Skocz do zawartości
spoxxx

klonowanie ati obrazu problem uciete boki na tv

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak w temacie niedawno kupilem karte ati radeona 9800 z tv outem wczesniej nigdy nie mialem kart ati i mam taki problem jesli chodzi o tv out obraz wszystko pieknie mam na telewizorze tylko ze wszedzie mam pucinane boki obraz nie jest pelny wyswietlany ?? jak zrobci zeby mial pelny obraz na tv -na nvidi wczesniej takeigo czegos nie mialem bralem klonowanie obraz byl taki sam jak i na ekranie tak i na monitorze jak jest z ati jesli chodzi o obraz zeby nie ucinalo ?? prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt nie wie co mozna z tym zrobic ?? --- to moze inne pytanie do osob ktore uzywaja tv outa w radeonach jakie macie odsiwiezanie w grach w rozdzielczosci 1024 na monitorze i 2 pytanie czy przy odswiezaniu w grach np w 3 dmarku macie odswiezanie 85 hz i czy prz tym nie macie ucietego obraz na tv ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aby osiągnąć pełny obraz na TV , musisz ustawić rozdzielczość na TV min 800x600 a najlepiej to 1024x768 a i odświeżanie ekranu TV też jest ważne najlepiej 60Hz.Problem zniknie na pewno.

Ustaw tak jak zaznaczone grubym drukiem.[Ale czy TY to potrafisz-obawiam się że będą problemy] :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...