ATLON Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ja dostalem mikolaja z czekolady i vulcano 7+ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Oj widać że Św. Mikołaj zbliża sie do mojej miejscowości bo śnieg zaczął padać :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 czekolade, mikolaj cos kiepski jest wiec sam pojade seobie kupic zasilke chiefteca' 420W :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a dostalem troszku inny prezent :D ,wczoraj caly dzien trulem staruszkowi zeby sie dolozyl do monitorka nowego ,a dzis rano tekst....."co ty znowu chcesz wladowac w ten swoj zlom i ile mnie to bedzie kosztowalo" :lol:Wiec _Vip_ widze ze masz podobnego ojca do mojego :) - ja dostalem maszynke do wlosow philipsa - i mikolaj splacil dlug u rodzicow za zjaranego proca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 50 zeta i przy okazji że widziałem się z "dziadkiem mrozeeem" [wiecie ten od ciekłego azotu buhehehe...dżołk] to złożyłem zamówienie na "uderzenie główne" [czyt. 24grudnia ] :lol: :lol: wymiekam normalnie :D :D :D "uderzenie głowne" :D :D :arrow: A i podobno snieg ma padac dopiero na swieta :(:(:(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 2 czteropaki Tyskiego gronie i zaje****y prezent od mojej kobiety.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepper Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ..... bana na tym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Przebita opone i jej wymienianie w lejacym deszczu. Nie lubie grudnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 CDrw Lite-On`a Starszy: "nie wiedziałem, co Ci kupic, to skoro i tak to kupujesz dzisiaj to ja ci oddam kase" i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 moj przyniosl troche slodyczy i dolozyl sie [200zl] do radoslawa [9700np] To tak jak u mnie, tylko ze zapas slodyczy na pol roku i pluszak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Jeeehaaa dostalem dostalem.......mase slodyczy :D:D mały zapasik na ten miesiac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 O... to dzis mamy mikolajki ? :D O mnie w domu zapomnieli... :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 no calkiem niezly tez chieftec - czasami samemu trzeba byc sobie Mikolajem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ja dostalem szalik z kaszmiru, przyda sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :arrow: no u mnie tez juz sie bialo zrobilo :D:D::D:D:D :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jak narazie wielka bomboniera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Jeeehaaa dostalem dostalem.......mase slodyczy :D:D mały zapasik na ten miesiac :) Ja to samo :D ale wolałbym na radosława :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 W szkole dostałem siekiegoś ludka-neandertalczyka z porcelany (chyba moja podobizna :P) & słodycze... (a ja kupiłem kumplowi maskę przeciw gazową :) ale miał chłopak atrakcje :P). A domowy przyniósł pachnidło str8 & słodycze. (niestety z łakomstwa chapnąłem to pierwsze ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 http://allegro.pl/show_item.php?item=18489831 to ma mi przyniesc jak zamowie sobie :> tylko zastanawiam sie za co ? jak ja grzeczny wcale nie bylem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 W szkole dostałem siekiegoś ludka-neandertalczyka z porcelany (chyba moja podobizna :P) & słodycze... (a ja kupiłem kumplowi maskę przeciw gazową :) ale miał chłopak atrakcje :P). A domowy przyniósł pachnidło str8 & słodycze. (niestety z łakomstwa chapnąłem to pierwsze ;))Ja uzywam tego czegos i stweirdzam po 2 flakoniku ze jest lepszy od kazdego adidasa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 E to macie farta :(, prawie 15.00, biało się w mojej mieścinie zrobiło (i ciągle pada), a mikołaj zapomniał o mnie :(, lipa normalnie :(. Pewnie nic nie dostane a byłem grzeczny :(. Kurcze cieszcei się WY którzy dostaliście chociaż słodycze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgadzam Sie z Białym. Nie którzy dostają prezenty inni nie pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Spokojnie do końca dnia jeszcze dużo czasu. Na pewno was odwiedzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 heh ja tez dostalem STR8 ;) jak na razie super... zaobaczy co powie moja lady! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a ja dostalem mikolaja !!! z czekolady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Przebita opone i jej wymienianie w lejacym deszczu. Nie lubie grudnia ;) :) he ja tez dzis kapcia zlapalem, kurfa cale lato przejezdizlem ladna pogoda byla na zmiane kola to nie kurfa w sniezyce musiala detka <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnac grrrrrr w dupe renifera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 hehehe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Z racji faktu ze mikołaj z zona pojechali an dzialke nie dostalem nic, ale mysle ze jak wroca to dostane prawy blotnik do skody felicji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Mikołaj z czekoczekoczekoczekoczekolady :> Dezodorant Adidasa Deo Stick siakis ;) I jeszcze kolos :twisted: Chociaz studiuje na dziennych musieli dzisiaj akurat zrobic :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Kase dostałem i mikołaja z czekolady i 50 cdeków(czystych) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...