Type_R Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ...moze do przyczepienia ramsinkow uzyc dwustronnej tasmy termoprzewodzacej (chociaz przewodnosc cieplna takiej tasmy jest nizsza niz pasty). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ...moze do przyczepienia ramsinkow uzyc dwustronnej tasmy termoprzewodzacej (chociaz przewodnosc cieplna takiej tasmy jest nizsza niz pasty).pomyslimy jak to zrobic.chcem jeszcze zrobic radiatorek na cgipset od grafy :) i przyczepic na to wiatraczek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 A ja na mojej grafie mam radiatorki na pamiątkach fabryczne ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 looknijcie... http://bbs.pcstats.com/frostytech/messagev...d=3&threadid=28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 looknijcie... http://bbs.pcstats.com/frostytech/messagev...d=3&threadid=28 No gość pojechał na maxa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 looknijcie... http://bbs.pcstats.com/frostytech/messagev...d=3&threadid=28 No gość pojechał na maxa :lol: Nom. very fajne!!! :lol: Musial sie namenczyc gosciu lae efektkoncowy 8O ciekawe jakie osiagi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 link do artykulu...na stronie 4 znajdziecie wyniki... http://www.frostytech.com/articleview.cfm?...?articleID=1106 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 zabieram sie do pracy :) woeczoram dam znac jak idzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 moze mi ktos powiedziec jakie ma wymiaty chipest og grafy?? mx 400.nie jestem w domu i nie moge zmierzyc.chcem wyciac kwadrat 40mm/40mm i nie wiem czy nie bedzie za duzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Radiator i wentylek na moim WinFast GF2MX ma 40mm x 40mm 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 mam juz wyciete kostki z miedzi :) teraz zabieram sie za wycinanie zeberek i szlifowanie :) nie widac konca ... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 mam juz wyciete kostki z miedzi :) teraz zabieram sie za wycinanie zeberek i szlifowanie :) nie widac konca ... :?QPA :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 SNAP jak idzie? Daj jakies fotki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 SNAP jak idzie? Daj jakies fotki :Dnie tak szybko :) wycialem klocki oszlifowalem ... ale trzeba sie napie**** zeby to wyciac.rak nie czuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...