srekal34 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Któr z tych past byście wzięli. Cena nie gra roli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 a moze ta pasta ?? ktos juz tu na forum robil testy i ta wypadla najlepiej http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4e41...0434d5f504c5553 sam sie przymiezam do jej kupna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 i dostajesz z nia prezerwatywe w prezencje :) przyjemne z pozytecznym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Ja bym zwiął OCZ ULTRA2 ale tylko tak z ciekawości ponieważ jej jeszcze nie miałem :lol: jednak cudów bym się po niej nie spodziewał... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 No to wezmę Nanotherm PCM+. Tylko czy ilość wystarczy na posmrowanie 3 proców? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Mi jak na razie wystarczyła na 20-to kilku krotne posmarowanie bartona :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Mi jak na razie wystarczyła na 20-to kilku krotne posmarowanie bartona :lol:no to mnie ucieszyles tą wiadomością :D zamowienie juz leci do proline :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...