Skocz do zawartości
KlOsZ4Rd

dobry wybor???

Rekomendowane odpowiedzi

mialem malo kaski a chcialem zlozyc cos nowego sobie i muj wybor padl na :plytka asus a7n8x-x rev.2.0.proc duron 1600 koles z allegro zapewnil ze u niego w testach na 2300 mhz chodzil i 512 mb ddr wilka.sorry ale nie znam sie na pamieciach ale to podobno jest bardzo dobra pamiec polska.

mam pytanie czy przy ograniczonych funduszach to jest w miare dobry wybor????z gory thx za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybór całkiem nienajgorszy (osobiście wziąłbym Abita lub Epoxa nawet koszterm RAMu), ale zastanawia mnie tu jedno: co to jest "bardzo dobra pamiec polska" ???

Gdzie to dostałeś? Kto Ci powiedział że ta pamięć jest polska?

Słyszałem że w Polsce robią płyty główne i mieli się brać za karty grafiki, ale żeby pamięć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o a7n8 x-x to jest dobra do krecenia. Wycisalem na niej 2.4ghz z athlona 1800 T-bred stepping b0. Jednak mial jakies zwiechy - za malo napiecia. Reszta daje rade ale jesli chodzi o OC to ja stawiam na EPOXa 8RDA+ - tym to mozna przedobrzyc jak ktos poszaleje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry za ta pamiec poska:] dzis sprawdzilem i jest to pamiec elixira 512 ddr 400mhz.do tego wyzej wymieniona plyta asusa a7n8x-x i duron ktory napewno na 2300 mhz poleci.z braku funduszy chyba nienajgorszy wybor .jak myslicie??? z gory thx za odpowiedz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...