KlOsZ4Rd Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 mialem malo kaski a chcialem zlozyc cos nowego sobie i muj wybor padl na :plytka asus a7n8x-x rev.2.0.proc duron 1600 koles z allegro zapewnil ze u niego w testach na 2300 mhz chodzil i 512 mb ddr wilka.sorry ale nie znam sie na pamieciach ale to podobno jest bardzo dobra pamiec polska. mam pytanie czy przy ograniczonych funduszach to jest w miare dobry wybor????z gory thx za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Wybór całkiem nienajgorszy (osobiście wziąłbym Abita lub Epoxa nawet koszterm RAMu), ale zastanawia mnie tu jedno: co to jest "bardzo dobra pamiec polska" ??? Gdzie to dostałeś? Kto Ci powiedział że ta pamięć jest polska? Słyszałem że w Polsce robią płyty główne i mieli się brać za karty grafiki, ale żeby pamięć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 powiedz ile masz dokladnie kasy max to my juz ci cos doradzimy :twisted: ale moim zdaniem proc dobry , pamieci lepiej np jakies twinmosy niz nonamy. patrz na timingi i producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 "wilk" to importer i dystrybutor pamieci w Polsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlOsZ4Rd Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a co sadzicie o tej plycie ktora wybralem a7n8 x-x??dobra do oc??oczywiscie nie hardcorowego.thx za odpow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Jesli chodzi o a7n8 x-x to jest dobra do krecenia. Wycisalem na niej 2.4ghz z athlona 1800 T-bred stepping b0. Jednak mial jakies zwiechy - za malo napiecia. Reszta daje rade ale jesli chodzi o OC to ja stawiam na EPOXa 8RDA+ - tym to mozna przedobrzyc jak ktos poszaleje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlOsZ4Rd Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 sorry za ta pamiec poska:] dzis sprawdzilem i jest to pamiec elixira 512 ddr 400mhz.do tego wyzej wymieniona plyta asusa a7n8x-x i duron ktory napewno na 2300 mhz poleci.z braku funduszy chyba nienajgorszy wybor .jak myslicie??? z gory thx za odpowiedz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Jesli chcesz qpic tanio solidny ram to looknij tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=53556 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...