$migacz Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 mam budke z dziurą na środku boku i tam wiatraczek ma on wiac do środka czy na zewnątrz ?? drugi i 3 chce przywalić na tylnej ścianie takie samo pytanie do środka czy na zewnątrz ?? no czy zalman ten pasywny poradzi sobie z mostkiem na soltek 75frnl-2 przy fsb 200-220 ?? na cpu mam cooler master silence... idzie do wymiany przy procu taktowanym tak jak w podpisie mam 49 stopni bez wiatraków w budzie w stress 56 czy to bezpieczna temp ?? dla bartka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Na środku daj nadmuch, z tyłu niech wyciągają na zewnątrz.Temperatura na procesorze bezpieczna - choć wysoka. Mogłaby być niższa, ale na pewno nie grozi niestabilnością systemu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 szukajka nie boli !!! bylo pelno tematow i schematow o rozmieszczeniu wentyli ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 co do rozmieszczania wentyli http://www.short-media.com/article.php?111.0 a reszte sam juz poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 dzieki za help'a zbijam stopnie i w poniedziałek lece wyżej z procem.... chieftec przyjedzie :twisted: zobaczymy ile pocisne jakas bezpieczna granica dla tej płytki ?? zeby mofsety sie nie grzały (cokolwiek to jest) lame jestem w tej kwestii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 dzieki za help'a zbijam stopnie i w poniedziałek lece wyżej z procem.... chieftec przyjedzie :twisted: zobaczymy ile pocisne jakas bezpieczna granica dla tej płytki ?? zeby mofsety sie nie grzały (cokolwiek to jest) lame jestem w tej kwestiiradiatory na mosfety , lepsze chlodzenie nb i sb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...