michalak Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zalman ZM80C-HP + ZMOP-1 Panel Boczny do Chieftec z dużą szybą plexi Słodycze Suszone plasterki jabłek od babci Wystarczy mi Teraz tylko sobie katode kupie i już chyba nie mam na co forcy wydawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Ja dostalem: -Skoki Narciarskie 2004 -Jakas tam czapke na zime -Koszulki 3 -5 par skarpetek -Dezodorant -Szampon -Troche siana -Slodycze Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Ja znalazlem pod choinka wielki stojak na plyty CD, skarpetki 2x, i wreszcie moj upragniony "Silmarillion" + "Filmowe miejsca i postacie z Wladcy pierscieni" (fajnie bedzie to przeczytac przed pojsciem do kina na ROTK). Acha, jeszcze jade dzisiaj (w pierwszy dzien swiat) do panny i nie ukrywam spodziewam sie rowniez prezentu :) Szkoda, ze nie wszsycy moga dostawac i wreczac prezenty :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Ja dostałem spodnie Levisa, 2 bluzy Reserved, kase (350zł), Neo+ i słodycze. Ale cholera jasna kase, którą mam plus ta którą dostałem mam nieodpartą chęć wydać na kompa, tylko nie chce!! :?, ale to silniejsze ode mnie :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 hehe , silmarilion ruless;) jakbym dostal cos kasy odrazu poszloby all na kompa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 hehe ja dostałęm bluze, 2 czekolady, bombonierke, Zestaw głośników Media-Tech 5.1 MT342 (tsza jeszcze karte muzyczną dokupić :wink: ) i grukarke LeXmark 601 :D , od dziewczynki mej jeszcze zestaw perfum (wie czego potrzebuje :) ) i Słodkiego misia-breloczek. A widzisz Boro jednak te dobre uczynki podziałały :wink: Pozdrawiam HEHEHEHE RAcja :wink: , wystarczy chcieć :P Dobra tsza jeszcze ładne zdięcie wydrukować i w ramke obłorzyć, i oczywiście zanieść dla moejej SłoDKieJ kobietki, bo dzisiaj mija rok i 9 miesięcy odkąd jestśmy razem. Pozdro dla ciebie i wszystkich Forumowiczów. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Michalak nie musisz się chwalić kilka razy tym samym ;o , napisałeś i styka ci co czytali od poczatku temat to widzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham.Neumann Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Michalak nie musisz się chwalić kilka razy tym samym ;o , napisałeś i styka ci co czytali od poczatku temat to widzą 100 zlotych ktore i tak bede musial wydac na szkole : ) a co do michalaka to moze co 15 minut traci pamiec ?!?! dlatego w kolko pisze o tym samym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Michalak nie musisz się chwalić kilka razy tym samym ;o , napisałeś i styka ci co czytali od poczatku temat to widzą?! Znalazłem 2 wyjaśnienia: Przeczytałęś topic "o co poprosiliście św mikołaja?" i sie czepiasz. Ale w jednym temacie napisałem o co poprosiłem, a w tym temacie co dostałem a to jednak jest różnica. Bo moge poprosić mikołaja i o Ferrari ale nie mam pewności, że je dostane. Albo drugie: Napisałem, że dostałem Zośkę(footbag) ale ten temat został założony 6 grudnia w mikołajki i pierwsze 2 strony dotyczą mikołajek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Michalak nie musisz się chwalić kilka razy tym samym ;o , napisałeś i styka ci co czytali od poczatku temat to widzą[...]a co do michalaka to moze co 15 minut traci pamiec ?!?! dlatego w kolko pisze o tym samym :bij: :lol: [...]ten temat został założony 6 grudnia w mikołajki i pierwsze 2 strony dotyczą mikołajek.Amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...