!mX Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 witam mianowicie chodzi o to ze chce pomalowac klawiature i nie wiem gdzie dostac naklejki zebym widzial litery cyfry itd. ?? mozecie mi podac jakies linki albo cos takiego ?? !! thx za help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :arrow: O to chodziło http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18411842 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Swoją drogą - po co komu literki na klawiaturze? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Swoją drogą - racja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 lepiej sie pisze bez literek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 dzieki wielkie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ja tam musze doprowadzić klawiature do stanu czystego żeby mi żadne literki niesyfiły jej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...