Heat Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Przez Poce zlookalem skrin szoty :lol: z San andreas :blink: Dzizass drver przy tym mieknie :lol: Choc sa w innych klimatach troche wiec moze oby dwie beda rownie dobre PS: jazda na goralu w SA roxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Przez Poce zlookalem skrin szoty :lol: z San andreas :blink: Dzizass drver przy tym mieknie :lol: Choc sa w innych klimatach troche wiec moze oby dwie beda rownie dobre PS: jazda na goralu w SA roxx 1318806[/snapback] a czasem nie na bmxie?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Góral też jest :) Pozostaje czekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 wybaczcie mam lenia i nie szukalem na poprzednich stronach :/ zna ktos wymagania nowego Ki3rowcy ? :) bo zastanawiam sie czy odpale to na radku 9100 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Odpalisz. Popatrz tylko jak te screeny biednie wygladaja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Poca te screeny są stare dużo sie zmieni :) niewieze ze atari wypusci na swiatlo gre z taka grafa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 No stary, to sa ponoc najnowsze screeny z wersji PC :> Fajnie wyglada grafika na PS2 ale z tego co gralem na konsoli to masakra jesli chodzi o miodnosc. Ocena wg. mnie 4/10 ;] Poczekamy, zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Jako ze ukazala sie wersja piracka, prosze o niegadanie o niej (skad zassac etc,) bo zle skonczy sie to dla watku. Teraz tylko czekac na oficjalna premiere :D Jak udalo im sie wyposcic 'nieoficjalnie' to przynajmniej mamy pewnosc, ze nie przeloza daty wydania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 hehe gralem w to na komorce, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) <: Fajne? :> @ Falcon Dzieki... ;]]] Edytowane 15 Marca 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flatman Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Mam pytanie: Czy ktoś z forum grał już w tą grę na PC ?? Jeśli tak to mam kolejne pytania: : 1.Czy zostały usunięte błędy z wersji konsolowej ??(pojawianie się obiektów 2 metry przed maską wozu itp.) 2.Jak ze sterowaniem ?? 3.A jak z wymaganiami ??(EDITED) Czy na moim złomie będe miał chociaż slide-show ?? 4.Czy sa jakieś nowe elementy ?? Czytałem chyba na oficjalnej stronie Ki3rowcy że dodana została nowa misja w ver. na PC. 5.Jak mniej więcej wygląda grafika Przymierzałem się do kupna tej gry ale po wersjach na konsole mocno się zawiodłem. Jeżeli wersja na PC jest conajmniej b.dobra (ocena 7/10) to kupię, jednak narazie nie chciałbym robić tego w ciemno... Edytowane 15 Marca 2005 przez Flatman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 olaboga wlasnie sie pokazał :D 1 DVD zajmuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 mam D3 na ps2 i szczerze powiem ze nie ma sie czym podniecac... zwykly sredniak :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 to on bedzie tylko na DVD ? Lol archaiczny konfig juz mam... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 juz chyba pora zeby gry zajmujące blisko 4GB wydawali tylko na dvd zamiast na 5-7cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Nie no dobra fajnie zgodze sie na to jak mi ktoś kupi Dvd rom ;) A tak to jeszcze powinni robić na Cd-romki, bo wszystkich nie stac na dvd. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Nie no dobra fajnie zgodze sie na to jak mi ktoś kupi Dvd rom ;) A tak to jeszcze powinni robić na Cd-romki, bo wszystkich nie stac na dvd. :? 1329506[/snapback] Etam.... Jak cię nie stać na dvd-rom za 50zł (tyle teraz nówki kosztują) to chyba nie stać cię też będzie na grę, która napewno będzie kosztować pow. 100zł. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Ekhem. My tu nie gadamy o waszych sprzetach tylko Driv3rze ... Grał ktos juz ? Warto kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Juz jest-od 12 :) Trzeba obadac Driverka:) NIe propaguje piractwa-zeby nie bylo-w USA juz musi byc skoro jest wiecie gdzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 mam D3 na ps2 i szczerze powiem ze nie ma sie czym podniecac... zwykly sredniak :/ 1329449[/snapback] Z tego co mi wiadomo,wersja na PS2 i na PC maja ze soba tyle wspolnego co monitor z TV albo maluch z BMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Czy są jacyś szczęśliwcy, którzy już pogrywali :) ?? W sumie zajmuje sporo :/ Ciekawe jak wrażenia bo na PS2 to jak dla mnie totalna poraszka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Juz jest-od 12 :) 1329656[/snapback] Scislej mowiac od 10:30 +/- kilka minut ;) gral juz ktos ? Jak wrazenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Etam.... Jak cię nie stać na dvd-rom za 50zł (tyle teraz nówki kosztują) to chyba nie stać cię też będzie na grę, która napewno będzie kosztować pow. 100zł. :? 1329515[/snapback] mi chodzi o sprzęt który wytrzyma więcej niż 2 tygodnie :? <_< dla mnie nówka kosztuje min. 250 zł. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 mi chodzi o sprzęt który wytrzyma więcej niż 2 tygodnie :? <_< dla mnie nówka kosztuje min. 250 zł. :) 1330310[/snapback] buhehehehehhehe looool http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 filmy z wersji pc frapsem zgrywane: http://driv3r.forall.pl/driver/uploads/dow...s/pc_driver.zip nie jestem zachwycony, gra chyba jest bardziej arcadowa niz myslalem (po diabłe te skocznie), grafa - nic specjalnego, popatrzcie na cienie postaci, wyglądają tak samo klockowato jak cienie Lary Croft w tomb riderze2 na voodoo, a co z tymi przstrzelonymi kolkami samochodowymi?! jak zapadniety kwadrat wygląda cos sie niewiele zmienilo od wersji na konsole :sad: zaczynam miec zle przeczucia :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Mhmm, czyzby gra poszla w odstawke, zanim w nia jeszcze zagralem :/ Kurcze, szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Jaki szajs! Dzięki za info v1ru5... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Kurde, obejrzalem te filmiki i wyglada tragicznie - moze gosc gral na low-detalach ? Bo przeciez to wyglada OKROPNIE - widzialem ta gre na Hyperze (wersje PS2) i wygladalo bardzo ladnie - przynajmniej pod wzgledem grafiki. Na screenach tez bylo calkiem, calkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Przecierz to nie sa pelne detale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Gra na pierwszy rzut oka wydaje sie byc troche smieszna i dretwa, gralem troche ponad godzine, tzn jezdzilem po miescie i glownie testowalem gre. Fajnie ze mozna sobie z menu wybrac auto, motor czy lodz (nawet dosyc duzo pojazow jak na poczatek jest udostepnione), 2 miasta (miami,nicea). Mozna sobie wylaczyc gliny itp. Grafika jest imo bardzo srednia, textury sa wrecz fatalne, na moim sprzecie w 1024 ( aa x4, anizo 8 ) w full detalach mialem 45-80 fps, takze nawet niezle.Ale czasami czuc lekkie zrywy :) Jak kazdy wie w grze mamy mozliwosc poruszania sie gosciem (widok tpp lub fpp jak sie biegnie), pobiegalem postrzelalem pokradlem aut i motocykli pare i pozwiedzalem. Jezdzi sie bardzo dziwnie, ale taki byl DRIVER (najladniejsze auto w tej grze to chyba LAMBO B) ). Jedynka byla lepsza pod tym wzgledem. Wogole byla lepsza, miala klimat. Pamietam ze jak zasiadalem do niej i mnie policja gonila to myslalem ze dostane zawalu serca a tu nie czuje tego. No chyba ze bedzie tak w trakcie juz samej gry - misji.. i na dodatek 5GB instalka ;) Zrobilem Wam pare screenow i nagralem 2 filmiki (xvid - quality 90%) Driv3r-miami.avi 15mb Driv3r-nicea.avi 13mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...