nitek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 CZe Poszukuje prostego programiku ktory potrafi zmniejszyc zdjecie i zapisac je w takiej zmniejszonej wersji .Np z 800x600 chcialbym zapisac zdjecie w 640x480 .Sciagnalem Gimpa ale mam bardzo malo czasu i mi to nie wyvhodzi (tzn gimp zmniejsza nie cale zdjecie tylko zmniejsza do wybranego fragmentu np do prawego gornego rogu ) ZNACIE jakies takie programy ??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ACDSee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardas Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Irfan View Naprawdę polecam, nie dość że jest mały, prosty i przyjemny w codziennym użytkowaniu to jeszcze ma fuuul opcji do znęcania się nad obrazkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :!: XnView - maly, darmowy i przyjemny ... na stronie http://www.xnview.com/ sa tez inne programiki tylko do obrobki plikow ale ich nie sprawdzalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Irfan View Naprawdę polecam, nie dość że jest mały, prosty i przyjemny w codziennym użytkowaniu to jeszcze ma fuuul opcji do znęcania się nad obrazkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Dzieki bardzo mi pomogliscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...