Noiser Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Witam Pytanie do ludzi z wroclawia. Jakie sa mozliwosci dostepu do netu w okolicy ulicy inzynierskiej we wroclawiu... bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 no nie ma nikogo z wroclawia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 ja jestem :P ale nie mieszkam koło inzynierskiej najlepiej spytaj ludzi obok których zamieszkujesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 problem w tym ze ja mieszkam w poznaniu ;) moja dziewczyna ma tam pokoj w mieszkaniu studenckim i chca zalozyc net, ale cos kiepsko im to idzie, wiec postanowilem popytac tutaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 to fajnie powiedz jej że ma sąsiadów i niech pyta chyba że tak ostatnio imprezowali ze cała okolica z nimi nie chce gadać ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Neostrada na 3 i już :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...