gnz Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 pare tematow takich juz sie przewinelo wiec mysle ze i mi cos pomozecie :) chodzi o to ze musze wybrac temat pracy mgr i interesowaloby mnie cos z zakresu BD - scislej czy maja to byc BD w internecie czy zabezpieczenia czy tez hurtownie danych narazie sie nie zaglebialem ... kopalem troche po googlach nad gotowymi tematami prac jednak jakos nic mnie nie zainteresowalo - licze na wasze jakies pomysly i ze podsuniecie mi cos co mnie zainteresuje :) studiuje na AE - moze to przyblizy komus bardziej tematyke z czym polaczyc te bazy ;) licze na Was - czas nagli a ja ciagle nie mam tematu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 a co to AE?? alkochole eksportowe? ale eukaliptus? a edek? adam erotoman? angielski entomolog? australijski emu? austryjacki equalizer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 jak nie wiesz co to AE to raczej nie pomozesz mi w kwestii baz danych bo tego nie ucza w gimnazjum :lol: ok zart ;) - dla tych co nie wiedza AE = Akademia Ekonomiczna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 zgrywasz sie birdman czy iloraz ci zapadl w sen zimowy ?:) a-kademia e-konomiczna jak mniemam ;] pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Gie-En-Zet mam ten sam problem co ty ale to pewnie dlatego ze ta sama uczelnia :lol: Stymze ja chcialem pisac prace zwiazana z E-Business lub E-Learning a w sumie sam juz nie wiem i sie waham.... Promotor mi sugeruje pisac cos z zakresu BI - Business Intelligence :arrow: pisal ktos moze cos na ten temat :?: Tweakowcy wspomozcie rada zagubionych studentow AE :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Tweakowcy wspomozcie rada zagubionych studentow AE :idea: chyba jestesmy jacys "inni" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 AE w Katowicach jak mniemam ;) Mnie tez czeka powoli wybor tematu pracy magisterskiej. Panowie Gie-eN-Zet i turzol- jakie wydzialy, jesli mozna wiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 AE w Katowicach jak mniemam ;) Mnie tez czeka powoli wybor tematu pracy magisterskiej. Panowie Gie-eN-Zet i turzol- jakie wydzialy, jesli mozna wiedziec? Witamy kolejnego zagubionego :D Wydzial Zarzadzania, kierunek Informatyka i Ekonometria, podobnie jak Gie-eM-Zet :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 :) A ja mecze sie na wydziale Ekonomii, specjalizacja- MSE. Az tylu tu nas jest? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 AE w Katowicach jak mniemam ;) Mnie tez czeka powoli wybor tematu pracy magisterskiej. Panowie Gie-eN-Zet i turzol- jakie wydzialy, jesli mozna wiedziec? Witamy kolejnego zagubionego :D Wydzial Zarzadzania, kierunek Informatyka i Ekonometria, podobnie jak Gie-eM-Zet :wink: Lol :lol: eN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 AE w Katowicach jak mniemam ;) Mnie tez czeka powoli wybor tematu pracy magisterskiej. Panowie Gie-eN-Zet i turzol- jakie wydzialy, jesli mozna wiedziec? Witamy kolejnego zagubionego :D Wydzial Zarzadzania, kierunek Informatyka i Ekonometria, podobnie jak Gie-eM-Zet :wink: Lol :lol: eN Sorki za byka, mialo byc eN. Oczy na zapalkach wiec czasem cos nie wychodzi jak nalezy :lol: Zaraz wale w kimono ... draak :arrow: no troszke nas jest, szkoda ze nie wiecej.... Pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Szkoda, ze na tweaku nie ma nas wiecej- fakt ;) Ale ogolnie to ludkow z tytulem mgr po AE mogloby byc troszke mniej... wtedy to praca by nas szukala, nie my jej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 hmm... jezeli interesujecie sie rodzina *sql to mozecie sie spytac na php.pl ;] oni Wam pomoga z bazami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 jak nie wiesz co to AE to raczej nie pomozesz mi w kwestii baz danych bo tego nie ucza w gimnazjum :lol: ok zart ;) - dla tych co nie wiedza AE = Akademia Ekonomiczna ... huh gimnazjum?? w zyciu tam nie chodzilem :lol: ale moge ci powiedziec ze tego ucza na 5 semestrze w PŁ (i mozesz sobie zgadywac co to :) ) na kierunku informatyka i juz mam zalicozny ten przedmiot :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 AE w Katowicach jak mniemam ;) Mnie tez czeka powoli wybor tematu pracy magisterskiej. Panowie Gie-eN-Zet i turzol- jakie wydzialy, jesli mozna wiedziec? witam kolejnego stracenca :D co do wyboru pracy to jestem w kropce bo mialem to zrobic juz rok temu :lol: jedyne co mi sie trafilo to ze koles z seminarki nie kazal oddawac pierwszego rozdzialu na zakonczenie semestru bo mialbym przej... ;) znam ludzi z mojej grupy co u innego prowadzacego ten semestr koncza juz 2 rozdzialami a ja jeszcze tematu nie mam :P teraz sie jeszcze z tego smieje ale w sumie to sam nie wiem co mam zrobic i czy przypadkiem nie mam pisac 1 rozdzialu bo na seminerce w tym semestrze bylem tylko raz :lol: jak to mowia : swieta swieta i po studiach :D Draak_2002 z twojego wydzialu - kojarzysz moze M.Kuszka, W.Kozlowski ? (4rok) - chyba wlasnie MSE .... PS: noose - dzieki sprobuje tam uderzyc :) PS2: z tego co sie orientuje to do naszego malego swiata "tweakAE" nalezy jeszcze niejaki pawel_k :D - pozdro 4 all ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Draak_2002 z twojego wydzialu - kojarzysz moze M.Kuszka, W.Kozlowski ? (4rok) - chyba wlasnie MSE .... Niestety nie ale to pewnie dlatego, ze ja jestem dopiero na 5tym semestrze- po swietach wybieram promotora... Absolutnie nie mam pojecia kto ma nim zostac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...