spx Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Płyta: Soltek SL-75FRN2-L nForce 2, ATA133, 6CH a może lepsza Soltek SL-KT600R KT600, DDR400, ATA133 ? Proc: AMD 2000+ Thorton wentyl na proc: Spire Whisperro IV Zasilacz: Zasilacz ATX 300W PIV Pamiec: DDRAM 256MB 3200 Pc400 1. co powiecie o takim zestawie? 2. czy bedzie w ogole dzialal? 3. Jaki najszybszy proc wloze do tych plyt bez podkrecania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 musisz jeszcze dysk podpiac :P A teraz powaznie: Napewno zadziala ja polecam KT600 bo nForce miewa problemy z dzwiekiem choc ponoc to tzw "geizer energetyczny". Jesli moge cos zasujerowac to zastanow sie nad inna plyta - moze abit, epox lub asus. Ja osobiscie nie jestem przekonany do soltekow. Jesli chodzi o proc to wejdzie wiekszy w tej chwili kazdy na sock. A. Ale moze Barton bedzie lepszy. Jesli chodzi o wiatrak to jak nie chcesz krecic to cokolwiek byleby nie chuczalo w chacie a jesli chcesz cos mu podbic to lepiej Zalmana CNPS7000Cu jest drogi ale daje rade. Na nominalnych ustawienia wiatrak za 30 zl da rade. Jesli kwestia RAMu to zbyt wiele nie napisales (jakie kosci). Zastanow sie nad Twinmosem lub Kinstonem. Zasilke to nie wiem ja mam blaupunkta i jestem zadowolony. Wszystko kwestia kosztow ale to co napisales bedzie hulac na pewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 płyta zostaje na nforcie soltek75frnl2 najlepsze mozliwości do ceny fsb 200 jest pewne pomyśl nad pamięciami jak dla mnie only firmowe zednych no name twin mosy jak nie masz sainka jak masz to jakies ocz hyper-x czy coś ... procka bym brał bartona 2500+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spx Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 cena do 855 nie moge raczej przekroczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Soltek KT600 to dobra plyta ,bez fajerwerkow do o/c ale solidna podkrecac tez mozna na niej ostro wyposazenie dobre ,tylko trzeba uwazac zeby trafic na wersje z sieciowka ,bo lepiej miec niz nie miec oprocz tego to kazda sprzedawana u nas ma SATA,a kazda absolutnie ma 5-bit mnoznik i zasilanie procka z 12v podobno Soltek na nf2 tez jest dobry ,ale nie ma SATA i jest drozszy sprzet bedzie ze soba chodzil bez problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...