tycjan Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Mam pytanko. W sumie to nie ma zadnego znaczenia ale mnie denerwuje. Mianocie - mam A1800 zakreconego na 2,3ghz ale ile by nie bylo to zawsze jest 1800 na starcie i w winie a w nawiasie wartosc obecna. Czy jest jakies update do biosa czy cos co by pokazywalo mi nap. A2600 jesli mialbym 2,09ghz. Mam mobo ASUSa A7V600 Dzieki z gory za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a po co :?: nie wystarczy Ci swiadomosc tego ze masz 2600 powiedzmy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 AQsus tak ma, nie daje się oszukać ustawieniami FSB i mnożnika lecz odczytuje CPUID zapisane w procesorze. Jak chcesz, żeby Ci pokazywało 2600+ to zmień mobo na innego producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 wazne ze masz te 2,3 ghz a nie ze ci wyswietla 1800 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 U mnie jest tak samo - może wymyślili jakiegoś moga dla niedowartościowanych usrerów asusów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...