Milo Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 No panowie o to zabujca GTA http://www.gamespot.com/xbox/action/driver...creenindex.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zabojca to nie bo jeszcze nie ma Drivera 3 na PC i nie wiem czy bedzie. :? Ale o grafe wypowiem sie tak: Piekne sa zachody slonca, ale to jest zapierajace dech w piersiach 8) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Rzeczywiscie screeny sa ŚWIETNE.Szkoda ze nie ma planow wydana jej na PC, a nawet jakby byly to bedzie to konwersja z ograniczeniami nalozonymi na XBoxa...mimo wszystko czekam z nadzieja na wersje "blaszakowa" :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Gra na blaszaka wychodzi jak podaje serwis gamershel 1 marca :) - nic tylko czekac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Hmm, to kiedy zrzuta na radeona dla mnie ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Hmm.... -=uri=-: Wysłany: 05 Gru, 2003 21:13 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Rzeczywiscie screeny sa ŚWIETNE.Szkoda ze nie ma planow wydana jej na PC, a nawet jakby byly to bedzie to konwersja z ograniczeniami nalozonymi na XBoxa...mimo wszystko czekam z nadzieja na wersje "blaszakowa" :!: No nie do końca się z tobą zgodzę.Popatrz na GTA:VC.I nie chodzi tu o wersję na Xboxa tylko na Playstation 2,konsolę jeszcze słabszą od X-a. Chodzi o taki motyw. Jadę sobie drogą jakąś tam furą i mijam inny samochód.Gdy go minę to patrzę do tyłu no i jedzie sobie normalnie,ale zaraz jeszcze raz spoglądam za siebie i tego miniętego auta już niema 8O 8O (nie zawsze za drugim razem znika,tylko jak już jest w pewnej odległości za mną to poprostu zapada się pod ziemię,mimo iż droga jest prosta i niemiałby gdzie skręcić!).To samo gdy np. stoję blisko skrzyżowania. Spoglądam w lewo i stoi np. jakaś taksówka,zaraz potem odwracam się w prawo(lub w tył) i znowu patrzę w lewo, a tej taksówki już niema(i kilku aut za nią)!!TO PRAWDZIWE NIEPOROZUMIENIE PSUJĄCE ZABAWĘ JESZCZE GORZEJ JEST NA PC Tu wystarczy,że tylko minę sie z jakimś samochodem i jak popatrzę do tyłu to już go nie zobaczę 8O ! Komp odrazu go wywala z pamięci!!DLACZEGO?.Jeszcze gorzej niż na ograniczonej konsoli! MAM NADZIEJĘ ŻE DRIVERA 3 TAK NIE SKRZYWDZĄ A co do tych screenów,to rzeczywiście niezłe tylko ja się pytam: "gdzie są przechodnie?" Co to ma być "godzina policyjna",że ludziom nie wolno na ulicę wychodzić :) ?A może bezludna wyspa,tylko skąd te budynki?!Na załączonych obrazkach nie widzę żywej duszy(nie licząc samochodu :D i głównego bohatera) Jak na grę,która ma wyjść za kilka miechów,to powinny być "tłumy na ulicach",a nie same samochody. Podsumowując narazie nie widzę "zabójcy"GTA(mimo tych błędów które wymieniłem),ale jedno jest pewne.W TEJ GRZE MODEL JAZDY TO BĘDZIE ISTNA MIAZGA,patrząc przez pryzmat 2 poprzednich części i mając w głowie filmiki z TRZECIEGO KIEROWCY,stwierdzam że pod tym względem będzie FULL WYPAS! Koniec przekazu........ PS.Oczywiście nie musicie się zgadzać z opiniami napisanymi powyżej,ale te błędy psują GTA i mam nadzieję że nie zepsują Drivera 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ten screen rozwalil moje wyobrazenie o uszkodzeniach w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 O ja pindole!!! JA chce juz marzec. Toz to miodzik istny. Dobra a tera serio Screeny screenami ja wypowiem sie dopiero po tym jak pogram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Własnie sie pokazały nowe screenshoty http://www.gamershell.com/hellzone_Playsta..._Driver_3.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bako72 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 że gierka napewno na PC wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 toz to film 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Już mi się podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Nowe Screenshotsy (Added 22/12/2003) http://www.gamershell.com/hellzone_XBox_Driver_3.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Uspokoję tylko wszystkich-ta gra na 100% jest przygotowywana na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 A ja jeszcze dodam ze glosu jednemu z bohaterow uzyczy Mickey Rourke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Nie tylko głosu uzyczy Mickey Rourke ale również Michael Madsen,Ving Rhames,Michelle Rodriguez. http://www.gamespot.com/xbox/action/driver...ws_6084881.html Premiera Spring 2004 na Xboxa & PlayStation 2 with a PC version coming later. Wiecej Info http://www.gamespot.com/xbox/action/driver...ws_6085251.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Panie i Panowie własnie została otwarta oficjalna strona DRIV3RA (Nowe screeny).Zarazem został on OFICJALNIE POTWIERDZONY NA PLATFORME PC. Oficjalna Strona http://www.atari.com/driv3r/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 To GITARRA czekam z niecierpliwoscia na pierwsze demo, a potem kasa w dlon i do Empiku :!: Odnosnie stronki zas to swietna robota panow z Atari :wink: ...polecam...Tak poza tematem to Reflections mogloby w koncu ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sie za kontynuacje Destruction Derby byloby milo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Atari podpisało umowę z Ridley Scott Associates, wytwórni prowadzonej przez Ridley'a Scott'a (reżysera Obcego) i Tony'ego Scott'a. Stworzą oni trwający około trzech minut film akcji, który dostępny będzie na oficjalnej stronie Driver'a 3. Film ten będzie reklamą gry. Oprócz niego wytwórnia stworzy także kilka 30 sekundowych spotów reklamujących film. Zródło www.gry.wp.pl No no niezle sie zapowiada zapewne Ridley wniesie również cos do samej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Już niemoge się doczekać tej gry, a jak będą jeszcze motorki to ja na wagary będę chodził :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Normalnie wymiata :shock: , kurna chyba ja tej 2 klasy LO nie skoncze, DRV3, Doom3, HL 2 (monopol na 3 w numerku? :D), tylko HL nie pasuje :D. Ale bedzie granko, wypaior max :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 To zbyt piekne, aby mogło być prawdziwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Ale o grafie wypowiem sie tak: Piekne sa zachody slonca, ale to jest zapierajace dech w piersiach Prawda? 8) :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 UMMMM no ladnie tylko czy mi ? odpali ? chy procek mi nie nadazy ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Jesli uwazacie ze driver 3 jest wypas to obejrzyjcie sobie true crime - streets of la. Ta gra pozabija wszystkie wspomnienia po gta3 czy driver. http://www.activision.com/microsite/truecrime/ Polecam dzial "videos" - driving, shooting itd... Moze wyjdzie nawet na pieca. Lada dzien bede mial ja na ps2. Podobnie rzecz sie ma z manhunt. Gierka killer ale poki co to ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Jesli uwazacie ze driver 3 jest wypas to obejrzyjcie sobie true crime - streets of la. Ta gra pozabija wszystkie wspomnienia po gta3 czy driver. http://www.activision.com/microsite/truecrime/ Polecam dzial "videos" - driving, shooting itd... Moze wyjdzie nawet na pieca. Lada dzien bede mial ja na ps2. Podobnie rzecz sie ma z manhunt. Gierka killer ale poki co to ps2 Wypasiona giera :!: Chyba będę musiał od qmpla PS2 pożyczyć :D Mam nadzieje, że wyjdzie na piecyka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ta gra musi wyjść na PC ja wymeczyłem 1 i 2 na PSX 8) i sbyło to tak miodne że aż brak słów a gdy widze 3 to szczena opada i ślinka zaczyna ciec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Nowe Screeny.Gra wyglada naprawde świetnie!! http://www.xboxworld.nl/index.php?show=new...8e498a339662064 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 OMG GTA sie przy tym chowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A zna moze ktos plany wydania tej gry na PC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...