hitman44 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Czy wentyl w coolerze Aero 7+ różni się czymś od Aero Blower Silent. Pytam się bo kupiłem Aero 7+, na którym był Aero Blower Silent . A prędkość maksymalna Aero Blower Silent to chyba 1900rpm, więc jak chodzi on u mnie na 3500rpm to się nie zużywa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jak moze sie zuzywac ?? :? kupiles aero7+ ktory kreci sie normalnie z predkoscia 3500 rpm i to wszystko ?? nie rozumiem w czym problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitman44 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 chodzi mi o to że mam na coolerze inny wentyl, który chyba chodzi standardowo z prędkością 1900rpm, a na moim coolerza na 3500rpm, więc jest wtedy podkręcony i czy może on się w jakiś sposób się zużywać? No, chyba że nie ma pomiędzy tymi wentylami róznicy, więc jest wszytko OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :!: poczytalbys najpierw specyfikacje tegoo coolera a nie od razu panikujesz :P jest TU :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...