marco Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jeszcze opady sniegu i grad ;) Jesli probowal dachem wejsc to ani chybi sobie cos musial by mikolaj polamac przy tej pogodzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 100 zeta od wujka ;]]]]] Ksiazke o linuxach (serwery) & slodycze ;) Metal: Ja juz sobie marze o zgrzewce heinekenow na "ostateczny atak" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nic nie dostalem bo to ja jestem mikolajem ... chrzesniak ma niecale 4 latka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Dostałem Mikołaja (by Wedel) i big całusa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 sluchawki do wierzy :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 mikolaja oraz pop 50 zl... i juz mam 36 kurde wrrr:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nic nie dostalem bo to ja jestem mikolajem ... chrzesniak ma niecale 4 latka :P Ja tak samo. Bratanek ma 2 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 A mi mikołaj przyniósł.... dziewczyne :D [i bynajmniej nie chodzi mi tu o dziewczyne w sensie nadmuchiwanego wyrobu gumopodobnego :wink: ] Mikołaj RoX :wink: Życze wesolych świąt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 A mi mikołaj przyniósł: "Wyłącz ten pier****ny komputer i weź się za naukę" i nic więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Mi Mikołaj przyniósł toważystwo pewnej miłej osoby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Macie tu od Świętego Mikołaja życzenia: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nie obchodze mikolajek od lat wielu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Macie tu od Świętego Mikołaja życzenia: O zgrozo 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 eee skarpetki dostalem :)) hehe and STR8 i jakis tam jeszcze :D a teraz opijam Swientego bo jest czerwony hyh... ide po <span style="color:red;">[ciach!]</span>le glupoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nic nie dostalem sam sobie kupilem statyw do aparatu :) czyli jednym slowem, ja sprawilem prezent pewnemu sklepowi fotograficznemu :/ nikt mnie nie lubi, nikt nie kocha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a ja dostalem stalke :D i boxerki :D i jestem z obu rzeczy mega zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Nokia N-Gage :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Nokia N-Gage :wink:8O Wow Chojny był ten Św. Mikołaj. Została godzina a do mnie jeszcze nie zawitał , może jeszcze zdąży... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 OMG! Zapomniałbym o 1mb DSL :twisted: (ofc dzielone :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Do mnie wpadl powiedzial ze jest Recesja i poszedl. (nawet worka nie mnial tylko tabliczke z napisem STRAJK OSTRZEGAWCZY) :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :D :D :D Hehe dobre :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Nic, jak co roku muszę sobie sam prezent skołować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 no baaa zapomnialem o worku jakim przyniosl :D prawie 2 gramy :D ofc green friendsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Ja odstalem pompe paliwowa Bosh'a do KE-Jettronic (6 bar max cisnienie) do projektu z silnikiem odrzutowym (spodziewajcie sie postepu na dniach ]:- ), czekoladowego mikolaja i 100zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 No tak no tak....wybiła północ a on nie przyszedł :cry: Może zapomniał o mnie , no cóż może za rok... :D kobus Hehe będziesz mógł zrobić memoriał Agnieszki Osieckiej "Zielono mi":D berkut hmm pompa paliwowa... a jak mu się to zmieściło do worka???:D:D PS. Jak myślisz dało by się coś więcej wycisnąć z mojej maszyny???Procek jest jeszcze dziewiczy:D (od 6 lat :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Berkut to masz duże buty :) Bo prezenty Mikołaj podobno tam wkłada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Hehe chyba skarpety :D Moja sąsiadka ma jedną taką skarpete fajna sprawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 I nie przyszedł :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 I nie przyszedł :(.No nie przyszedł ale i tak się ciesze bo porozmawiałem sobie dziś z osobą na której mi naprawde zależy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ja se pomalowałem wkońcu obudowe:P :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...