Skocz do zawartości
yuri

eeech. kiedy coś takiego w u nas

Rekomendowane odpowiedzi

no niestety. jest wiele żeczy których nie można u nas dostać i to jest ból. nie mówie już o modach kompa ale nawet co ciekawsze elemęty do kompa można sobie pooglądać w necie. nawet kupić dobry zasilacz jest problem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe co tu zalowac ! zawsze mozna s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic ! latwiej teraz niz kiedys !

Ale kto by dla wyswietlacza opuscil ten wspanialy kraj ?

A w polsce tgo nigdy nie bedzie bo cuda sie nie zdazaja !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrna marudzicie!! jakbyscie mieszkali w afganistanie to byscie nie wiedzieli nawet co to jest zarowka, a co dopiero komp! cieszcie sie ze mozecie robic co chcecie, zanim to minie ;) Polska rulez! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma sie czym przejmowac, jak sie chce, to mozna przez internet zamowic, ale to troche potrwa i oczywiscie koszty beda odpowiednio wieksze... :) i :(

jeszcze się w głowę nie uderzyłem :lol: żeby się pier.... w sprowadzanie czgoś takiego :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie marudzic tylko zakasac rekawy i zrobic sobie samemu. Moze az tak bajeranckiego wyswietlacza nie mozna kupic ale taki alfanumeryczny 2x16 2x20 znakow zaden problem. Zdarzaja sie nawet z podswietleniami roznego koloru. Trzeba tylko usiasc i napisac program do tego :twisted: Zreszta juz zapuszczalem watek na ten temat ze przymierzam sie do zrobienia takiej stacji kontrolno-pomiarowej i pytalem sie czy by ktos kupil za 100 zl to tylko pare osob wyrazilo chec a teraz placzecie.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym pokazal "prowizoryczny" to by zaden chetny sie nie znalazl :lol:

Zreszta nie mam aparatu cyfrowego ani zadnej innej mozliwosci wprowadzenia zdjecia do komputera. Prawdopodobnie ta moja zabawka bylaby praktyczniejsza bo by umozliwiala odczyt temperatury z osmiu czujnikow sterowanie obrotami 4-ech wentylatorow ewentualnie 3-ch i peltiera. Kontrola peltiera na poziomie temp otoczenia zeby zapobiec skraplaniu sie wody itp. Moglbym rozwazyc propozycje userow co jeszcze moznaby dorzucic oczywiscie w miare mozliwosci bo parzenie kawy i zrobienie jajeczniczy raczej nie wchodzi w gre :wink:

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym pokazal "prowizoryczny" to by zaden chetny sie nie znalazl  :lol:  

Zreszta nie mam aparatu cyfrowego ani zadnej innej mozliwosci wprowadzenia zdjecia do komputera. Prawdopodobnie ta moja zabawka bylaby praktyczniejsza bo by umozliwiala odczyt temperatury z osmiu czujnikow sterowanie obrotami 4-ech wentylatorow ewentualnie 3-ch i peltiera. Kontrola peltiera na poziomie temp otoczenia zeby zapobiec skraplaniu sie wody itp. Moglbym rozwazyc propozycje userow co jeszcze moznaby dorzucic oczywiscie w miare mozliwosci bo parzenie kawy i zrobienie jajeczniczy raczej nie wchodzi w gre  :wink:  

Pozdro

Dexter

Hmmmmmmmm . Ja chce to miec :twisted: .

Ja mysle ze jakbys cos takiego zrobil to nie tylko ludzie z forum by to kupili .

Arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Acha niebieski :D Podswietlanie LED jakie jest przewaznie w takich wyswietlaczach jest najtanszym ze sposobow a diody LED niebieskie sa drogie jak smok wiec to juz nie za stowe. Zielony tez ladny kolor :lol:

Ewentualnie mozna zmieszac czerwony z zielonym i bylby pomaranczowy

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Acha niebieski  :D Podswietlanie LED jakie jest przewaznie w takich wyswietlaczach jest najtanszym ze sposobow a diody LED niebieskie sa drogie jak smok wiec to juz nie za stowe. Zielony tez ladny kolor  :lol: 

Ewentualnie mozna zmieszac czerwony z zielonym i bylby pomaranczowy

Pozdro

Dexter

jak byś machnął prototyp czegoś takiego i fotkę to wielu chętnych by było. też bym pewnie chwycił(w załeżności od wyglądu). zamontawałbym sobie na zaślepce. fajna sprawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.pc-tuning.pl/  8O  :D 

Pozdro for ALL

ja pier...... ale zaje...... stronka. Sherlock niech cię ucałuje :wink:

przymierzam się do kupna zasiłki Enermax-a. i jest ten Digital Doc ale to + zasiłka to za dużo kaski więc pasuje. ktoś może chce qupić HuntKey 300W. ma może ze 3 miechy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...