arius Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Witam Kupiłem Radeona 9600 i w Doom3 Alpha mam mnóstwo artefaktów. Da się chwilę pograć, i przyznam ze chodzi duuuzo lepiej niz na moim starym GF3, ale mimo zaaplikowania fix do dooma i roznych sterów nic nie pomaga. Czy ktos na R9600 odpalal dooma i bylo ok ? Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar007 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Czesc niestety ale nie mam takiej karty ale na moim radku wogule Doom3 nie odpalil i robilem wszystko tak samo stery i wszytsko wszystko i doszedlem do wniosku ze zaczekam jednak na normalna wersje dooma bo ta Alpha jest do bani wikszosci moich kumpli terz nie hasa. A jak w innych grach wszystko ladnie ci chodzi i obrabia?? Moim zdaniem to wina samego dooma. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Czesc niestety ale nie mam takiej karty ale na moim radku wogule Doom3 nie odpalil i robilem wszystko tak samo stery i wszytsko wszystko i doszedlem do wniosku ze zaczekam jednak na normalna wersje dooma bo ta Alpha jest do bani wikszosci moich kumpli terz nie hasa. A jak w innych grach wszystko ladnie ci chodzi i obrabia?? Moim zdaniem to wina samego dooma. Pozdrawiam Kumplowi na Radku 9500 HISa Doom Alpha lata az milo. Zero przyciec, artefaktow itd. Sam bym sprawdzil, ale czekam na mojego radka. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 mi na radku r9600TX smiga okolo 40-70fps na najnowszych omegach pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar007 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 powiem tak ja jedynie co z dooma 3 zobaczylem to 1 ladowanie i znaczek ID i tyle bylo po moim graniu w dooma kumplom co to sciagli terz nie chodzilo wiec nie wiem moze cos wersja byla przekombinowana na moim kochanym Sdi nie udaje mi sie nic sciagnac wiekszego niz pliki z ftpow po 200 mega to gora no i czasem kaza ale to tylko po 2 w nocy:) bo neistety mam tak zwanego Diabloholika w sieci i nici ze sciagania :) zwlaszcza ze to ja zyje na jego lasce:( wiec nie dobralem sie do innych wersji ale sadze ze powinno u mnie spokojnie chodzic zwlaszcza ze wszystkie gry jakie gralem chodza bajecznie dobze( moze za malo gram:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jezeli Ci w innych grach chodzi normlanie to coz...karta ok a doom3 jak sluzsznie zauwazyles to alpha, wiec jak dla mnie moze wcale nie dzialać, zawieszac sie, wyskakiwac do windowsa itd. Ale niedoszukiwalbym sie przyczyny w sprzecie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arius Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Dziwna sprawa. Przyczyną była uszkodzona pamięć. Dziwne, ze w innych grac i nawet w 3DM2003 bylo ok. Moze to była niekompatybilność (nforce2), w każdym bądź razie po wymianie pamięći obraz w doom jest czysty, ale od czasu do czasu i tak nastepuje "reset GPU". Sprawdziłem 3 identyczne radeony, wszędzie to samo. Co do działania, to gdyby nie uszkodził sie mój GF3Ti500 to nie wymieniałbym. W 3DM2001 mam taki sam wynik (w granicach 8500), ale w 3DM2003 skoczylo z 1150 na 2500, ale na razie gier które to wykorzystają brak. Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...