Destiny Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Chciałem kupić taki rozdzielacz 3 pin na 2x 3pin w Krakowie żeby pod jedno wejście na płycie podpiąć dwa wentyle. http://www.cooling.pl/images/2x3pin.gif Poszedłem do PolPC a tm tweierdzą że czegoś takiego wogole nie ma LOL. W Apollo stwierdzili że nie mają i mieć nie będą bo i tak tego nikt nie kupuje. Nie wiem gdzie to w końcu mogę kupic. Przecież z Allegro tego sprowadzać nie będe bo szkoda kasy. Może ktoś to kupował i powie mi gdzie udalo mu się to dostać?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 chyba najprosciej bedzie zrobic to samemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 hehe, dostaniesz tam gdzie Zalmana, nazwia się to ZM-MC-1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Po prostu połącz równolegle. Trochę zabawy z taśmą izolacyjną i po sprawie. Tylko nie zdziw się jak Ci pokaże jakąś kosmiczną prędkość wiatraków bo układ zliczający dwa razy więcej impulsów dostanie, no chyba że będą się kręcić z idealnie tą samą prędkością, co jest właściwie niemożliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :roll: Destiny a jakiejs gieldy (koomputerowej lub elektronicznej) w Krakowie nie macie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a ja sie podloncze jesli mozna , czy do jednego gniazda na mobo mozna podlonczyc 2 wentyle ,czy zalman fan mate pociagnie 2 wentyle czy sie nie przegrzeje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a ja sie podloncze jesli mozna , czy do jednego gniazda na mobo mozna podlonczyc 2 wentyle ,czy zalman fan mate pociagnie 2 wentyle czy sie nie przegrzeje ? FanMate to raczej nie predzej upalisz gniazdko na plycie jak dasz zbyt mocne wentylatory - standard na plycie dla 1 gniazdka to max 0.5A (sumujesz A z obu wentylatorow) - sprawdz w instrukcji ile na Twoim MoBo jest dla jednego gniazdka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a ja sie podloncze jesli mozna , czy do jednego gniazda na mobo mozna podlonczyc 2 wentyle ,czy zalman fan mate pociagnie 2 wentyle czy sie nie przegrzeje ? FanMate to raczej nie predzej upalisz gniazdko na plycie jak dasz zbyt mocne wentylatory - standard na plycie dla 1 gniazdka to max 0.5A (sumujesz A z obu wentylatorow) - sprawdz w instrukcji ile na Twoim MoBo jest dla jednego gniazdka dzieki wielkie za podpowiedz ,lookne na obciarzalnosc gniazdka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :roll: Destiny a jakiejs gieldy (koomputerowej lub elektronicznej) w Krakowie nie macie :?: Ja nic o żadnej nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Destiny: jush ktos wczesniej pisal o ZM MC1 ..mysle ze to rozwiaze twoj problem....z molexa robi Ci 4x3 pin z czego 2 chodza na 12 v a dwa na 5V..cena takiej zabawki okolo 15 zlotych http://img.allegro.pl/photos/oryginal/16/1674/167485/16748553 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Ja wiem co kupić. Tylko że problem jest ze sklepem w Krakowie w ktorym to dostać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Nie jestem z Krakowa ale np w Tarnowie w Apollo dostalem takiego zalmana...moze i tam beda go mieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...