Demboch Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 No wiec mam 1 tys kasy i chce kupic ramy, proca i plyte gl .... do tego najlepiej jeszcze jakis wentyl na proca i pasta i cooper shim .... da sie cos takiego wyluskac ... jak sie nie da to wyluskajcue dla mnie cos najblizszego cenie 1k .... bardzo prosze ... przegrzebalem wszystko ale nie moge skomponoawc niczego ciekawego .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 a myslisz ze my wymyslimy cos ciekawszego ? poszukaj lepiej bo wyslugiwac sie innymi to kazdy potrafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 No wiec mam 1 tys kasy i chce kupic ramy, proca i plyte gl .... do tego najlepiej jeszcze jakis wentyl na proca i pasta i cooper shim .... da sie cos takiego wyluskac ... jak sie nie da to wyluskajcue dla mnie cos najblizszego cenie 1k .... bardzo prosze ... przegrzebalem wszystko ale nie moge skomponoawc niczego ciekawego .... Widze ze jestes z Torunia wiec podaje ceny z trytona :) PLYTA GŁÓWNA: EPOX 8KRA2L PROCESOR: THORTON 2000+ BOX RAM: no name 512mb ddr 400mhz COPPERSHIM: jakis Tracer lub thermaltake ------------------------------------------------------ RAZEM cos kolo 1050zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 1. Ja bym poczekał i po Świętach zabrał się za zakupy (może troszku kaski by wpadło) 2. Jak koniecznie musisz teraz to: mobo - Soltek 75FRN2-L (358zł.) proc - AMD Duron 1400 MHz BOX (225zł.) pamięć - Kingston DDR 512MB PC-400 ECC (509zł.) razem wychodzi coś w granicach 1000zł. ceny z komputronika P.S. Jak chcesz się zmieścić poniżej 1000zł. to bierz tańsze pamięci (np. TwinMosy) albo tańsze mobo (coś na kt600) imo srzedaj swój sprzęt i będziesz miał więcej kasy. Proca możesz zamienić na athlona 1700+ lub 1800+ jak znajdziesz :) pozdro ;] update nie zauważyłem że jesteś z Torunia :) Więc jeśli tak to jak wspominał Grzesiek zajrzyj do trytona i tam powinieneś coś znaleźć dla siebie. Tu masz linka jakby co www.tryton.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Uuuuu, to rzeczywiście nie za dużo. Mobo np. Soltek za 335zł, proc Thorton 2000+ 295zł, 384/512MB RAM (jak będziesz miał szczęscie to jakies markowe nawet sie znajdą) ok. 300-400zł. I jeszcze troche zostaje :P No chyba, ze masz jeszcze kupic jakąś budę czy cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 proca szukaj na allegro - zeby jakisodblokowany sie trafił.I sprzedaj proca, mobo i pamięci ze swojego sprzęta to bedziesz miałwiecej $ na zakupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ello Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 duron 1600 OEM 212 pln spire whisper rock IV 40 pln abit nf7 (rev.2.0 ) 405 pln ddr 512 Mb 333(jakies firmówki ) 314 pln = 998 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ... pamięć - Kingston DDR 512MB PC-400 ECC (509zł.) ... moze jeszcze Registered a najlepiej od razu RIMM (Rambus) :lol: :roll: Demboch z ta kasa nie poszalejesz: - plytka na nForce2 (przegladnij odpowiednie tematy i sam wybierz) - ja bym bral NF7 rev 2.0 - Duron 1400 (kiedys podmienisz a na razie @) - masz na PODKRECANIE temat o nim - 512 MB RAM - np OCZ lub Mushkin (obie na BH-5) - j.w. o pamieciach do ostergo OC - Zalman CNPS7000A-AlCu OEM calosc powinna kosztowac 1000zl + to co zgarniesz za Celofana, obecna plyte i pamieci - jak sie nie zmiescisz to dozbieraj $ bo ponizej tego co wymienilem nie ma sensu schodzic - chyba ze pamieci "gorsze" (TwinMOS Twister np) wezmiesz :P troche samodzielnosci nikomu nie zaszkodzilo PS a jak to 1kilo zl to juz z kasa za obecny sprzet to IMO niestety musisz sie zadowolic 256MB RAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ziomale sie odezwali ... milo milo .... hmm sprawa precyzyjniej wyglada tak ... ten ok. 1k to bedzie wszystko razem (tzn moje dozbierne + resztki za celine) aha benek ja chyba od polowy listopada planuje tego kompa i codziennie mysle nad roznyy kombinacjami .... padlo ich duzo .... np: Msi delta l 256 ocz rev 3.2 barton 2500 albo nf7 256 ocz rev 3.2 barton 2500 albo gigabyte (jakis tam na nf2) 256 ocz rev 3.2 barton 2500 ----- co do zakupie pk swietach sam tak sie zastanawiam ale nie wiem czy kasa przezyje sylwka wiec woallbym kupic to jakos na dniach .... ciekawe sa te zestawy na duronach ..... ehhhh sie zobaczy .... neci ten throton ... ale durnie sie lepiej kreca .... zobacze jak to wszystko wyjdzie .... ale nastepne sugestie mile widziane :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ja mysle ze : PL YTA GLOWNA ( no niech bedzie NF2) : SOLTEK FRN2L (w bitlandzie jest na stanie) - 399zl PROCek THORTON 2000+ OEM - 330zl PAMIEC: No Name DDR 512 400Mhz - 337zl -------------------------------------------------------------------------- RAZEM: 1067zl + jakis copper shim + np. cooler master X-Dream = 1150zl mysle ze jak za 1150zl to dobry zestaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 512 ramu ddr400 lub ddr333 "jakies" za 370pln Epox 8KRA2I za 330pln i tu do wyboru A2000+ i Mint M5TB (270pln + 35pln) ,ale ceny z WGK razem 1005pln lub wszedzie Duron 1400 i Spire,Titan,Mint 190pln + max50pln razem ponizej 1000pln a moze i na jakis zasilacz 300W starczy ,bo nie wiadomo jaki teraz masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 zalezy czy chcesz krecic bo mozesz kupic tak: ECS K7VTA3 v5 ~ 170 A 2000+ DDRAM 512 MB (400) ~330 i starczy na zasilke albo dobry wentyl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 hehehehe mam juz genialny pomysl .... zmieszcze sie w tysiacu i do tego dojdzie mi zasilka i dobry wentyl z pasta ceramiczna ..... podaje linki do wszystkiego duron 1400 oem - http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4455...f313430304d485a MSI K7N2V-L nForce2 400/SockA - http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4d53...c5f4e464f524345 Ramy - Kingmax'y 256 (333) za 199zł (tanio nie ... na 99 miesiecznej gwarancji ) Zasialcz Foxconn-Deer ATX 400W - 110zł - kumpel zaltwia z hurtowni cooler - AKASA AK825cu CARNIVIAL - Athlon XP, Pentium III 87 zł pasta - arctic silver 5 albo arctic silver ceramiqua - 20-25 zł cooper shim - 15 zł to razem z kosztami transportu tam gdzie trzeba wychodzi ok 950zł .... co wy na to ? jeszcze jak bede mial kase to zamienie te ramy kingmaxy na ocz 256 mb rev 3.2 (333) ---- I jak sprzet sie podoba ? Pozniej w marcu mam wymiane aparatow (komorek) w polusie ... wezmie sie cos .... sie szybko sprzeda ..... i bedzie kasa ... jeszcze po drodze mam urodziny a wiec bedzie weicej gotowy ... ale juz wtedy bedzie trzeab myslec o twardziochu i grafie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 http://www.cooling.pl/product_info.php?man...products_id=216 adres do coolera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 cooper shima sobie daroj -nic nie warty wynalazek wiatrak troche drogi jak za aluminium nie lepiej cos takiego? http://www.pc-cooler.com.pl/sklepmain.php?...lev=54&lev_up=0 model MP-M2 plyte zmien na jakas inna np. Epox 8KRA2I Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...