Jabol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 pytanie z innej beczki... Wie ktos moze jak skonfigurowac karte sieciowa 3Com 905C-TX (bodajze taka nazwa), zeby nie wykrywala podczas wlaczania kompa, czy moze bootowac z innego kompa w sieci (trwa to kilka sekund, ale zawsze troche opoznia start CPU). Tzn chodzi o wylaczenie BootRoma. Jesli ktos wie to prosze o link z narzedziem, ktore by do tego posluzylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 http://www.3com.pl i dalej Centrum pobierania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 pytanie z innej beczki... Wie ktos moze jak skonfigurowac karte sieciowa 3Com 905C-TX (bodajze taka nazwa), zeby nie wykrywala podczas wlaczania kompa, czy moze bootowac z innego kompa w sieci (trwa to kilka sekund, ale zawsze troche opoznia start CPU). Tzn chodzi o wylaczenie BootRoma. Jesli ktos wie to prosze o link z narzedziem, ktore by do tego posluzylo. Mam taką samą ale nie wiem jak to zrobić :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 pytanie z innej beczki... Wie ktos moze jak skonfigurowac karte sieciowa 3Com 905C-TX (bodajze taka nazwa), zeby nie wykrywala podczas wlaczania kompa, czy moze bootowac z innego kompa w sieci (trwa to kilka sekund, ale zawsze troche opoznia start CPU). Tzn chodzi o wylaczenie BootRoma. Jesli ktos wie to prosze o link z narzedziem, ktore by do tego posluzylo. mam taką samą kartę. jest do tego soft który ściągasz ze strony 3com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 no na tej stronce to raczej nic ciekawego nie znalazlem, chyba ze jakis niewidomy jestem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 no na tej stronce to raczej nic ciekawego nie znalazlem, chyba ze jakis niewidomy jestem... <span style="color:red;">[ciach!]</span>ła :wink: ftp://ftp.3com.com/pub/nic/3c90x/ chyba windiags nie pamiętam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 no na tej stronce to raczej nic ciekawego nie znalazlem, chyba ze jakis niewidomy jestem... <span style="color:red;">[ciach!]</span>ła :wink: ftp://ftp.3com.com/pub/nic/3c90x/ chyba windiags nie pamiętam A z tego ftpa nic nie umie ściągnąć ciągle minie rozłącza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 yuri jest znalazłem dzięki :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...