lukasrz Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 a czym sie różni model gcr-8522b od gcr-8523b ????? pewnie softem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 To ja też mam pytanie mianowicie w jaki sposob przeczyścić napęd ręcznie poprzez rozkręcenie i np watą ze spyrloem soczewkę lasera, czy wierzyć w płyty czyszczące ?? A i miałem nagryware LG ale padła nie wiem co się stało po prostu pewnego dnia przestała działać tzn. wogole się nie włącza nawet szuflada się nie wysuwa ehh dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 To ja też mam pytanie mianowicie w jaki sposob przeczyścić napęd ręcznie poprzez rozkręcenie i np watą ze spyrloem soczewkę lasera, czy wierzyć w płyty czyszczące ?? A i miałem nagryware LG ale padła nie wiem co się stało po prostu pewnego dnia przestała działać tzn. wogole się nie włącza nawet szuflada się nie wysuwa ehh dziwne. rozkrec,wacik do uszu najlpeiej z propanolem bo po spirycie zosatje pewien nalot ktory no pogarsza troche czystosc optyki w stosunku do propanolu i jak wyczyscisz bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 No i Ja mam 4 miechy LG i chodzi bez zarzutow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Co do CD-ROM'ów to odkryles stany zjednoczone w konserwie. Ale nagrywarki i DVD'iki są dobre, i niemialem z tym sprzetem LG co w podpisie problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 uzywam DVD i nagrywarki LG i jest ok! wczesniej mialem CD przez 2 lata i tez nie siadal :D przed LG kupilem Creativa 52x i siadl po 3 miechach. w pracy tez urzywamy LG i nie ma problemow. co do lite-onow mam monitor tej firmy i nie polecam. byl naprawiany 2 razy. cale szczescie ze tylko 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...