dick Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Mam taki oto problemik: Niedawno nabyłem sobie Dvd-rom, dokłądnie 2 miechy temu, wszystko było cacy do czasu gdy wymieniłem dysk z 40 na 80 gb seagate, a mianowicie dvd-rom ma błedy odczytu..:( filmy,mp lub inne pliki odtwarzają sie ok, ale gdy przyjdzie np, zainstalowac cos lub nawet wystartowac z plyty cedek się wywala, plyty są ok, zworkami sie nie bawiłem bo wszystko widoczne, transfery ok,nero tez nie sprawia problemow przy kopiowaniu w locie...ja juzniewiem co jest,powinienem oddac dvd-rom? czy sprubowac czegos innego...narka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 dvd i hdd masz podpiete na jednej tasmie ?? sprawdz wszysktkie kable , moze cos jest nie tak docisniete, a moze kabel zepsuty :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 no tak hdd i cedek na jedna listwą....na drugiej jest cdrw...wymienie kabel moze się cos urwało...ale nie sądzę,filmy chodzą..a niedziała tylko instalowanie czego kolwiek..:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xerxes Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Sprawdz ram, np tym www.memtest86.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 no tak hdd i cedek na jedna listwą....na drugiej jest cdrw...wymienie kabel moze się cos urwało...ale nie sądzę,filmy chodzą..a niedziała tylko instalowanie czego kolwiek..:(podłącz tak : 1 tasma - hdd na master 2 tasma - napedy optyczne z cdrw na master Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...