M3Sj4sH Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ja se pomalowałem wkońcu obudowe:P :D:D:D Trzeba bylo zostawic na parapecie, a mialbys pomalowana. Mikolaj umie malowac, no nie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ja odstalem pompe paliwowa Bosh'a do KE-Jettronic (6 bar max cisnienie) do projektu z silnikiem odrzutowym nie dziwota ze nam berkut na mcgyvera wyrósł, jak pewnie od małego miał metalowe zabawki przykrecone do podłogi ;] (joke) a co do prezentu to standartowo dostałem dużo mniej niż chciałem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 0.5kg kreatyny mikronizowanej peptyd glutaminy 2x dekstroze 4.5kg super gain 4100 sztange lamana 2x5kg ciezarki 10x carsleberg i 50zl na drobne wydatki haha do konca roku musze 100kg wazyc:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Oj chyba nie zamierzasz keratyny z piwem mieszac ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Na mikołaja nic nie dostałem bo stary jestem, a poza tym wole nic nic nie dostać bo przynajmniej pod choinką będą bogatsze prezenty....więcej kasy do wydania. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Oj chyba nie zamierzasz keratyny z piwem mieszac ? 8Onie:] spokojnie:> ale ze mialem imieniny musialem postawic pare browarow chlopaka;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 0.5kg kreatyny mikronizowanej peptyd glutaminy 2x dekstroze 4.5kg super gain 4100 sztange lamana 2x5kg ciezarki 10x carsleberg i 50zl na drobne wydatki haha do konca roku musze 100kg wazyc:> No, no ładnie... Ja taki prezent kupie sobie po świętach :wink: Kretke Vitalmaxa - 900g za 75 zł :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a ja jak co roku dostalem... kablem od zelazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a ja dostalem czekolade i cztery dobre pifka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a ja jeszcze dostalem 100zl :D hiehe czyli tak: STR8, skarpetky :D ehheh 100zl :D no i czekoczekoczekoczekoczekoladowego mikolaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 A jaaaa dostałem kabel do PC (nokia 3510i) i dresik Nike ACG 8) jest loooz dresik <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 sennheiser'ki HD 202 do sluchania muzyczki w nocy a najprawdopodobniej jutro jeszcze audigy :] no i jesczez jakies 50 zł sie pewnie znajdzie czego tu wiecej od zycia wymagac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 slodycze :? wolalbym kase na koste 256 ramu ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ja dostałem 1) od rodziców: jusz kultowy mikołajkowy prezencisz czyli STR8 nie wiem co rodzice w tym widzą + koszulka AS Monaco ( zawsze o takiej marzyłem ) 2) buuuuzi od "koleżanki" ( zawsze o tym marzyłem) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Tych STR8'tow niezle poszlo w te mikolajki! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Tych STR8'tow niezle poszlo w te mikolajki! ;)Hehe ktoś się nieźle obłowił :wink: Ale i tak najorginalniejszy prezent dostał Berkut :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Ja za to na mikołajki szkolne dostałem "Zośkę" czyli footbag. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Ja się nie dziwie, że tyle str8 poszło, teraz jest promocja, że za 25zł dają dezedorant + coś jeszcze perfume albo po goleniu, u mnie nawet markecie to stoi przy kasie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 acha.... to tak!! Mikolaj chcial oszczedzic!! A to dusigrosz!! Pewnie za duzo wydal na prezenty dla takich Elektronow i Wilczkow.... Audigy im sie zachcialo! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ja kubek z Garfieldem :) śrubokręt do grzebania w kompie :) (moja kobieta jednak mnie rozumie) snicersa :) zaraz idę negocjowac częściowe umożenie długu u rodziców (monitorek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Witam Dopiero co niedawno odwiedzał nas Święty Mikołaj a tu dziś znowu przyszedł . Tym razem w porozumieniu z Gwiazdką :wink: W dniu swoich urodzin Mikołaj o mnie zapomniał i nic nie dostałem :cry: ale dziś w porozumieniu z Gwiazdką przyniósł mi 50 zł i wypasioną na maxa mysz na podczerwień z czego się bardzo ciesze :D Życze wam wszystkiego najlepszego Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Skarpetki, naprawde fajne i łyzke do butow ( w komplecie ) i standardowo srebrne "Cukierki" firmy Panda :lol: pewnie niektorzy wiedza z jakim nadzieniem :) :lol: Jestem bardzo happy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 A dostałem czyt. kupilem sobie klawiature Logitech'a (wczoraj przestała działać stara - pamiętajcie nie bawcie się Colą :idea: :lol: ) Od dziewczyny dostałem bokserki fajne, STR8 :) i takie tam inne :wink: A i zobaczymy co jutro jeszcze zauważe pod choinką bo szybko z domu wyszedlem i pewnie wszystkiego nie zauważyłem. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 hehe ja dostałęm bluze, 2 czekolady, bombonierke, Zestaw głośników Media-Tech 5.1 MT342 (tsza jeszcze karte muzyczną dokupić :wink: ) i grukarke LeXmark 601 :D , od dziewczynki mej jeszcze zestaw perfum (wie czego potrzebuje :) ) i Słodkiego misia-breloczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 600 zl + słodycze , skarpetki mikołaja murzyna :| heh :P pluszowego misia i takie tam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Dostałem ciuchy, słodzycze, książkę o gratach samochodowych ;] oraz, co najważniejsze, kaskę na porządny zasilacz :twisted: Zapewnie kupię Enermax'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 hehe ja dostałęm bluze, 2 czekolady, bombonierke, Zestaw głośników Media-Tech 5.1 MT342 (tsza jeszcze karte muzyczną dokupić :wink: ) i grukarke LeXmark 601 :D , od dziewczynki mej jeszcze zestaw perfum (wie czego potrzebuje :) ) i Słodkiego misia-breloczek. A widzisz Boro jednak te dobre uczynki podziałały :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Mi święty mikolaj w mojej wlasnej osobie podarowal nowe pamiątki. Kobitka obdarowala mnie zegarkiem busolką taką otwieraną, nakręcaną i wogóle odlotową słowem, dostalem jeszcze deo hugo bossa, pasek do spodni zestaw j bonda :) i kalendarz z Papieżem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 100zł + perfumy+ portfel+plyty CD+słodycze PS.Czy wszyscy oprócz mnie , którzy dostali pieniadze od Mikolaja ładuja w PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 A ja dostałem MEGA !!! zajedwabistą rózgę (z 3 programami lania po dupsku) i jeszcze bardziej MEGA zajedwabistą licencję na jej używanie (taka a'la Bond - licencja na zabijanie) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...