Staslaw Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Dajcie swoje opinie o tej grafie. Cena nie za wysoka bo 475zł ale oem. Nie ma firmy. Gra.128MB GF FX-5600 8x DDR DVI/TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 cena hmm ale IMO i tak ta grafa to badziew ! poszukaj sobie testow na necie!i sam sie przekonaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 no cena niezla, ale OEM i jeszcze nieznanej firmy toz to Bog wie co to jest i jak bedzie dzialac. Nie bralbym nawet i za 300... Po prostu nie wiem co to nie kupuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 grafa jest niezla w nowszych grach, zwlaszcza jezeli chodzi o jakosc. jednak za te pieniadze nie kupilbym noname tylko albatron ti4200 z proline za 450zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 hmm...ostatnios ąsiad kupiłsobie takiego gf'a ale firmy mint.testowałem tylko na jednej grze : nfsu i wypadła tak sobie.Sprzęt to antek 2400+ 512 ramu cl2 i moge gigabyte 7vax (moje :) ) .W 1024x768 dało sie grać z detelami na high ale czasem spadało ponizej 25 klatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ja wlasnie zamowilem wczoraj tego Albatrona o ktorym mowi Niemiec (wrrr :P) i z przesylka i pobraniem wyniesie mnie to wszystko 471,84zl brutto :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...