunikat: "failed to create DirectX. Your display adapter does not support pixel shader v1.1 or higher" O co chodzi ? Jak temu zaradzić ? 1474581[/snapback] Stary hardware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ff:om Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 GF 4 440 mx 64mb nie daje rady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ff:om napisał(a): GF 4 440 mx 64mb nie daje rady ? 1474641[/snapback] ...yeeep... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) Na gf4mx chodzi tylko 2% gier dzisiaj wydawanych,ale uwaga.W tych 2 procentach miesci sie GTA San Andreas.Nie wskazecie mi gry,ktora wyszla w tym roku a chodzi na 4mx,poprostu nie wskazecie !! Edytowane 31 Maja 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 hydro2 napisał(a): Na gf4mx chodzi tylko 2% gier dzisiaj wydawanych,ale uwaga.W tych 2 procentach miesci sie GTA San Andreas.Nie wskazecie mi gry,ktora wyszla w tym roku a chodzi na 4mx,poprostu nie wskazecie !! 1474929[/snapback] Second Sight chodzil mi na GF 2 MX, zapewne znalazloby sie wiecej gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 stregobor napisał(a): Second Sight chodzil mi na GF 2 MX, zapewne znalazloby sie wiecej gier. 1474939[/snapback] No chodzi,odlapalem na 4mx.Po wlaczeniu bylo widac tylko kawalek tła a reszta w kwadratach zaslaniajacych cala widocznosc :P ale przecierz chodzi na 2mx :P Stary - odpalalem to na 4 rodzajow sterownikow.Znajomemu bardzo zalezalo na tej grze i kupa.Wiec prosze nie mowcie,ze dziala bo nie uwierze, a wiecej nie znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) hydro2 napisał(a): No chodzi,odlapalem na 4mx.Po wlaczeniu bylo widac tylko kawalek tła a reszta w kwadratach zaslaniajacych cala widocznosc :P ale przecierz chodzi na 2mx :P Stary - odpalalem to na 4 rodzajow sterownikow.Znajomemu bardzo zalezalo na tej grze i kupa.Wiec prosze nie mowcie,ze dziala bo nie uwierze, a wiecej nie znajdziesz 1474953[/snapback] megaofftop Dobra, jak nie chcesz to nie wierz. NIe musisz mi wierzyc, nie zalezy mi na tym. Tutaj masz 2 screeny, ktore zrobilem na mim GF 2 MX metoda PrintScreen. Znajdz gdzies w sieci takie screeny, przeceiz ta gra mi nie chodzi. Moze je zrobilem na innej karcie, co? Dodam, ze ralem na sterownikach 56.72. ALe skoro wielki hydro probowal z 4 roznymi wersjami, to jakim prawem moze ta gra u mnie chodzic :mur: . Moze twojemu kumplowi przegrzewala sie karta, ze mial artefakty. BTW myslisz, ze chcialoby mi sie specjalnie klamac, ze gra mi chodzi, jesli rzeczywiscie mi nie chodzila - co bym przez to zyskal? Z tego co pamietam, to TY sciemniales na forum, ze grasz w gioerki z emulatora PS2, a jak przyszlo co do czego, to nie miales DVD-ROMu, gier. Wiec moze myslisz, ze wszyscy tak kombinuja jak ty? screen 1 screen 2 Edytowane 31 Maja 2005 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Mają to coś sprzedawać po niecałe pięć dych, cena całkiem ok po dysze za płytkę, choć sukcesu nie wróżę, jakby tak dali po 19.90 to owszem powalczyło by to z rpm tjuningami, maluch racerami itp. no chyba że jest tam jeszcze DRIVER 1 bo w tedy to co innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Gra mi się bardzo podoba. Jest bardzo podobna do True Crime: Streets Of LA. Brakuje mi tylko tych bijatyk :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 NeoXX napisał(a): Według mnie gra jest lipna i nie da sie w nią grać z powodu tych artów i błędów w grafie...Jedynym plusem gry są filmiki. CD Action:3/10 Click 2/6 1451609[/snapback] No tak zgadza sie. Ale ostatnio cos mnie normalnie rozwalilo. Ta blondynka (prezenterka) z Viv'y lazila po jakims sklepie, dorwala pudelko od Drivera 3 i normlanie walnela taka recenzje ze mi sie smiac chcialo :D powiedziala ze gra jest bardzo dobra i napewno spodoba sie fanom poscigow, strzelanek i gier akcji :) ale beka :lol: :razz: :D :-P B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Grafika troche lipna, ale ta gra dostarcza na maxa emocji. Wlasnie przeszedlem tą grę :P Edytowane 19 Lipca 2005 przez Pulsar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny666 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Driv3r nie spodobal mi sie a koniec <_< to juz wogole zenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Twardziele z Was, dotrwac do konca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...