bigzzgib Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Ostatni kolesiowinagle po włączeniu kompa padła zasiłka i hdd i grafa. Jako iż jest on laikiem dał to do sprawdzenia innemu który sie ponoć bardziej zna. Koleś sprawdził grafe- nie działała zasilacz był pojarany to wiadomo, HHD wsadził do kieszeni i mówi że kieszeń mu się zjarała dziwię się bo tam niema co się zjarać. Czy to możliwe?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Mogla przetrzec sie tasma w kieszeni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 zaciemnia specjalista pewno sobie popsuł wtyczkę ;-) Pozdro :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 rozwalił kieszeń przy wkladaniu/wyjmowaniu hdd i to wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zdecydowałem się sam sprawdzić ten dysk, jako że też mam kieszeń wsadziłem do niej dysk, włączam kompa patrze a z kieszeni leci dym i wali spalenizną. Wyłączyłem wszystko oglądam kieszeń i jak jest tam taka drukowana płytka to na niej aż się ścieżka od powera stopiła. Dysk ma zero śladów palenia. Tak więc jednak to możliwe, dobrze że zasiłka wytrzymała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 uuuu dziwne nie spotkałem się z czymś takim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Dałem kieszeń do serwisu, ciekawe co powiedzą eksperci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...