QbaS Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 jak w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 przeciez to dziala bez zadnego pluginu. ja mialem swego czasu 2 wzmacniacze podlaczone go karty dzwiekowej i 6 kolumn i subwofer. ale byla masakra wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Ja mam 4+1 podlaczone do kompa i dzwiek idzie ze wszystkich glosnikow Ustaw tak: Options >>> Preferences >>> zakladka Output >>> DirectSound Output >>> Configure >>> zaznacz "Allow Hardware Acceleration" :arrow: powinno pomoc :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Swojego czasu potrzebowalem takich pluginow i uzywalem: Dynamic_Surround.exe KB_5_Channels_Output.exe A3D_Output_Plug-in.exe (winamp.com) potem zainstalowalem sobie kX Project i wywalilem je w kosmos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...