sliqe Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Nie mam pojęcia czy one dawno wyszły ... ale polecam wam ściągniecie i zainstalowanie jeśli macie płyty na tym czipsecie ( VIA ) w 3dmark2001 podskoczył mi wynik o 800 pkt. Oto link do tego pliczq =] ftp://downloads.viaarena.com/drivers/4in1...04IN1_V451v.zip Jeśli to jest stare to wybaczcie i kasuje temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack1981 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Potwierdzam:) u mnie wynik podskoczył o 200pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gentelmen Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Yo stery są ok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 zaraz obbadam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 zbadalem i u mnie spadek ~100ptk w stosunku do 4.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...