Skocz do zawartości
gnz

bazo-danowcy do dziela :))))))

Rekomendowane odpowiedzi

pare tematow takich juz sie przewinelo wiec mysle ze i mi cos pomozecie :)

chodzi o to ze musze wybrac temat pracy mgr i interesowaloby mnie cos z zakresu BD - scislej czy maja to byc BD w internecie czy zabezpieczenia czy tez hurtownie danych narazie sie nie zaglebialem ...

kopalem troche po googlach nad gotowymi tematami prac jednak jakos nic mnie nie zainteresowalo - licze na wasze jakies pomysly i ze podsuniecie mi cos co mnie zainteresuje :)

studiuje na AE - moze to przyblizy komus bardziej tematyke z czym polaczyc te bazy ;)

licze na Was - czas nagli a ja ciagle nie mam tematu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gie-En-Zet mam ten sam problem co ty ale to pewnie dlatego ze ta sama uczelnia :lol:

Stymze ja chcialem pisac prace zwiazana z E-Business lub E-Learning a w sumie sam juz nie wiem i sie waham.... Promotor mi sugeruje pisac cos z zakresu BI - Business Intelligence :arrow: pisal ktos moze cos na ten temat :?:

Tweakowcy wspomozcie rada zagubionych studentow AE :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AE w Katowicach jak mniemam ;) 

Mnie tez czeka powoli wybor tematu pracy magisterskiej.

Panowie Gie-eN-Zet i turzol- jakie wydzialy, jesli mozna wiedziec?

Witamy kolejnego zagubionego :D Wydzial Zarzadzania, kierunek Informatyka i Ekonometria, podobnie jak Gie-eM-Zet :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy kolejnego zagubionego :D Wydzial Zarzadzania, kierunek Informatyka i Ekonometria, podobnie jak Gie-eM-Zet :wink:

Lol :lol:

eN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol :lol:

eN

Sorki za byka, mialo byc eN. Oczy na zapalkach wiec czasem cos nie wychodzi jak nalezy :lol: Zaraz wale w kimono ...

draak :arrow: no troszke nas jest, szkoda ze nie wiecej....

Pozdro :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie wiesz co to AE to raczej nie pomozesz mi w kwestii baz danych bo tego nie ucza w gimnazjum :lol:

ok zart ;) - dla tych co nie wiedza AE = Akademia Ekonomiczna ...

huh gimnazjum?? w zyciu tam nie chodzilem :lol: ale moge ci powiedziec ze tego ucza na 5 semestrze w PŁ (i mozesz sobie zgadywac co to :) ) na kierunku informatyka i juz mam zalicozny ten przedmiot :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam kolejnego stracenca :D

co do wyboru pracy to jestem w kropce bo mialem to zrobic juz rok temu :lol:

jedyne co mi sie trafilo to ze koles z seminarki nie kazal oddawac pierwszego rozdzialu na zakonczenie semestru bo mialbym przej... ;)

znam ludzi z mojej grupy co u innego prowadzacego ten semestr koncza juz 2 rozdzialami a ja jeszcze tematu nie mam :P

teraz sie jeszcze z tego smieje ale w sumie to sam nie wiem co mam zrobic i czy przypadkiem nie mam pisac 1 rozdzialu bo na seminerce w tym semestrze bylem tylko raz :lol:

jak to mowia : swieta swieta i po studiach :D

Draak_2002 z twojego wydzialu - kojarzysz moze M.Kuszka, W.Kozlowski ? (4rok) - chyba wlasnie MSE ....

PS: noose - dzieki sprobuje tam uderzyc :)

PS2: z tego co sie orientuje to do naszego malego swiata "tweakAE" nalezy jeszcze niejaki pawel_k :D - pozdro 4 all ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Draak_2002 z twojego wydzialu - kojarzysz moze M.Kuszka, W.Kozlowski ? (4rok) - chyba wlasnie MSE ....

Niestety nie ale to pewnie dlatego, ze ja jestem dopiero na 5tym semestrze- po swietach wybieram promotora... Absolutnie nie mam pojecia kto ma nim zostac :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi